- 23 Ekim 2013
- 4.261
- 5.084
- 158
- 35
selam kizlar dünden beri sag bacagimda kötü bir kramp var ama buna ragmen yaklasik 45 dk yürümek zorunda kaldim cünkü cocuklari kresten almam gerekiyordu. aksam icin baska spor yapabilimiyim bilmiyorum
canim ekmek filan yememissin gordugum kadari ile tatli da cok az ve daha da iyisi sutlu tatli. Bravo canim benim bence gayet guzel atlatmissin :)İyi geceler kızlar
İftar menüm (dayımlara davetliydik)
1 hurma Mercimek çorbası
4-5 tane sulu köfte patates
Bulgur pilavı fırında tavuk salata azar azar bunlardan yedim
Ve sütlaç yedim 2-3 kaşık
mecbur bunları yemek zorunda kaldım bende azar azar hepsinden yedim
10.000 adım atıldı • ve gece yarısından sonra jillian 6. Günümü tamamlıycam inşallah :)
cok ssgol canim tavsiyen icin, ikinci hamileligimdede böyle olmustum sanirim simdide kilo vermeye bagli olarak böyle oluyorum hemen magnezyumu iceyimBen de de olmuştu magnezyum iç canim
canim ekmek filan yememissin gordugum kadari ile tatli da cok az ve daha da iyisi sutlu tatli. Bravo canim benim bence gayet guzel atlatmissin :)
iftar daveti bu kolay olmuyor misafirlikte hayir diyebilmek...
Sen zaten cok guzel spor yapiyorsun. Birsey olmaz bunlardan
Simdi yuruyusten geldim 30 dk tempolu.. Yesil cayimi iciyorum. Iftardan bu yana iki litre su ictim sanirim.
Sahur menum;
iki dilim peynir
bol salatalik domates maydanoz dereotu
yesil biber
iki hurma
yarim ceviz iki findik iki badem iki fistik
bir bardak ayran
Kızlarrr tartı günün yaklaşıyortrr
cok ssgol canim tavsiyen icin, ikinci hamileligimdede böyle olmustum sanirim simdide kilo vermeye bagli olarak böyle oluyorum hemen magnezyumu iceyim
Kızlarrr tartı günün yaklaşıyortrr
Ben de o kadar dikkat ediyorum. Ama nafile.Kilom 3 gundur sabit kacamak yapmamama ve cok az yememeragmen
Canım sporla kırabilirsin duraklamayıKilom 3 gundur sabit kacamak yapmamama ve cok az yememeragmen
benim de öyle malesef ilk iki gün 200 gram düştü sonra tekrar aynı kaldı ama ben sorunu biliyorum wc problemim var malesef o kadar kayısı yememe ragmenKilom 3 gundur sabit kacamak yapmamama ve cok az yememeragmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?