Ramazanda kilo verme (yarışma) başlangıç :27 mayıs bitiş :27 haziran

Kızlar sahura kalkamadım. Sabah 6 da kalktım. 1 saat tempolu yürüdüm. Okulda ders yok. Bir kac ogrenci var.
Cumartesiye kadar dikkat etmeliyim.. Cumartesi iftara davetliyim.
Haftaya kiz rkadaşlar ile yemeğe çıkacağız. Bir öğretmen emekli oluyor onu yemeğe götüreceğiz. Kaçamaklar olabilir.

Kızlar süper gidiyoruz gerçekten cuma günü tartı sonuçlarını dört gözle bekliyorum

Aynen buraya yazmak da motive ediyor insanı

ben hiç zayıfladığımı düşünmüyorum sadece sanırım biraz sıkılaştım ,yemekten sonra spor çok zor geliyor.

Olsun sıklaşmak da iyidir:)

1 tane haslanmis patates, kabak ve yogurt yedim. 6-7 gibi 2-3 kasik daha yogurt yerim ve filtre kahve, su falan icerim yatana kadar.

Filtre kahvenin makinesini mi aldn canım
ben de düşünüyorm ama tadı nasıl ki neskafeden farkı ne

selam kizlar dünden beri sag bacagimda kötü bir kramp var ama buna ragmen yaklasik 45 dk yürümek zorunda kaldim cünkü cocuklari kresten almam gerekiyordu. aksam icin baska spor yapabilimiyim bilmiyorum

selam kizlar dünden beri sag bacagimda kötü bir kramp var ama buna ragmen yaklasik 45 dk yürümek zorunda kaldim cünkü cocuklari kresten almam gerekiyordu. aksam icin baska spor yapabilimiyim bilmiyorum

Olsun ya o da spor yürümüşsün sonucta :)

canim yuruyus yapmissin hic hareket etmemekten iyidir. Yediklerine dikkat edersen bugun baska spor yapman gerekmez bence :)

arkadaslar selam
iftar menum
iki kepce tavuklu nohut yemegi
bol yesil salata
bol ayran
iki hurma
pide ekmek pilav tatli yemem yine. Ardindan sade Turk kahvesi. Gece 30 dk tempolu yuruyus. Tum gun disaridaydim uc saat kadar hic oturmadim. O da spor sayilir insallah :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…