Bu gün tamamen iyiyim canım toparlandım hemen spor yapıcam rüyamda kendimi incecik gördümBen iki günde bir tartıya çıkıyorum eksideyim çok şükürsende ne var ne yok biraz daha iyi misin kzuum ?
cok sukur canim sahalara dondun :)Bu gün tamamen iyiyim canım toparlandım hemen spor yapıcam rüyamda kendimi incecik gördüm
geçmiş olsun canım sevindim toparladığına dikkat etBu gün tamamen iyiyim canım toparlandım hemen spor yapıcam rüyamda kendimi incecik gördüm
Bu gün tamamen iyiyim canım toparlandım hemen spor yapıcam rüyamda kendimi incecik gördüm
Ek geliriniz olacak, şu kadar zengin olacaksınız, böyle para kazanacaksınız mesajları yasaktır.bayanlar ek iş yapmak isteyen evde boş oturmayın öğrenciler ek gelir kazanmak isteyenler ayda 200-3000 tl arası kazanmak istiyorsanız mesaj ay atabilirsiniz
Bu gün tamamen iyiyim canım toparlandım hemen spor yapıcam rüyamda kendimi incecik gördüm
Neredesin? Hava sıcak.Yuruyuse cikasim var ama hava cok sicak, artik gunes batmadan yurunmez, sicak basiyoraksam olunca yurumek gelir umarim icimden, ayda yilda bir geliyo bu istek cunku :))
Istanbul. Hava su an 24 derece falan. Iki dk kopege tuvaletini yaptirmaya ciktim cok sicak vallaNeredesin? Hava sıcak.
Bugün burada yağmur vardı ben yürüyerek gidemedim ise . Haliyle dönüşte de araba bende olduğundan arabayla geldim.
İftardan sonra yürüyüşe çıkacağım.
İftar menum bolca yeşil salata. 1 kase yoğurt. Bir kac parça et haşlama.
Yatsı da dibek kahvesi içerim belki. Bol su.
Yanlış hatırlamıyorsam düzeltin. Sanki erkek arkadaşınız gelecekti.Kahvenin yaninda 1 paket eti form kirmizi meyveli biskuvi yedim biri beni durdursunartik bir sey yemem ama durup dururken 300 gr arti gordum diye motivasyonum dustu, cok cabuk demoralize oluyorum
Kahvenin yaninda 1 paket eti form kirmizi meyveli biskuvi yedim biri beni durdursunartik bir sey yemem ama durup dururken 300 gr arti gordum diye motivasyonum dustu, cok cabuk demoralize oluyorum
Kızlar benim iftar menum şaştı. Bir kac kaşık pirinç pilavı, yarım şeftali, 1 ,2 çatal patlıcan kızartma
Sabah yuruyememistim bir saat yürüdüm geldim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?