- 28 Ocak 2010
- 1.208
- 2.404
- 333
Biraz önce yanlış yazmışım. 1 saat sabah yürüdüm. 1 saat de iftardan önce yürüdüm.
İftardan sonra da çocuk odasını temizledim . 1 saat hızlı tempo duvar cam ve yerleri sildim. Dolap içine dokunmadım. Valiz hazırlarken sileceğim.
İftar menum de salata yerine acı biber turşusu yedim.
Çayla da bir adet kuru kayısı yiyeceğim simdi
imreniyorum sana ..Nasil yetisiyorsun bu kadar ise masallah canim
Aslında çok üşengeç biriyimdir. Ama.çok fena hırs yaptım. Bir de tatile çok az kaldı. Arefe günü gidiyoruz.Ya süpersin sen. 4 çocukla bu enerji, bravo valla. Yürüyüşe bile vakit ayırabiliyorsun
Canım onlar sildim keşke silmeseydim düzenliycemmsedef77
sedefcanim benim baslangic kilom da yok cnm ilk sayfada ucmus gitmis.. 72.4
musait olunca eklersin
Yaa of az kaldıı tatile valla kızlar en az 5 kilo daha vermeliyizAslında çok üşengeç biriyimdir. Ama.çok fena hırs yaptım. Bir de tatile çok az kaldı. Arefe günü gidiyoruz.
Canım kahvaltıda sade kahve iç yanında daha iyi çalışıyor metabolizmaherkese günaydinn. dün karisik bir gündü bütün gün disardaydim ve birsey yemeye firsat pek bulamadim. sahah kahvaltisindan sonra 4 gibi bir kayisi birkac dilim elma ve bir tane misir patlagi yedim aksam 9 bucuk gibide cubuk kraker. simdi ise isle ilgili iki günlük bir seyahate cikiyorum. yediklerime mümkün oldukca dikkat etmeye calisacagim. bu sabahki kahvaltim kepek ekmekli peynirli tost
bende bir Kaan annesi olarak hosgeldim diyorum sanaMerhaba hanımlar ben yeni üye oldum ama konuyu acildigindan beri takip ediyorum herkes çok azimli kilo vermede maşallah. Bende ramazan da 2 kilo verdim geç de olsa aranıza katilmak istiyorum.
kahve hic sevmem kokusuna bile dayanamam sadece türkkahvesi icebilirim onada malesef firsatim olmadi sabah evden 5 bucukta cikmak zorundaydimCanım kahvaltıda sade kahve iç yanında daha iyi çalışıyor metabolizma
Bende Türk kahvesinden bahsetmiştim canım zaten öbürkünü bende sevmiyorum fırsatın oldukça deneyebilirsin işe yarıyor :)kahve hic sevmem kokusuna bile dayanamam sadece türkkahvesi icebilirim onada malesef firsatim olmadi sabah evden 5 bucukta cikmak zorundaydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?