ilk sayfada bi kaçının ki güncel yazıyo sadecekızlar yarın kilo bildirimi ama geçen haftaki kilolar güncellenmemiş hatırlamıyorum yazmıştım ama
[tr][td][td][/td][/td][/tr]
Üye Adı Başlangıç 1. hafta 2. hafta 3. hafta Bayram sedasu 68kg ? ? ? ? DESPERATEONE 64.5kg ? ? ? ? SEDEF 65.5kg ? ? ? ? SÜVEYBE13 63.8kg 62,6kg[ /td]
[td]?? ? ATALENTE 58kg ? ? ? ? ELVAN 76,5kg 75.1kg ? ? ? MERMAİD_d 69kg ? ? ? ? KAKAOVANİLYA 64.2kg ? ? ? ? EDAN18 60.6kg ? ? ? ? DESPERATEONE 64.5kg ? ? ? ? UMUT16 70kg ? ? ? ? ADAÇİÇEĞİ 59kg ? ? ? ? GREENELİTON 66kg ? ? ? ? Bluedreamer02 73.9kg ? ? ? ? ASELCEREN 69kg 58.6 ? ? ? TROLLİS 67kg ? ? ? ? MYSOUL 54kg ? ? ? ? SEVİLAH 60.5kg ? ? ? ? SAKURA28 84kg ? ? ? ? VERAVERA 72.3kg ? ? ? ?
[tr]
[/td] [td]
[/td][/td][/tr]
Allahım yaa ben burda tatlı yememek için savaşırken özsüt siteye reklam vermiş yarın da oğlumun doğum günü ne yapsam ki iftarı pastayla açsam hiç yemek yemesemFeministka kalori hesabina göre nasıl olur çorba ve pasta
kızlar yarın kilo bildirimi ama geçen haftaki kilolar güncellenmemiş hatırlamıyorum yazmıştım ama
mercimek olsun + çikolatali pasta:)Ne corbası peki
Hesaplayayım sana:)
mercimek olsun + çikolatali pasta:)
Hep eski kiyafetlere sigmayi hayal ediyorum birde oğlum büyüyünce annem sisko demesin annesini begensinaynen öyle canım azimli ol ve hep kilo verdiğinde ne kadar sağlıklı ve enerjik olacağını düşün ve tabi giyeceğin güzel kıyafetleri :) ne kadar fazlan var
aman allahım diyordu doğum günü çocuğunun annesi :)Mercimek çorbasının 1 kepçesi oratalama 75kalori
Pastanın da 100gr ufak bir dilimi ortalama 350kaloriymiş
Ahh pasta çikolata immmm , amaaaa yemek yokaman allahım diyordu doğum günü çocuğunun annesi :)
tamam tamam yemicem yani çok yemicemAhh pasta çikolata immmm , amaaaa yemek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?