- 8 Haziran 2017
- 1.652
- 3.887
- 53
Hosgeldin aramiza.. Insallah kisa zamanda diledigin kiloya ulasirsin.Başlangıç kilim 65 suan 62.8 im. Doğum kilolarimi maalesef veremedim tiroid degerlerim yüksekti 6 aydır ilaç kullanıyorum şimdi degerlerim düzeldi ve vermeye başladım gibi, sadece desteğe ihtiyacım var tek başına zor oluyor
Teşekkür ederim hosbuldum, inşallah hepimiz istediğimiz kiloya ulasal8m. 2 kilo bile çok mutlu etti, herseyden once insanın özgüveni geliyorHosgeldin aramiza.. Insallah kisa zamanda diledigin kiloya ulasirsin.
Yarın tartı günü takip ederseniz kimin kaç kilo verdiğini görürsünüz.Selamun aleykum kızlar konunuzu okudum açmanızın üstünden günler geçmiş ne kadar kilo verdiniz merak ettim
merhaba canım ben de haşimato hastasıyım 5 yıldır ilaç kullanıyorum ama doğum kilolarını vermeme engel olmadı çok şükür burada herkes birbirine güzel destek oluyor motive oluyor her gün için paylaşımlar sen de kısa sürede hayal ettiğin kiloya ulaşırsın inşallah.Başlangıç kilim 65 suan 62.8 im. Doğum kilolarimi maalesef veremedim tiroid degerlerim yüksekti 6 aydır ilaç kullanıyorum şimdi degerlerim düzeldi ve vermeye başladım gibi, sadece desteğe ihtiyacım var tek başına zor oluyor
Merhaba bende hipotiroidi var, inşallah zamanla düzelir hersey ve kilolar gider resmen bedenime yükmerhaba canım ben de haşimato hastasıyım 5 yıldır ilaç kullanıyorum ama doğum kilolarını vermeme engel olmadı çok şükür burada herkes birbirine güzel destek oluyor motive oluyor her gün için paylaşımlar sen de kısa sürede hayal ettiğin kiloya ulaşırsın inşallah.
Aslında çok üşengeç biriyimdir. Ama.çok fena hırs yaptım. Bir de tatile çok az kaldı. Arefe günü gidiyoruz.
Yaa of az kaldıı tatile valla kızlar en az 5 kilo daha vermeliyiz
Selamun aleykum kızlar konunuzu okudum açmanızın üstünden günler geçmiş ne kadar kilo verdiniz merak ettim
QUOTE="kaanin annesi, post: 51693279, member: 836409"]Merhaba hanımlar ben yeni üye oldum ama konuyu acildigindan beri takip ediyorum herkes çok azimli kilo vermede maşallah. Bende ramazan da 2 kilo verdim geç de olsa aranıza katilmak istiyorum.
aynen öyle canım azimli ol ve hep kilo verdiğinde ne kadar sağlıklı ve enerjik olacağını düşün ve tabi giyeceğin güzel kıyafetleri :) ne kadar fazlan varMerhaba bende hipotiroidi var, inşallah zamanla düzelir hersey ve kilolar gider resmen bedenime yük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?