Ramazanda kilo verme (yarışma) başlangıç :27 mayıs bitiş :27 haziran

Yağlama diye bir yemek yedim kıymalı,lavaşlı (adı üstünde çok yağlıydı). 1 lavaşın 4te 3üydü.
2bardak da ayran

ogleden sonra yarim muz bir ceviz yemistim.

aksam yemegim ;
iki kasik makarna tereyagli
iki uc catal melemen
bir kase yogurt
az karpuz
yarim dilim koy ekmegi

yemekten sonra iki avuc cekirdek ve iki fincan sekersiz cay..

iki saat yuzdum.. Su uc litre +1litre detoks suyu ..

Herkese hayirli geceler ..

Kilo Direnci Nasıl Kırılır?

1. Yeterli kasınız olmayabilir. Ne kadar kasınız varsa o kadar çok yağ yakarsınız. Koşarken, kitap okurken veya uyurken kas dokunuz kalori yakmak için iş başındadır. Erkeklerin kadınlara oranla neden daha fazla kalori yaktığını kas kütlelerinin fazla olmasından anlayabilirsiniz. İstediğiniz kiloya inmek için öncelikle kas yapınızı güçlendirmeniz gerekebilir. Bunun için kardiyoyla beraber ağırlık egzersizi de yapmayı deneyin. Fazla kalori yakmak için vücut geliştiren kişiler kadar kaslı olmanıza gerek yok ancak düzenli kas egzersizleri daha fazla yağ yakmanıza yardımcı olur. Buradaki amaç vücudun bir yenilikle karşılaşmasını sağlamaktır.

2. Bu sorunla karşılaştığınızda, beslenme uzmanınız diyetinizi değiştirebilir. Örneğin, metabolizmanıza uyacak bir şok diyeti 2 günlüğüne uygulamanızı isteyebilir. Ama dikkat! Şok diyet olarak adlandırdığımız şey gazetelerden dergilerden görülerek yapılabilecek şeyler değildir. Beslenme uzmanınız ya da doktorunuzun gözetiminde, size uygun olarak hazırlanmış bir program olmalıdır.

3. Bunun dışında her gün aldığınız kalori miktarını değiştirerek vücudunuzu şaşırtabilirsiniz. Bir gün yiyeceğiniz daha kalorili bir yiyecek diğer gün daha az alacağınız günlük toplam kaloriniz ile eşitlenirken aynı zamanda vücudunuzu şaşırtıp kilo direncini kırabilir.

4. Diyet programına uyan ama kilo veremeyen kişilerin metabolizmalarını şaşırtmaları gerekiyor. Bu kişiler bitkisel besinlerden oluşan bir ara diyet programı olan fitoksla vücutlarının direncini kırabilirler.

Yapılabilecek en iyi şey vücudun bol su almasını sağlayıp hareketli bir yaşam tarzını benimsemektir. Bu şekilde kilo direncini engellediğiniz gibi kilo alma sorununu tamamen ortadan kaldırabilirsiniz.

Tombul kuş olacaksın dönüşte

3 haftadır memleketteydim canım daha dün döndüm bugün tekrardan başladım diyetime
Bayrama kadar iyi götürdüm ama bayramda bayağı tatlı işini abarttım o yüzden artıdayım bu sabah tartıldım 60.8 geldim inşallah bu aldıklarımı hızlıca veririm
Kurbana kadar 2 ay var istersek güzel kilo veririz

Benimde canım bisey istemesin

Benim de nasıl istemiyor bilmiyorum valla bu bir ilk

Aynen canım vaktimiz daha çok var
İyi değerlendirelim yeter
60.8 iyi ya çok abartmamışsın

herkese merhaba, son 3 gündür delice yemek yedim ve utancimdam yazmadim ve nedenide bugün regl olmam. tartilmadimda ama kesin bi 2 kilo fazla cikarim. sanirim ramazan sonrasi hepimizde bi rahatlama oldu.

Bir şey olmaz canım ben de gecen hafta 3 4 gün buraya yazsam da menümü yazmadım cünkü aynı durumdaydım ama şimdi toparladım. Motivasyonunu kaybetme

selam arkadaslar

Yuzdum geldim iki saat.. Yemegim bir kucuk karniyarik ( az yagli firinda pisirdim) yarim kase koyun yogurdu..Az karpuz ..

Havuzdan once meyva yemistim. Bir armut uc kirmizi erik uc kayisi bir seftali ( baya yemisim yahu yerken cok gelmemisti )
Havuzda bir fincakn ikisi birarada ictim bi tane de cokoprens onlari yakmisimdir insallah ::

Simdi sade bir Turk kahvesi keyfi.. Gunu kapattik cok sukur. Su uc litre+bir litre detoks suyu..

Ben Karatay diyeti kitabını satın aldım. Hele bakalım bu diyeti yapabilir miyim bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…