- 23 Ekim 2013
- 4.261
- 5.084
- 158
- 35
Her şeyi diyebilirsin utanayim da bogazimi tutarım belkiSenden zayıflar söylesin.
Pis boğaz diyebiliriz.bi de şunu skoyarız.
Tombul kuş olacaksın dönüşteBen sabah domates, salatalık, biraz peynirle kahvaltı . Bir dilim de sucuk.
Ara avuç içi antep fıstığı , Bir ceviz.
Öğlen 2 yk bamya, 4 yk közlenmiş yoğurtlu patlıcan , azıcık ekmek. İki dilim karpuz. yarım domates
Ara bir lokma cevizli sucuk (Köme)
Akşam yarım nohut dürüm. Bir bardak ayran. 1 kayısı
Çayla iki fıstıklı lokum.
Yürüyüş yok. Saydırabilirsiniz.
Fıstıklı kadayiiiıfBen de 3 tane büyük zeytinyağlı dolma yedim iki biber bir patlıcan. Yuvarlama çorbasını yemedim. Öğle yemeği yemedim .
Tatlı da fıstıklı kadayıf ama yemeyeceğim.
Benimde canım bisey istemesinSıcaktan mıdır bilmiyorum yine canım bişey istemiyor. 1 incirli aktivyaya 7badem, 1 tatlı kaşığı yulaf ezmesi, 2tatlı kaşığı chia, az da tarçın koydum onu yiyeceğim şimdi
Kilo Direnci Nasıl Kırılır?
1. Yeterli kasınız olmayabilir. Ne kadar kasınız varsa o kadar çok yağ yakarsınız. Koşarken, kitap okurken veya uyurken kas dokunuz kalori yakmak için iş başındadır. Erkeklerin kadınlara oranla neden daha fazla kalori yaktığını kas kütlelerinin fazla olmasından anlayabilirsiniz. İstediğiniz kiloya inmek için öncelikle kas yapınızı güçlendirmeniz gerekebilir. Bunun için kardiyoyla beraber ağırlık egzersizi de yapmayı deneyin. Fazla kalori yakmak için vücut geliştiren kişiler kadar kaslı olmanıza gerek yok ancak düzenli kas egzersizleri daha fazla yağ yakmanıza yardımcı olur. Buradaki amaç vücudun bir yenilikle karşılaşmasını sağlamaktır.
2. Bu sorunla karşılaştığınızda, beslenme uzmanınız diyetinizi değiştirebilir. Örneğin, metabolizmanıza uyacak bir şok diyeti 2 günlüğüne uygulamanızı isteyebilir. Ama dikkat! Şok diyet olarak adlandırdığımız şey gazetelerden dergilerden görülerek yapılabilecek şeyler değildir. Beslenme uzmanınız ya da doktorunuzun gözetiminde, size uygun olarak hazırlanmış bir program olmalıdır.
3. Bunun dışında her gün aldığınız kalori miktarını değiştirerek vücudunuzu şaşırtabilirsiniz. Bir gün yiyeceğiniz daha kalorili bir yiyecek diğer gün daha az alacağınız günlük toplam kaloriniz ile eşitlenirken aynı zamanda vücudunuzu şaşırtıp kilo direncini kırabilir.
4. Diyet programına uyan ama kilo veremeyen kişilerin metabolizmalarını şaşırtmaları gerekiyor. Bu kişiler bitkisel besinlerden oluşan bir ara diyet programı olan fitoksla vücutlarının direncini kırabilirler.
Yapılabilecek en iyi şey vücudun bol su almasını sağlayıp hareketli bir yaşam tarzını benimsemektir. Bu şekilde kilo direncini engellediğiniz gibi kilo alma sorununu tamamen ortadan kaldırabilirsiniz.
HayırTombul kuş olacaksın dönüşte
Yemedim valla. Tadına bile bakmadım.Fıstıklı kadayiiiıfresmen imtihan bu yeme yeme sakın
3 haftadır memleketteydim canım daha dün döndüm bugün tekrardan başladım diyetimeSuveybe13 nerelerdesin canım
Benimde canım bisey istemesin
3 haftadır memleketteydim canım daha dün döndüm bugün tekrardan başladım diyetime
Bayrama kadar iyi götürdüm ama bayramda bayağı tatlı işini abarttım o yüzden artıdayım bu sabah tartıldım 60.8 geldim inşallah bu aldıklarımı hızlıca veririm
Kurbana kadar 2 ay var istersek güzel kilo veririz
herkese merhaba, son 3 gündür delice yemek yedim ve utancimdam yazmadim ve nedenide bugün regl olmam. tartilmadimda ama kesin bi 2 kilo fazla cikarim. sanirim ramazan sonrasi hepimizde bi rahatlama oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?