Ramazanda Kilo Vermek Yada Kilomuzu Korumak İçin Neler Yapıyoruz Paylaşalım mı???

• Konu Sahibi Konu Sahibi MeDuSa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba arkadaşlar bugün ben de yazmaya başlıyorum aranıza benim hedefim ramazanda beş kilo vermek geçen ramazanda 72 kiloydum 63 e düştüm bayram sonrasında spor yaparak bu bayramdan sonra ya 58 girmem lazım sahurda peynir biraz pide ve domates salatalık yedim iftarda bir tabak çorba bir çorba kaşığı pilav iki kaşık taze fasülye yedim yanında üç dilim pide yedim yarım bardak ayran içtim bol su tabi birazdan da sütlü tatlımı yiyeceğim inş veririm ark dua edin emi

kızlar ben yenı evlıyım suan calısmıyorum bu yuzden evde gırıp cıkıp bıseyler yıyorum maalesef reglı oldugum ıcın oruc tutmaya da baslayamadım 15 gunluk evlıyım ve 2 kılo aldım bugun bu gıdıse dur demek ıcın nestle nesfıt aldım ogle ve aksam yemegınde sadece nesfıt yedım aralarda da meyve ve yogurt ramazana da alısıym boylece zorlanmayım .kızlar ben oruc tutarken de nesfıt yemeye devam etmeyı dusunuyorum tabıkı sadece ıftarda bakalım gelısmelerı paylasırım bu ramazan 4 kılo hedef :)

Arkadaşım benim de hedefim aynı bir 5 kilo filan verebilmek,inşallah hedeflerimize ulaşırız :Saruboceq:

Pideler dışında yemek düzenimiz aynı gibi..Ben unonun tam buğday ekmeğini yiyorum,bence öyle yaparsan daha iyi sonuç alırsın,her gün yazalım menülerimizi yerimseniben

Arkadaşım ben de bugün aynı şeyi düşündüm,yani iftarda bir çorba içip ondan sonra nesfit yemeyi.Yarından itibaren başlayacaktım.

aslında haklısın lilyum ama pide benim için ramazan demek şöyle bol susamlı cift tırnak bir pide herşeyden güzel geliyor ama dikkat edeceğim inş dhaa az yemeye

aslında haklısın lilyum ama pide benim için ramazan demek şöyle bol susamlı cift tırnak bir pide herşeyden güzel geliyor ama dikkat edeceğim inş dhaa az yemeye

Aslında benim içn de öyle eşim yiyorken öyle izliyorum pideyi içim gidiyor bilmiyorumkismile O yüzden hak veriyorum sana.

iftardan önceyse çok iyi ama yanıltıcı geliyor, sonuçta bütün gün hiçbişey yememiş olmuyor muyuz, neyse çok karıştırmim iftardan önceki rakamı sevdim:)
yediklerime gelince: iftarda bir kase mercimek çorbası bir kase de cacık, sonra yarım armut biraz üzüm...buraya kadar herşey iyiydi de az önce eşimle dondurma yedim bide iftarımı açarken üç tane kdar hurma yemiştim ay ne çok şey yeişim

absolut aman dikkat et güzelim ben de 8 aylık evliyim 8 ayda 9 kilo aldım sen yolun başında uyamnışsın, ben çok geç kaldım, bir aydır dikkat ediyorum 3 kilosunu verdim, hedefim 5 kilo daha vermek..Rabbim şu mubarek günlerin hürmetine sağlıklı zayıflık nasip etsin hepimize:) orucumu açarken dua ediyorm:)

bende ve hatta 1 takımdakı arkadaslarımda bayrama kadar 5 kılo vermeyı hedeflıyoruz ben ekmegı kestımm mumkun olduguncada sekerı azaltıcam artıkkk

ya ben iftarda biraz kaçırdım,(1 hurma 1 kepce corba 2-3parca havuclu patates yemegi ve patates kızartması =( annem cok güzel yapıyor ne yapayım=( az öncede mAvi yeşil lightin şekersiz cikolatasını yedim ama birazdan kalkıp 1 saat yürüyüş bandında hızlı tempoda yürüyecegim.sahurda tarcınlı süt içmenizi öneriyorum baya tok tutuyor.ama bende kabızlık basladı sanırım ramazana alısma dönemlerim oldugu icin olablr yeşil çay içtim umarım fayda verir

günaydın arkadaşlar ramazanda nasıl beslenmeli çok önemli. Her ramazan kilo alıyorum bari bu sene almasam zaten dikkat ediyorum yediklerime bir kaç aydir. 80-90 grubundayım

avucum kadar pide bir haşlanmış yumurta domates salatalık üç çay kaşığı bal ve biraz peynir işte sahurum peynir fazla kaçtı aslında neyse

nedense bende sabahları fazla çıkıyorum gün içinde iyice düşüyor 1kilo fark oluyor acaba akşam ve sahurda çok su içtiğimiz içinmi anlayamadım ama şu 3 gün içinde sabah 1 gündüz 2 kilo az görünüyorum

Sahurda hem çok su içiyoruz,hem de yiyoruz..Sahurla sabah arasında ne var ki?O yüzden yemek sonrası tartılmış gibi oluyoruz o yüzden fazla çıkıyor..Bence en güzeli iftar öncesi tartılmak..Ben de bugün iftar öncesi tartılacağım bakalım kaç çıkacak..

Dün sahurda 4 dilim tam buğday ekmeğiyle kahvaltı ettim ama patates kızartması da vardı

lılıum 4 dlm ekmek çok değl mı? bı de yanında patates yemıssın..ben 1 dlm ekmek, domates salatalık, haşlanms yumurta, peynr yedm,br hurma, yarım da şeftalı

lılıum 4 dlm ekmek çok değl mı? bı de yanında patates yemıssın..ben 1 dlm ekmek, domates salatalık, haşlanms yumurta, peynr yedm,br hurma, yarım da şeftalı

Haklısın 4 dilim fazla ama 3 dilimden az yersem sabah çok zorluk çekerim,zaten susuzluk var,bir de açlık eklenir ona kendimi biliyorum bilmiyorumkismile
O yüzden sahurda pek kısamasam da iftarda kısıyorum.

belkde daha ıyı olmustur, metabolzman gün boyu çalışır, olumlu bakalım yerimseniben brde kaç kılosun merak ettm

ya ben susuzluktan ölüyorum resmen,diyeti falan boşverdim çünkü zaten bişey yiyemiyorum hep su içmek istiyorum :çok üzgünüm:

ben kepek ekmegiyle yağsız tost biraz beyaz peynir 2 zeytin 1 hurma 1 kepcede corba yedim he 1 bardakta taze havuc suyu içtim.ama şu an biraz midem kazınıyor.susuzluga alıstım gibi birşey gece bol su iciyorum.iftarda cok az rememe ragmen şişknlk oluyor.ve 3 gündür tuvalete cıkamadım=(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…