mafoldumben kızlar diyet listem yukarıda işte ama tartıldım iftardan önce sadece yarım kilo verebilmişim mafoldumben veremiycem bu kiloları senağlama
kızlar ben 3 gündür sadece light besleniyorum mesela
1. gün sahurda k flakes yedim 2 dilim kepek ekmeği yedim light reçelli
iftarda 1 kaseden az haşlama tavuk suyu içtim light ton balıklı marul domates salatalıklı bi salata yedim yağ koymadım
2. gün sahurda reçelli 3 dilim ekmek yedim kepek ekmeği ve light reçelli
iftarda yağsız kısır yedim ama epey yedim yahu 2 porsiyon falan rahat vardır yani
3. gün sahurda 2 tane light kaşarlı kepek ekmeğine tost yaptm birde 1 porsiyon k flakes yedim
iftarda light ton balıklı salata yemeyi düşünüyorum
bunun yanında 2 soda içiyorum 33ml lik ama light kolayıda içiyorum arada böyle gece falan yeşil elma yiyorum açıkınca birde teravihten sonra şu parklardaki aletlere gidip çalışıyorum ortalama 45 dk 20 mekik çekiyorum hedefi 8 kilo vermek inşallah beceririm programda yaptığım bi yanlışlık varsa belirtin lütfen önerilerinize açığım
Maşallah kızlar menüler süper
bende iftarda bugün
bir kase yoğurtlu yuvalama çorbamdan
iki üç tanede biber dolması yicem galibaa
bir iki kaşık börülce yemeğide yerim belki
ramazan derken su 12 günde mi 7 kilo verdin masallah :)) valla herkes verdi biz hala kaplumbaga adimlariyla gidiyoruz 7 kilo gayet güzel ama 12den nasil becerdin ki
hoşgeldinde bu 7 kilo işini anlamadım 12 günde 7 kilo :1shok:
aman dikkat et hızlı kilo vermek hiç sağlıklı değilki bide ramazan yani akannehir
ama canim su kiloradan biktim!!!! Vallahda biktim billahda biktim en cokta milletin cenesinden biktik halbuki 74kiloydum oookadarda cok degil yani...
Reyyancigim bogazi büyük olursan ve birden seker cikolata ekmeyi kesersen oluormusamaaaaaaaa kaldim kilomda bi gram gitmio napsam kizlar ya???
nasılsınız kızlar az yıyoruz ve mutluyuz dımııızemuszemus
iftar
1 kase çorba ve ton balıklı salata
arada 2 tane lıght bisküvi
ve toplamda 2 elma ve bol su
ayrıca 20 dak bısıklet cevırdım ve tıtresımlı kemerı taktım tıtresımlı kemer yarıyor mu anlamadım daha ama
birazdan sahurumu yapcam
2 dılım kepeklı ekmek ;domates salatalık ve çökelek
ve azcık sucuk yemeyı planlıyorum kızlar
çok olmaz dımı ne dersınız
peki ramazan başından beri hiç kilo verdiniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?