• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ramazanda zayıflama

Kizlar slm,......
Iftarda,corba,pataes yemegi ve az pilav...bukadar...
Bu arada yarim kilo daha verdim...yani basladgimda 11 gun once 67 idim.simdi 65 im.......

oo süper maşallah

bende sanırım yarım - bir kilo arası verdim ama regliden önce tartıya çıkmayı planlamıyorum çünkü motivasyonumu dağıtıyor :1:

sahurda yine kahvaltı yaptım ufak çatallarla peynir zeytin domates yumurta bir ince dilim kepek ekmeğiyle

oo süper maşallah

bende sanırım yarım - bir kilo arası verdim ama regliden önce tartıya çıkmayı planlamıyorum çünkü motivasyonumu dağıtıyor :1:

sahurda yine kahvaltı yaptım ufak çatallarla peynir zeytin domates yumurta bir ince dilim kepek ekmeğiyle

Gunaydin.....bende sahurda sadece peynir ve az kizartma yedim.ekmek vs yoktu ama kizartma kotu tabi...
Umarim verririz boyle kilolari.
Regl ne zaman oluyorsun,cuma tartilip listeye yazacagiz ya,
Bu arada ramazandan beri hayatimda icmedigim suyu icmeme ragmen tuvalete 2,3 gunde bir. Zorla cikiyorum bende..ve hergunde yesil cay da icerim...

gunaydın herkese bu hafta oruc degılım duzenım karıstı bır an once oruca baslamak ısıtyorum yemek cok yemıorum ama cıkolata yedım dunnn regl dönemının etkısııı:(((((((

sabah kahvaltıda aktivia kahvaltım yedım bakalım cuma kac cıkacam tartıda kılo veremem gıbı gelıor bu haftaaa:(

oo süper maşallah

Sahur güzel olmuş canim
Gunaydin.....bende sahurda sadece peynir ve az kizartma yedim.ekmek vs yoktu ama kizartma kotu tabi...
Bu arada ramazandan beri hayatimda icmedigim suyu icmeme ragmen tuvalete 2,3 gunde bir. Zorla cikiyorum bende..ve hergunde yesil cay da icerim...
Kızartma olmasaymis iyimis canim
gunaydın herkese bu hafta oruc degılım duzenım karıstı bır an once oruca baslamak ısıtyorum yemek cok yemıorum ama cıkolata yedım dunnn regl dönemının etkısııı:(((((((

sabah kahvaltıda aktivia kahvaltım yedım bakalım cuma kac cıkacam tartıda kılo veremem gıbı gelıor bu haftaaa:(

Adet döneminde cikolata niyeyse vazgecimezimiz canim yaa

sekiz gündür sarkıyo yine tartılırım ama sinir bozuyo işte:41:

bugün yürüyüşe çıkıcam dönüşte mecalim kalmış olursa bir part oryantal aerobik yapmayı planllıyorum
bide zeytinyağlı ve çorba şeklinde iftar yapıcam inş.

sekiz gündür sarkıyo yine tartılırım ama sinir bozuyo işte:41:

bugün yürüyüşe çıkıcam dönüşte mecalim kalmış olursa bir part oryantal aerobik yapmayı planllıyorum
bide zeytinyağlı ve çorba şeklinde iftar yapıcam inş.

Canim ins olursun bi an evvel.
Yuruyusten sonra aerobige mecalin kalmaz bu havada bence ama en azindan baya sonra iftara dogru yapsanda olur,
Iftarin guzel,bagli kaliyosun sen boyle hafif yemeklere masallah...
Benim hergun bi kacamagim oluyo cok azda olsa...

Seni canı yürekten tebrik ederim canim cok mutlu oldum ben bu hafta veremicem galiba hala 68.8 im :( aşırı şiştim ya regl gecikti üzerine bide bende bağırsak tembelliği var oda olunca tuvalete çıkamadım cok şiştim dün bol su içtim bol yeşil çay bana misin demiyo iki gündür yaa

İnşallah daha daha çok verirsin canim :)

Benim bozuldu canim sen hiic çıkma kabızlık şisiriyo biside yiyemiyo insan

aynen yaaa berbat bseyy

Kızlar ben dün liseden kız arkadaşlarımda kaldım gece. Çok abarttık iftardan sonra ya... Kek poaça börek kurabiye kuruyemiş... Çok yedim çoook :26: Bugün ve yarın telafi etmeye çalışacağım baya baya bir kaçamak oldu...

Saatlerce ac kaliyoruz,kabizlik veya ikinarak zorlanma normaldir belki,bunun icin;
Zeytin yagi,rezene cayi,erik ve kayisi kompostosu onermisler.
Sebze yemekleride calistryormus ama biz iftarda daha agir yemekler yiyoruz galiba.
Kepek te onermisler.pide yerine kepek ekmek iyi gelebilir.
Hepsinin yaninda bol su ve egzersiz tabi ki :)

.....................
Masum sandigimiz hurma yida az yemeliyiz kizlar,insulin direncinimi ne artiryormus.
......................
Ayyy su yemek duzenine dikkat eden,dengeleyen,kahvenin yaninda bir kurabiyeyle duran,tatli verildginde yarisini yeyip durabilen insanlara hayranimmmm...
Ne var bende tatli sevmesem,kalorisiz yiyecekleri sevsem.

Canim ins olursun bi an evvel.
Yuruyusten sonra aerobige mecalin kalmaz bu havada bence ama en azindan baya sonra iftara dogru yapsanda olur,
Iftarin guzel,bagli kaliyosun sen boyle hafif yemeklere masallah...
Benim hergun bi kacamagim oluyo cok azda olsa...
kalmadı zaten dehşet sıcak aerobic iftardan sonra inş.
yemek az yiyorumda ekmek ve çayın şekeri beni batırıyo galiba
splenda aldım çaya artık onu kullanıcam

Kızlar ben dün liseden kız arkadaşlarımda kaldım gece. Çok abarttık iftardan sonra ya... Kek poaça börek kurabiye kuruyemiş... Çok yedim çoook :26: Bugün ve yarın telafi etmeye çalışacağım baya baya bir kaçamak oldu...

ohhh yarasın :56: ben bu ramazan ne kimseyi çağırdım nede çağırana gidiyom çünkü biraraya gelince sürekli ikram biri yenmezse öbürüne dayanamıyo insan

Ohhhh afiyet olsun.olan olmus bosver artik.ama bu 2 gun harbiden bol hareket ve cok az ye ki,geri gitmissin cok :)
Ama 2 gun sk disini duzelir,sknti yapma canim

ohhh yarasın :56: ben bu ramazan ne kimseyi çağırdım nede çağırana gidiyom çünkü biraraya gelince sürekli ikram biri yenmezse öbürüne dayanamıyo insan

Of evet ben de az yiyeceksin az yiyeceksin diye kendimi tembihleyerek gitmeme rağmen herkes yerken kendimi durduramadım maalesef :(

Ohhhh afiyet olsun.olan olmus bosver artik.ama bu 2 gun harbiden bol hareket ve cok az ye ki,geri gitmissin cok :)
Ama 2 gun sk disini duzelir,sknti yapma canim

Evet çok geriye gittim... Ama kararlıyım düzelteceğim...

ıftarda nesfit semızotu ve salatalık mezesı ve salata yedım. kabızlıgma ıyı gelır dıe nesfıt yedm sadece bakalm umarm faydası olur
bence artık doğal yöntemleri bırakıp duphalac al yada sinameki dene bi
Saatlerce ac kaliyoruz,kabizlik veya ikinarak zorlanma normaldir belki,bunun icin;
Sebze yemekleride calistryormus ama biz iftarda daha agir yemekler yiyoruz galiba.

.....................
Masum sandigimiz hurma yida az yemeliyiz kizlar,insulin direncinimi ne artiryormus.
......................
Ayyy su yemek duzenine dikkat eden,dengeleyen,kahvenin yaninda bir kurabiyeyle duran,tatli verildginde yarisini yeyip durabilen insanlara hayranimmmm...

bide mide hacmini genişletmemek için iftarda 2 3 bardak suyu arka arkaya içmemek gerekiyormuş
midemiz küçülse kendiliğinden kilo vermeye başlarız
inş. yani :)

Of evet ben de az yiyeceksin az yiyeceksin diye kendimi tembihleyerek gitmeme rağmen herkes yerken kendimi durduramadım maalesef :(

Evet çok geriye gittim... Ama kararlıyım düzelteceğim...

onuda hesaba katmak lazım ramazan bu illaki biryerlere iftara gidicez

Son düzenleme:
bakalm dün ender saraç kabızlık için çay tarıfı verdı bugun onu yapcmm geçiçek inşallah umutluyum

telafı edersin sen yaaa bozma moralinii:45:

Bugün benimde menümu yazacak yüzüm yok çok kaçırdım :( :( moralim çok bozuk dayanamadim ya bide yemicem diyorum niye ısrar ediyorlar anlamiyorum cok cok yedim cok :(

.....................
......................

Nerdeee öyle arkadaşlarımız bile olsa cok faydasi olurdu :) :)

meraba kızlaar
iftarda
4ymek kaşgı kabak yemeği
ıkı kayısı ve bır dılım kavun
bır kase yogurt
semızotu mezesı ve salata

Back
X