• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ramazanda zayıflama

gıdı kilolu göstermede birebir
bunu buldum denesekmi acaba
http://www.youtube.com/watch?v=fvgMk_Vo7Wo
bide regli olunca iki günlüğüne lapa diyeti

regli geciktikçe galiba canım çok fazla tatlı istemeye başladı ondan kaçırdım bu akşam

ay bu baya zormuş :) iyi çene calışıyor
lapa diyeti nasıl bişey farklı şeyleri pek yiyememde ben :9:

bende regl olduğumda boool çikolata yiyorum yaa tatlı vs :14:

SIz boyle tek bolge soyleyince bende hepsi var,bunailma giriyom haaaa....gidi yok pekte.ben egik duruyom galiba,boynum ice gocuyo gibi.isin ilginci ozguveni olan biriyim birde,kilo aldikca azaldi bu,
Benim yuzumde tombiktir,yani kilo vrsemde yuz umu zayiflatamam cok heralde....
Ama dert ettgim seyler ust kollarim,gobegim ve arka yanlarim.....hele kol nasil incelir ...
Birde bu jilliandaki kadinlar acaip kasli...benim incelme olmadan kasa donusmesin bide bunlar :) .....

canım benimde bı gıdı yok ki heryer var bi ayak bileklerim ince :9: bermuda giyerim hep o yüzden yazın
kollara gelince su kaldırıp indir canım ben bazen açıyorum kollarımı yanlara sallıyorum yapabildigim kadar
diyet ve sporu yapıp zayıflamaya baslayınca gidecek btün sorunlarımız :52:

SIz boyle tek bolge soyleyince bende hepsi var,bunailma giriyom haaaa....gidi yok pekte.ben egik duruyom galiba,boynum ice gocuyo gibi.isin ilginci ozguveni olan biriyim birde,kilo aldikca azaldi bu,
Ama dert ettgim seyler ust kollarim,gobegim ve arka yanlarim.....hele kol nasil incelir ...
Birde bu jilliandaki kadinlar acaip kasli...benim incelme olmadan kasa donusmesin bide bunlar :) .....

Dönüşmez dönüşmez merak etme :) Jillian ve bize göre soldaki kız (natalie) onarl profesyonel sporcu olduğu için kaslı, her gün saatlerce spor yapıyorlar. Mesela sağdaki kız (Anita) öyle kaslı değil... Ben jillianda kas yapmadım ama kolum bile 1 cm yakın inceldi... Ama tavsiyem ağırlıkların çok ağır olmasın, benimkiler 0,5 kiloydu (programda 1,5 kiloyla yapıyorlar). İki küçük pet şişeyi ağzına kadar doldurup onlarla yaptım.

bugün ki menü
sabah
bir dilim ekmek , az yumurta , peynir , domates , salatalık , çay

öğlen
bir tane biber dolması , küçüçük patates dolması , 5 yaprak sarma ( hepsi zeytinyağlı etsiz )
cacık zemizotlu

ara
kahve 4 bisküvi

akşam
1 biber dolması 5 sarma cacık

hiç ekmek yok ögle ve akşam

ara
10 tane kiraz

su
2 litre
2 kupa yeşilçay

benim menüler nasıl kızlar hiç yorum yapmıyorsunuz azmı yiyorum çokmu yiyorum fikrinizi hep merak ediyorum

Merhaba papatyasu :) Ekmeği az yemişsin çok güzel ama dolmada pirinç (veya bulgur) olduğu için o da ekmek yerine geçiyor canım... Mesela 1 biber dolması=1 dilim ekmek. 4 sarma=1 dilim ekmek. Ona göre hesaplarsan dolma biraz fazlaya kaçmış fazla karbonhidrat almışsın... Ama proteini güzel almışsın hem peynir hem yumurta hem cacık, o çok iyi olmuş. Bisküvi biraz tehlikeli ama onu da az yemişsin iyi yapmışsın. Meyve de yemişsin süper. Benim tek diyeceğim dolma birazcık fazla :)

Benim bugün yediklerimse:

İftar:

3 hurma
1 tabak yeşil mercimek yemeği
Bol salata
1 kase yoğurt

İftardan 2 saat sonra:

1 kase diyet sütlaç
1 küçük salkım üzüm

bugün ki menü
sabah
bir dilim ekmek , az yumurta , peynir , domates , salatalık , çay

öğlen
bir tane biber dolması , küçüçük patates dolması , 5 yaprak sarma ( hepsi zeytinyağlı etsiz )
cacık zemizotlu

ara
kahve 4 bisküvi

akşam
1 biber dolması 5 sarma cacık

hiç ekmek yok ögle ve akşam

ara
10 tane kiraz

su
2 litre
2 kupa yeşilçay
Canim guzel yemissin..gectigimiz gunlerde senin menundemi goruyordum ekmek arasi vs....
Ekmegi kesmemiz lazim,
Dolmalar da pirinc vardr ama buyuklugunu sen biliyorsun.
Tavsiyem hic oyle regl falan deyip cikolatayi,tatliyi hak gormeyelim kendimize.
10 gun ugrastik.15 gun geriye gitmis olmayalim......

Dönüşmez dönüşmez merak etme :) Jillian ve bize göre soldaki kız (natalie) onarl profesyonel sporcu olduğu için kaslı, her gün saatlerce spor yapıyorlar. Mesela sağdaki kız (Anita) öyle kaslı değil... Ben jillianda kas yapmadım ama kolum bile 1 cm yakın inceldi... Ama tavsiyem ağırlıkların çok ağır olmasın, benimkiler 0,5 kiloydu (programda 1,5 kiloyla yapıyorlar). İki küçük pet şişeyi ağzına kadar doldurup onlarla yaptım.

Merhaba papatyasu :) Ekmeği az yemişsin çok güzel ama dolmada pirinç (veya bulgur) olduğu için o da ekmek yerine geçiyor canım... Mesela 1 biber dolması=1 dilim ekmek. 4 sarma=1 dilim ekmek. Ona göre hesaplarsan dolma biraz fazlaya kaçmış fazla karbonhidrat almışsın... Ama proteini güzel almışsın hem peynir hem yumurta hem cacık, o çok iyi olmuş. Bisküvi biraz tehlikeli ama onu da az yemişsin iyi yapmışsın. Meyve de yemişsin süper. Benim tek diyeceğim dolma birazcık fazla :)

Benim bugün yediklerimse:

İftar:

3 hurma
1 tabak yeşil mercimek yemeği
Bol salata
1 kase yoğurt

İftardan 2 saat sonra:

1 kase diyet sütlaç
1 küçük salkım üzüm

oy süpeeer maşallah
kısmetse bu hafta yeşil mercimeği haşlayıp üzerine nane yapayım bir öğün
sanırım kalorisi azdır

slm kızlaar. iftarda bimdeki hazır pizzanın yarısını yedm bol salata iki bardak ayran.
şimdide kabızlıgım gıtsn dıe ballı limonlu su içtim iki kayısı yedım bide incir yedimm

duruş bozukluğu pc başında çalışmaktan ve göğüslerden dolayı bendede var benim fix yaptığım bir egzersiz hatta egzersizde denmez kapının bir adım önüne geçip kasasına şınav çeker gibi kollarımı koyup öne doğru şınav çekmek
yani ayakta kollarını kapıya yaslayarak şınav gibi düşün bide duvara yaslanıp 1 dk beklemek
aslında duruş bozukluğunu en iyi sırtüstü yüzme pilates ve kolları açık şınav çözüyor ama serde tembellik olunca

duruş bozukluğu pc başında çalışmaktan ve göğüslerden dolayı bendede var benim fix yaptığım bir egzersiz hatta egzersizde denmez kapının bir adım önüne geçip kasasına şınav çeker gibi kollarımı koyup öne doğru şınav çekmek
yani ayakta kollarını kapıya yaslayarak şınav gibi düşün bide duvara yaslanıp 1 dk beklemek
aslında duruş bozukluğunu en iyi sırtüstü yüzme pilates ve kolları açık şınav çözüyor ama serde tembellik olunca
Kapida sinavi deneyecegim canim sagol
Gecen sene platese gitmistim.hoca esliginde gercekten cooook ise yariyor.ama evde ebru salliyi dinledikce hevesim kaciyo birakiyorum.
Simdi jilliani yaptim.25 dk ama her hareketini ayni yapamadim valla,dun ilk yapmistim bacaklarim tutulmus....

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar bende bugün iftarda ne yedim yazayım .:56::56:

1 kase mercimek çorba , salata ,2 yk bulgur pilavı yarım dilim ekmek
Ara Meyveli soda
Yemekten 1saat sonra yarım porsiyon vanilyalı dondurma ve 5 erik

Biraz karbonhidrat ağırlıklı bir menü oldu. Ama kalorisi çok çok fazla değil. :27:

Gece 12 de jillian yaptim ama eksik hareketlerle :(
Sahur ;
Az peynir,haslanmis yumurta....ekmek yok..

Ama bi dilim tatli yedim sonrada....su icer yatarim artik :)

Sahur ;

bikaç güne yaparsnn hepsni zorlama kendini:34: menü çok iyiymşş. bnde yarm simit yarm poğaça peynir zeytın maydanoz domates kırmızı biber yedmm

Sahur ;

Afiyet olsun asena :40::40: keşke tatlı yerine ekmek yeseydin daha çok tok tutardı. Gerçi sahurda ne yesek acıkıyoruz o ayrı mesele :50::50::50:

Bende sahurda kaşarlı tost ve 2 yk meyveli yoğurt yiyeceğim .

Tüm guruba iyi geceler yarın görüşürüz :34::34:

TAtvan ve hnd,tesekkur ederim.hepimize afiyetler olsun.
Zaten tatliyi marifet gibi soylemedim,onumde durunca yedim oyle,tok tutsun diye degil.
Zaten sahura sadece yumurta ve peynir yiyecektim,
Yarin oyle yapmak isterim valla,salatalikla falan...
Hep geri gidiyoruz zaten bu tatli ve ekmekle....
Herkese iyi geceler......

elimden geldiğince yapmaya çalışcam bakalmm
Bol kuru kayisi yerseniz bir de iftarlardan once bir yemek kasigi zeytinyagi icerseniz faydali olabilir. Hic olmadi bir kezlik lavman kullanip daha sonrasinda dikkatli davranirsiniz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende dun regl oldum buraya yazdıktan sonra ogleden sonra yarım sımıt yedım bol bol su ıctım özlemısım:) aksamda ıftarda yarım kase soguk corba ve yarım gözleme yedım cok oldu sonrada ıkı dılım karpuz yedımyanı sacma sapan bır menu oldu bugunde sabah yarım kase yogurt ıcıne nesfıt koyup yedım oglen ne yerım bılmıorum:)))) ama sabah 40 dakka yurudum ıse gelırken aksamda yuruurum bu hafta spora agırlık verırım regl oldugum ıcın:)

bu jillian etkılımı kızlar ya bende baslasam ramzandan sonra:)

Bol kuru kayisi yerseniz bir de iftarlardan once bir yemek kasigi zeytinyagi icerseniz faydali olabilir. Hic olmadi bir kezlik lavman kullanip daha sonrasinda dikkatli davranirsiniz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hmm deneyım bakaym yağı. kayısı yıyorum sureklı zatn hergun tuketyrum

Back
X