• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ramazanda zayıflama

bende geldmm
iftar 2 kse mercımek corbası
2 yemek kasıgı taze fasulye
1 kase cacık
3 bardak cay az sekerlı
10 tane cekırdek
20 dk yuruyus
1maden suyu lımonlu
5 lıtre su nasılımmmmmmmmm:21::21::21::21::21::21::21::21:
oo çok güzel yemişsin...bravo...

Size çok kızıyorum şuan ya... Bir dilim pasta 400 kalori (kremalıysa. değilse 300. Dilim kalınsa 500 bile olabilir), 2 dilimi 800 kalori. 3 kare çikolata da nereden baksak 100-150 kalori. Ve 1 saat tempolu yürüyüş sadece 200 kalori yakıyor!!!
ya haklısın canım ama evde kıtlıktan cıkmıs gibi birileri sürekli bişeyler yiyorken oluyo işte...oyüzden bugün resmen 2saat spor yaptım...ama böyle anca bu kilomu korurum,kilo veremem.

Ayyy :(( yarında çok az yiycem valla sanki kilo almaya çalışıyorum yaa :((
heheheh harbiden haa kilo almaya çalışanların başlığına yazsak ya biz.... :( poffffffffff

oo çok güzel yemişsin...bravo...

ya haklısın canım ama evde kıtlıktan cıkmıs gibi birileri sürekli bişeyler yiyorken oluyo işte...oyüzden bugün resmen 2saat spor yaptım...ama böyle anca bu kilomu korurum,kilo veremem.

heheheh harbiden haa kilo almaya çalışanların başlığına yazsak ya biz.... :( poffffffffff

bencede yemek yemeyı cok sevıyorm ama kendımı tutuyormmm:26:

iftar menüm hiç yazılacak gibi değil hatta menü bile değil aslında yarım köfte ekmek içine birazda patates koydum +ayran iftarda dışardaydım başka bişi yoktu fln.. ama sabah baya haraket yaptım umarım dengeler

cok fazla gıremıorm fırsatım olmuyor ama mutlaka okuyorum sızlerı dun aksam ıftarda yogurt corbası yarım kase ve bı tabak mantı yedım yanı abarttımm:((( ama shura kalkamadım dengelemısmdır demı ya bıde ben ole aralarda meyve fln yemıorum bazen dondurma sadece yarınkı kılomu merak edıyorum :)

cok fazla gıremıorm fırsatım olmuyor ama mutlaka okuyorum sızlerı dun aksam ıftarda yogurt corbası yarım kase ve bı tabak mantı yedım yanı abarttımm:((( ama shura kalkamadım dengelemısmdır demı ya bıde ben ole aralarda meyve fln yemıorum bazen dondurma sadece yarınkı kılomu merak edıyorum :)

Hic bakmiyormusn kilona hafta ici canim...
Bisey soracagim ben hic hayatimda sahursuz oruc tutmadim,bayilirmisim gibi gelir hep,durulabiliyirmu sahursuz,oyle mi denesem birde :(

İftarda
1 tabak domates çorbası üzerinde kaşar
1 kaşık pirinç pilavı
1 kaşık yeşil fasulye
2 3 kaşık yoğurt

Ve gelelim :( 2 dilim pastaaa :/ + 9300 adım

Çok kötü mü ki acaba yaa
Pasta dışında güzel pasta coook fazla olmuş cnm ya
Sanirim 250 kalori yapar en cok.ama pasta daha kalorilidir...bende az once 3 kare cikolata yedim..ayyyyyy biz cok bozulduk ya...kafayi yicem....
Bugun aklima gelmyen seylerde yemisimdir.cok pisman ve moralsizim.bu boyle gitmemeli ya
Insan yedikce daha çok yemek istiyor bizde bu aralar kacamak yaptikca nolacak ya deyip yemeye devam ediyoruz birden kesmek gerek ama nasil :(
bende geldmm
iftar 2 kse mercımek corbası
2 yemek kasıgı taze fasulye
1 kase cacık
3 bardak cay az sekerlı
10 tane cekırdek
20 dk yuruyus
1maden suyu lımonlu
5 lıtre su nasılımmmmmmmmm:21::21::21::21::21::21::21::21:
Gözüm direk suyu gördü :) :) :) güzel cnm
Size çok kızıyorum şuan ya... Bir dilim pasta 400 kalori (kremalıysa. değilse 300. Dilim kalınsa 500 bile olabilir), 2 dilimi 800 kalori. 3 kare çikolata da nereden baksak 100-150 kalori. Ve 1 saat tempolu yürüyüş sadece 200 kalori yakıyor!!!

Siz şişman kalmak istiyorsanız bilemem :19: Elbette kaçamaklarımız olacak, ama kaçamağın ertesi günü onu dengelemeliyiz. 1 gün kaçamak bizi 2 gün geriye götürse bile 2 gün dikkat etmeyle nötrleyebiliriz. Ama kaçamak üstüne kaçamak yapınca diyetlik bir olay kalmıyor... Lütfen kızlar yaa lütfen :22:
:( :( cok haklısın cnm ya çok
Yarin tartilacagiz canim.

Oruc tutmayanlar sabah,tutanlar iftara dogru tartilir yine...

Bi mucize olaydida bari yarin en azindan eski kiloma doneydim.resmen kilo aldim.

İnşallah almamisimdir ya insallah :(

Hic bakmiyormusn kilona hafta ici canim...
Bisey soracagim ben hic hayatimda sahursuz oruc tutmadim,bayilirmisim gibi gelir hep,durulabiliyirmu sahursuz,oyle mi denesem birde :(

Ben hep sahursuz tutuyorum canım durabiliyorum. Ama sen bir dene istersen. Ama bayılmazsın merak etme, sahursuz tutan bir sürü insan var :)

Ben hep sahursuz tutuyorum canım durabiliyorum. Ama sen bir dene istersen. Ama bayılmazsın merak etme, sahursuz tutan bir sürü insan var :)

Regl bitiyo yarin orucluyum ins.
Sahurda yemeyim madem bugun deneyim.kilo vermeye yardimi olur muhakkak yediklerim nerdeyse yariya inecek...
Ben nasil bisey yaptimda bu hafta kilo veremedim ya...

Pasta dışında güzel pasta coook fazla olmuş cnm ya

Insan yedikce daha çok yemek istiyor bizde bu aralar kacamak yaptikca nolacak ya deyip yemeye devam ediyoruz birden kesmek gerek ama nasil :(

Gözüm direk suyu gördü :) :) :) güzel cnm

:( :( cok haklısın cnm ya çok

İnşallah almamisimdir ya insallah :(
canm suyu cok ıcıyorm cıgerım yanıyor acıkma deglde susama daha fazla bende

Ben o diyeti yapıyorum canım çok memnunum.

esraaa aksama ne yıyecennn:1::1:

benm gıbı :1::1: dun yarım salatalık 2 lıtre daha su ıctım 2 tanede uzum attm agzıma yattm
Sahurda yemeyim madem bugun deneyim.kilo vermeye yardimi olur muhakkak yediklerim nerdeyse yariya inecek...

sende dene bakalmmm

Sorun değil tatlım bu hafta birazcık daha dikkat eder tam diyet moduna girer hiç kaçamak yapmazsan 2 haftalık kilo verirsin, en azından öyle vermeye çalışırsın :46: Son iki hafta, hiç kaybedecek vaktimiz yok.

esraaa aksama ne yıyecennn:1::1:

Tatlım annem patlıcan musakka yapacakmış. Dünden kalan mercimek köftesinden 1 tane yerim belki yanında. Tabi ki 1 kase yoğurdu ihmal etmem. 3 hurma yerim büyük ihtimal yine. İftardan birkaç saat sonra da 1 meyveyle beraber 1 kase daha yoğurt yerim :8:

tşk ederim canım.evet 2 gündür spora hız verdim.300,400 gr gitti galiba eskisi gibi 65 te olmadım hala.eskisi gibi tatlı falanda yemiyorum..

saygı sevgi benden :) sağol canım
öyle yavaş olacak bu iş galiba pes etmemek en iyisi.

slm canım 600 gr daha vermişsin ne güzel,sevindim senin adına.
ben eski kiloma döndüğüm için şimdi onu vermeye uğrasıyorum yine.bu kez daha spor yapıyorum,daha az yemeye çalışıyorum.

evet verdm yaa sonundaaa. sende vermişndr bu hafta dikkat ettiysen

slm kızlaar bu ara pek giremedim takip edemedim hiiç. bu arada ben bugn yapcam kilo bildrimimi yarn memlekete gıtcm çünkü 52 kilo çıktm bugn tartıldıım

Back
X