• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ramazanda zayıflama

Sorun değil tatlım bu hafta birazcık daha dikkat eder tam diyet moduna girer hiç kaçamak yapmazsan 2 haftalık kilo verirsin, en azından öyle vermeye çalışırsın :46: Son iki hafta, hiç kaybedecek vaktimiz yok.

Tatlım annem patlıcan musakka yapacakmış. Dünden kalan mercimek köftesinden 1 tane yerim belki yanında. Tabi ki 1 kase yoğurdu ihmal etmem. 3 hurma yerim büyük ihtimal yine. İftardan birkaç saat sonra da 1 meyveyle beraber 1 kase daha yoğurt yerim :8:

bende de tavuk var ızgara pılav cacık corbada yaparız herhalde bende onlardan yıyecen sen nıye bu kadar yogurt yıyon

bende de tavuk var ızgara pılav cacık corbada yaparız herhalde bende onlardan yıyecen sen nıye bu kadar yogurt yıyon

Hem yoğurt yağ yakan bir madde içeriyor (conjuge linoleik asit, bu madde cla adı altında zayıflama hapı olarak satılır baya pahalıya. ama doğal olarak en çok yoğurtta bulunuyor), hem ben yoğurdu çok severim diyet yapmadığım dönemlerde bile günde en az 1 kase muhakkak yerdim, hem de mesela meyvenin yanında yoğurt yeyince meyve şekerinin insülini hızlı yükseltmesini yoğurt engelliyor canım. Bir de spor yaptığım için kg başına 1 gr protein almam lazım, onu da tek öğünle doldurmak zor özellikle de et yemeği yemiyorsam... O yüzden sebze yiyorsam proteini yoğurttan almak için iki kaseye çıkarıyorum. Et yiyorsam da 1 kase yiyorum.

Kizlar bugunumu anlatayim.sabah 2 bardak su
Kahvalti:yesil cay,peynir,zeytin,domates,1dilim kepek vs
3 saat disarda islerim vardi hep yurudum...
Oglen yarim simit
Su ve az sebze.
Yarim saat egzersiz,yarim saat jillian,,,
Yalniz 1 saatlik hareketimde strecte sariyorum gobegime.inanin ter akiyo.......
1 lt su
Aksam; corba,sebze ve sarma var ama bakalim,
Buna ragmen kilo veremiyorum ya,offfff

İftarda bir biber dolması
bir kase cacık
bir dilim karpuz
çok çok az pide
bugün hareket yapamadım

sağlıkocağına gittim gebelik testi yaptırdım negatif çıktı bir hafta daha bekleyip olmazsa direk kadın doğuma gidin dedi ebe ben ramazanı tamamlayacam galiba

İftar:

3 hurma
1 tabak etli patlıcan musakka
4 küçük mercimekli köfte
1 kase yoğurt

2 saat sonra 1 kase yoğurt, 5 hurma

Şimdi Sütlü kahve

Hem yoğurt yağ yakan bir madde içeriyor (conjuge linoleik asit, bu madde cla adı altında zayıflama hapı olarak satılır baya pahalıya. ama doğal olarak en çok yoğurtta bulunuyor), hem ben yoğurdu çok severim diyet yapmadığım dönemlerde bile günde en az 1 kase muhakkak yerdim, hem de mesela meyvenin yanında yoğurt yeyince meyve şekerinin insülini hızlı yükseltmesini yoğurt engelliyor canım. Bir de spor yaptığım için kg başına 1 gr protein almam lazım, onu da tek öğünle doldurmak zor özellikle de et yemeği yemiyorsam... O yüzden sebze yiyorsam proteini yoğurttan almak için iki kaseye çıkarıyorum. Et yiyorsam da 1 kase yiyorum.

İftar:

3 hurma
1 tabak etli patlıcan musakka
4 küçük mercimekli köfte
1 kase yoğurt

2 saat sonra 1 kase yoğurt, 5 hurma

Şimdi Sütlü kahve

afıyet olsn canm ben de bugun 1 kase yanı 2 kepce tavuklu sehrıye corbası 1 tane kucuk tacuk butu ızgara 2 kase cacık 3 lıtre su yarım bardak zero kola 1kahve 1 bardak cay 1 tane tulumba tatlısı az sekerlı :17: tutamadm canm cok ıstedı komsumda tatlı yapmıs kendımı zor utuyorm yaaa

Herkezin menüsü güzel benimkide ekmek ağırlıklı oldu hamur işi daha dogrusu
Sabah
Iki incir
Öğlen yarım simit peynir zeytin domates çay
Ara
İki incir yeşil çay
Aksam
Iki tane peynirli sıkma (siz belki gözleme diyosunuzdur)
Çay
Ara
Bi parça çikolata gittiğim yerde ikram ettiler zorla bi lokma yemek zorunda kaldım

Su 2 litre kadar spor yok :(

İftarda bir biber dolması
bir kase cacık
bir dilim karpuz
çok çok az pide
bugün hareket yapamadım

sağlıkocağına gittim gebelik testi yaptırdım negatif çıktı bir hafta daha bekleyip olmazsa direk kadın doğuma gidin dedi ebe ben ramazanı tamamlayacam galiba

bendensın bende öyle canm ben adet olamıyorm hep sökturucu ıcıyormmm:5::5:

afıyet olsn canm ben de bugun 1 kase yanı 2 kepce tavuklu sehrıye corbası 1 tane kucuk tacuk butu ızgara 2 kase cacık 3 lıtre su yarım bardak zero kola 1kahve 1 bardak cay 1 tane tulumba tatlısı az sekerlı :17: tutamadm canm cok ıstedı komsumda tatlı yapmıs kendımı zor utuyorm yaaa

Sen yine az yemişsin ben yediklerimi yazsam şaşırırsın :9:

Herkezin menüsü güzel benimkide ekmek ağırlıklı oldu hamur işi daha dogrusu
Sabah
Iki incir
Öğlen yarım simit peynir zeytin domates çay
Ara
İki incir yeşil çay
Aksam
Iki tane peynirli sıkma (siz belki gözleme diyosunuzdur)
Çay
Ara
Bi parça çikolata gittiğim yerde ikram ettiler zorla bi lokma yemek zorunda kaldım

Su 2 litre kadar spor yok :(

cok degl aslındada bıraz spor yap kalk:1::1:

Menume baktigimda az gibi görünüyor ama keşke simitin sıkmanin yerine doku dolu sebze yemeği salata felan yeseydim yiyebilseydim akşam misafirlikteydim en az onlari yiyebildim

evde olunca bende tutamıyorum bi tane atıyorum ağzıma yoksa aklım kalıyor menün güzel ızgara pek kilo aldırmıyo sanırım

bendensın bende öyle canm ben adet olamıyorm hep sökturucu ıcıyormmm:5::5:

haftaya gidicem sanırım söktürücü vericek muayeneside 180 tl mubareğin acaba devletemi gitsem onunda şimdiden randevu almam lazım

Back
X