• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ramazanda zayıflama

canım benim hiç kilo vermemiş olsaydık bile senin böyle olumlu,mutlu konuşman bile yetti bana :)
evet ağustosta cok sistemli olacağız,şöyle düşün,iş güç yok,müsaitiz her anlamda.
dediğimi yapmana sevindim.ben 7,8 sene öncede yazın üç ayda 7 kilo vermiştim o zamanda tv izlerken hep hareket yapıyordum basitte olsa.
birde tak kulaklığı sevdiğin müzikleri at,ac son ses oyna oyna yarım saat(gerekiyorsa kilitle kapıyı :))
yarım saat iyice terleyip hemen jillianı ac :) süper olur...
bu arada sadece spor değil bu insanı rahatlatır,birazda rahatlatıcı yaz film ve dizileri artı gelişim kitapları...oohhh süper bir yaz...

abinin doğum günü kutlu olsun o halde...bak söylüyorum,annenin koyduğu dilimin yarısını ye .) yerken de bu dediklerimizi hatırla :)

teşekkür ederim tamam yarısını yicem sözz :) lost la merlin e başladım onları izliyorum canım sıkıldıkca kitap konusu biraz sıkıntı ama bugün başlıcam iki şehrin hikayesine :93: iftardan sonra denicem yarım saat dediğini hatta bel bölgeme streç sarıp yapayım nasıl olucak acaba :41:

şimdiden pastayı düşünüyorumm :56: ama dur diicem kendime :45: aklıma geleceksin emin ol :D

7 8 sene önce diyette yapmış mıydın yoksa sadece az hareketle miydi:49:

teşekkür ederim tamam yarısını yicem sözz :) lost la merlin e başladım onları izliyorum canım sıkıldıkca kitap konusu biraz sıkıntı ama bugün başlıcam iki şehrin hikayesine :93: iftardan sonra denicem yarım saat dediğini hatta bel bölgeme streç sarıp yapayım nasıl olucak acaba :41:

şimdiden pastayı düşünüyorumm :56: ama dur diicem kendime :45: aklıma geleceksin emin ol :D

7 8 sene önce diyette yapmış mıydın yoksa sadece az hareketle miydi:49:
7,8 önce hatırlamıyorum tatlım ama ben hiç diyet yapmadım hayaımda azaltmışmdır.ozamanlar senin gibi sadece dahada azalmak için kilo vermiştim.şuan bildiğin 10 kilo fazlam vardır belki...
aynen kesinlikle streç sar ve ara vermeden jillianı yaptığında teri göreceksin :)

7,8 önce hatırlamıyorum tatlım ama ben hiç diyet yapmadım hayaımda azaltmışmdır.ozamanlar senin gibi sadece dahada azalmak için kilo vermiştim.şuan bildiğin 10 kilo fazlam vardır belki...
aynen kesinlikle streç sar ve ara vermeden jillianı yaptığında teri göreceksin :)

o zaman bende verebilirim benim gibiydiysen :))

:)) yarım saat kilitlicem odamı :D

strecin faydasını gördünmü benimde termal kemerim var ama hareket yapmadığımdan takmıyorum

strecin faydasını gördünmü benimde termal kemerim var ama hareket yapmadığımdan takmıyorum
1ay önce ölçülerimi almadığım için şimdi azaldımmı faydası oldumu bilemiyorum,bildiğim tek şey:yarım saat egzersiz yarım satte jillian yaptığımda ter akıyooooo...ben düzenli hergün tüm vücuduma kullanmadım...tanıdıklaım anlatmıştı bacak ve popoyu sarıp yürumuşler 1 ay baya kilo vermişler...

1ay önce ölçülerimi almadığım için şimdi azaldımmı faydası oldumu bilemiyorum,bildiğim tek şey:yarım saat egzersiz yarım satte jillian yaptığımda ter akıyooooo...ben düzenli hergün tüm vücuduma kullanmadım...tanıdıklaım anlatmıştı bacak ve popoyu sarıp yürumuşler 1 ay baya kilo vermişler...

yürürken termal kemer takılmaz bende strece sarayım öyle çetrefilli şeylere pek gelemem ama dayanacaz artık :1:
ramazan bitiyor kısmetse akşam yemeğini 6 gibi yer sonra yürüyüşe çıkarın diye düşünüyorum
17 saat açda gezsen evin içerisinde kilo verilmiyor

ramazan bitince konuya kilitmi asıcan planın nedir?

yürürken termal kemer takılmaz bende strece sarayım öyle çetrefilli şeylere pek gelemem ama dayanacaz artık :1:
ramazan bitiyor kısmetse akşam yemeğini 6 gibi yer sonra yürüyüşe çıkarın diye düşünüyorum
17 saat açda gezsen evin içerisinde kilo verilmiyor

ramazan bitince konuya kilitmi asıcan planın nedir?

canım bu konu kapansada başka konu acarım oyüzden benle kalanlar olursa burda kalırım bende.çünkü önümde 1 ay daha var ve 5,6 kilo erebilmeyi planlıyorum.güzel oluyo birileriyle paylaşmak,yerken burayı aklına getryorsun falan.6,7 kişi varız zaten sizde nediyorsanız öyle yapalım.

çetrefilli şeylere bende gelemem öyle.ama streci sardığında hissetmiyorsun bir daha.yürüyüşte cok iyi olur.ama koyu renk giymeli çünkü tişört,eşofman feci ıslanıyor...

haydi bakalım cuma akşamı kiloları alalım...ben gecen hafta 65 idim.suan 64 gösteriyorum...esrada sık giremiyor sabah demişti:50kg...

iftar sonrasına kadar sizlerdende bekliyorum kızlar.....
bu arada moral bozmayalım hiç,ramazandan sonra hızlanacakkkk...

haydi bakalım cuma akşamı kiloları alalım...ben gecen hafta 65 idim.suan 64 gösteriyorum...esrada sık giremiyor sabah demişti:50kg...

56,8 ablacık :3:

Canim 63 ile kapattim sezonu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

isim
boy
1.hafta
2.hafta
3.hafta
4.hafta
Asena87
163
66
65,4
65
64
Beyondparadise
162
58
57,6
57,1
…
Papatyasuuu
160
68.8
69
68,5
….
Sevgi006
162
60
59,7
58,8
…
Cenekea
168
58
56,7
56,7
56,8
Esra927
160
50.5
50,4
50,1
50
Hayalhülya
167
65
64
63,3
63
Tatvan13
159
52.6
52,6
….
…
Seher25
160
---
72
69.9
….

afiyet olsun herkese...

56.8 :14:
boylar kilolar birbirinden çok farklı değilmiş
evet boylar ve kilolar yakın birbirine...ramazandan sonra seri kilo verirmiyiz beyond ya ,umutsuzum...

Geçen hafta 68.5. Di bu hafta 68.2 :( :(
canım dün dememişmiydin 67,8 i gördüm sevindim diye...tokmu tartıldında 68,2 çıktı...

güncel....

isim
boy
1.hafta
2.hafta
3.hafta
4.hafta
Asena87
163
66
65,4
65
64
Beyondparadise
162
58
57,6
57,1
56,8
Papatyasuuu
160
68.8
69
68,5
68,2
Sevgi006
162
60
59,7
58,8
…
Cenekea
168
58
56,7
56,7
56,8
Esra927
160
50.5
50,4
50,1
50
Hayalhülya
167
65
64
63,3
63
Tatvan13
159
52.6
52,6
….
…
Seher25
160
---
72
69.9
….

evet boylar ve kilolar yakın birbirine...ramazandan sonra seri kilo verirmiyiz beyond ya ,umutsuzum...

biraz seri verip sonra direnç kilomuza geliriz :1: gıdım gıdımda olsa vericez inşallah
ilk rejime başladığım kiloya gelmişsin devam ettikçe bir şekilde veriliyor
şuan açım ve bitki çayı içiyorum o derece azimliyim :1:

biraz seri verip sonra direnç kilomuza geliriz :1: gıdım gıdımda olsa vericez inşallah
ilk rejime başladığım kiloya gelmişsin devam ettikçe bir şekilde veriliyor
şuan açım ve bitki çayı içiyorum o derece azimliyim :1:
ben hala tokum ve yeşil çay içiyorum şuan...bugün sporda yapamaıyorum ev müsait değil pek...zaten jillian 2 zormuş yaaaa :)
sen demiştin dimi sopayla arka yanlarını azalttığını...günde ne kadar ve ne kadar süre yapmıştın ....bari onu yapayım şimdi....

ben hala tokum ve yeşil çay içiyorum şuan...bugün sporda yapamaıyorum ev müsait değil pek...zaten jillian 2 zormuş yaaaa :)
sen demiştin dimi sopayla arka yanlarını azalttığını...günde ne kadar ve ne kadar süre yapmıştın ....bari onu yapayım şimdi....

evet o vileda sopası müthiş bir spor aleti:1: ciddiyim bak bir ay falan oda düzensiz yapmıştım ama duruşum ve yan yağlarım farkedilir şekilde düzelmişti benim hiç hareket edesim yok böyle plansız programsız porsiyon azaltmak dışında hiç bişi yapamıyorum kendime bir plan çıkarıcam inş.
jilian 2 zorladıysa 1 i tekrar yapsan olmazmı

evet o vileda sopası müthiş bir spor aleti:1: ciddiyim bak bir ay falan oda düzensiz yapmıştım ama duruşum ve yan yağlarım farkedilir şekilde düzelmişti benim hiç hareket edesim yok böyle plansız programsız porsiyon azaltmak dışında hiç bişi yapamıyorum kendime bir plan çıkarıcam inş.
jilian 2 zorladıysa 1 i tekrar yapsan olmazmı

Yok canim zir mor yaparim...ama ben yaklasik 1 aydir hareket yapiyorum,gerci ramazanda tum gun oturup geceleri 1 saat yaptimda,hic incelmedgim icin heyecanim kalmadi artik,sogudum bu yuzden...

Back
X