• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ramazanda zayıflama

Selamm kizlarr herkese merhabaa ilk menumude paylasayimm
Sahurda sadece su içtim cünkü göbeğim çok cikmisdi ve moralim bozuldu bende kendimi ac birakdim biliyorum güzel bi yöntem ddeğil ama neyse
İftarda 1lahmacun 1tabak bol porsiyon salata 1bardak ayran bol bol da su içtim
Eleştirilerinizi yapin bakemm
Evet sahurda azda olsa bir iki sey ye yine de bence.iftar guzel canim.spor da yap bakemmm
:KK47:
Çok geçmiş olsun@Asena87
Ben bugun yedıklerımı paylaşmasam olur mu:KK47:
Sagol cnm.iyiyim simdi...
Paylas bakalimmmmmmm bekliyoruz

Y
Yarin listeyi guncellerim canim.

Sahurun guzelmiste iftari abartmissin evet canim...umarim bunlari biraz yakma imkanin olmistur...

C cukulataaskina cnm fazla yazmiyorsun gruba galiba sık girmiyormusun...
a Ewet fazla goremiyorum bebegim var bu aralar beni cok zorluyo :) okuyorum aslinda yazdiklarinizi bu aksam davetteydim biraz fazla kacirdim sahur yapmicm o yizden

Metabolizma acken calismaz. Tamam simdi ramazan ancak daha sonrasında vucudunuzu ac birakmayin. Az az yemek lazim. Yoksa yemek yemege basladiginoz gibi o kilolalr geri geliyor. Kalori hesabiyla zayiflamak en guzeli. Dedigim gibi 2 yil once 15 kilo verdim ve bu kalori hesabiyla oldu. Tavsiye ederim
Tesekkurler ewet bu konuyu hep unutuyorjm dikate alicam canm saol

Bendün oruç tutmadım o yüzden sabah 1 haşlanmış yumurta 1 dilim kepek ekmeği peynir zeytin ... Öğlen 5 kaşık nohut ekmeksiz ve yoğurt akşam sahan köfte salata herse az meyve

Ben dün oruc tutmadim.yediklerim yarim kasarli tost,6tek köfte,salata,biraz patates kizartmasi ceyrek simit,yarim porsiyon tel kadayif,dondurma,4bardak ayran.sahur tek hur ma yine canlarim

İSİMYAŞBOY1.HF2.HF3.HF4.HF(
ASENA872816266.565.7..
USRİYUSRA311557068.9..
SEVİLAH2515658.7...
TOM RAİDER2717265.564.1..
PEMBE HAYALLERR2015863...
DEPİEDRA...63.8..
CUPCAKE89271585352.2..
CUKULATA ASKİNA271587473..
SEKERİMM27155.62..
BURCAK411916052...

S Sevilah Pembis Hayaller Pembis Hayaller D Depiedra B Burcak41

kızlar tabloda bilgileriniz eksik.
bilgileri güncelleyelim,hareketsiz ve susuz kalmayalım,birbirimize yardımcı olalım yorumlarımızla...

İftardan sonra pek takatin kalmiyoki nasillspor yapim canim hic spor yapmak istemiyo:63:
haklısın benimde kalmıyor ya da zor geliyor.ama hedeflerimize ulaşamayacağız böyle giderse...
benim amacım ramazanda kilom en azından sabit kalsın değil kilo vermeliyim o yüzden telaş yapıyorum canım ama endişelendiğim kadar kalkıpta spor yapmıyorum :):anneadayı:

Y

a Ewet fazla goremiyorum bebegim var bu aralar beni cok zorluyo :) okuyorum aslinda yazdiklarinizi bu aksam davetteydim biraz fazla kacirdim sahur yapmicm o yizden
kaçamak kaçırmak vs yok kızlar.....dikkat...

Bendün oruç tutmadım o yüzden sabah 1 haşlanmış yumurta 1 dilim kepek ekmeği peynir zeytin ... Öğlen 5 kaşık nohut ekmeksiz ve yoğurt akşam sahan köfte salata herse az meyve
afiyet olsun canım güzel olmuş görünene bakılırsa kaçamakta yok...

asena87 asena87 canim gecmişsin iyimisin simdi?
iyi sayılırım canım sağol...ama oruç tutamadım bugün...

Ben dün oruc tutmadim.yediklerim yarim kasarli tost,6tek köfte,salata,biraz patates kizartmasi ceyrek simit,yarim porsiyon tel kadayif,dondurma,4bardak ayran.sahur tek hur ma yine canlarim
tom raider tom raider valla böyle yazınca çok görünmüş canım bilemedim kaloriye vursak ne olur...
ama yediklerinin çoğu yağlı şekerli seyler...
sen benden daha tecrubelisin gerçi sence nasıl :)

kizlar ben geldim kusura bakmayin yogunluktan yazaadim napiyosunuz bakalim nasil giiyor ben buara biraz fazla kaciriyorum 2 gundur iftarda of en kisa zamanda desteginizle toparlanicam

Benim ikinci haftam degil ilk haftam ikinci hafta yerim bos kalacak yanlis anlasilma olmasin yeni katildim :) kusura bakmayin baska sorunlar var onlarla ugrasiyorum. Bir de bir dersim alttan kaldi yaz okulu alsam mi onu düşünüyorum

cuma günleri akşama doğru yapılıyor oruçluysan...değilsen sabahtan tartılabilirsin.
tabloda eksik b,ilgin varsa bugunde tartılıp söyleyebilirsin.
Eksik bilgim varda sen ikinci haftayi doldurmami istemissin ama bnm ilk haftam nasil olacak bide bugün tartildim 62.2

Benim ikinci haftam degil ilk haftam ikinci hafta yerim bos kalacak yanlis anlasilma olmasin yeni katildim :) kusura bakmayin baska sorunlar var onlarla ugrasiyorum. Bir de bir dersim alttan kaldi yaz okulu alsam mi onu düşünüyorum
Ilk hafta bizle degildin.bu 2.hafta basladigini gosterir sıkıntı yok yani canim.

Eksik bilgim varda sen ikinci haftayi doldurmami istemissin ama bnm ilk haftam nasil olacak bide bugün tartildim 62.2
Sende 2.hafta yani bu hafta sonu basladiysan suanki kilonu 2.sutuna yazariz.

İSİMYAŞBOYBASL.1.HF2.HF3.HF(
ASENA872816266.565.7..
USRİYUSRA311557068.9..
SEVİLAH2515658.7...
TOM RAİDER2717265.564.1..
PEMBE HAYALLERR201586362.2..
DEPİEDRA...63.8..
CUPCAKE89271585352.2..
CUKULATA ASKİNA271587473..
SEKERİMM27155.62..
BURCAK411916052...

Back