Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gayet iyi.afiyet olsun canim.Sahur menüm 1dilim.kepek ekmek 1domates 1kk peynir 1dilim karpuz 1bardak yeşil çay
Neeeeeee,oruclu degilmisin nasil yarim saattttt aaaa aaaaYarim saat eliptik yaptim bittim. Aksamda biraz pilates yapacagim
Bende istanbuldayim gm ÷yagdi hemde elektrik kesildi baya bi...Gaza geldim gaza gazaaa arkadaslar kocaelide oturuyorum. Oyle yagmur yagiyor ki anlatamam
Siskinlik falandir belki de. Yahut lavobaya gitmemişsindir olabilir ya. Bu arada ölçülerinizi de muhakkak yazin bir kenara kilo gitmese bile incelip incelmediginizi kontrol edersinizBende istanbuldayim gm ÷yagdi hemde elektrik kesildi baya bi...
Ya bende gazliyim ve hic kacamagim yok nerdeyse ama az once tartida artidaydim gecen haftaya gore...Alallalala
Canim evet 12köfteyi nasil yedin yaaa sen yapma bariIftar;
12 tane kofte ve 2 kasik yogurt
Ara; soda
Sahur; (1.5 saat sonra yiyecegim)
Az peynir,kavun ve maydanozlu yogurt
Sadece kofte diye abarttim ama sinra dusundumki koftenin icine 3 tane etimek form koymustum...
Ayyy cok sinir oldum..saf gibiiii..
Guya kacamak yok ama yemekte battim...
Hic harekette yapmadim...sahuru hafif birakiyorum o yuzden...
12 kofte miii nasıl yedin afiyet olsun yarin spor yap amaIftar;
12 tane kofte ve 2 kasik yogurt
Ara; soda
Sahur; (1.5 saat sonra yiyecegim)
Az peynir,kavun ve maydanozlu yogurt
Sadece kofte diye abarttim ama sinra dusundumki koftenin icine 3 tane etimek form koymustum...
Ayyy cok sinir oldum..saf gibiiii..
Guya kacamak yok ama yemekte battim...
Hic harekette yapmadim...sahuru hafif birakiyorum o yuzden...
Kızlar iftarim:
1kase corba
1kase tavuklu bezelye
1kase pilav
1dondurma
Sade türk kahvesi
Soda
Sahurum:1hurma
Canim ben de anlamiyorum cunku normalde 3 4saat birsey yemesem sinirlerim tepeme gelir ölürüm acliktan1 hurmayla nasil dayanıyorsunuz ya
Sende benim gibi az bi yiyeyecekle kolay kilo aliyorsan kilo vermek icin baya bi fedakarlik gerekiyor biliyirsun mesela o irmik helvasi olmadan ☺☺☺ :)Selam kızlar sanırım dunden berı yazmadım ben unuttum dıyebılırımk
Iftarda patlıcan musakka bıtmeyen yemek
Bı kase şehrıye corba
Bı hurma
Bı dılım karpuz
Bı porsıyon ırmık helva![]()
Yaaaa...gel tabi...bide sen gel ustume...Canim evet 12köfteyi nasil yedin yaaa sen yapma bari![]()
Afiyetler olsun....sampiyonumuz yine sen olcaksin haaaKızlar iftarim:
1kase corba
1kase tavuklu bezelye
1kase pilav
1dondurma
Sade türk kahvesi
Soda
Sahurum:1hurma
Ay ne biliyim corba salata yemek falan yok ya yaninda direkt yuttum:)☺☺☺12 kofte miii nasıl yedin afiyet olsun yarin spor yap ama