• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ramazanda zayıflama

İSİMYAŞBOYBASL.1.HF2.HF3.HF(
ASENA872816266.565.7..
USRİYUSRA311557068.9..
SEVİLAH2515658.7...
TOM RAİDER2717265.564.1..
PEMBE HAYALLERR201586362.2..
DEPİEDRA...63.8..
CUPCAKE89271585352.2..
CUKULATA ASKİNA271587473..
SEKERİMM27155.62..
BURCAK411916052...
Ay hadi hayirlisi bol eksikli tablo olur inşallah bide kizlar iftarda kolaya saldirmamak iiçin kendinizi nasil tutuyosunuz bn direk kolaya saldiriyorum o_O

asena87 asena87 canım yazmıştım ama görmemişsin demek ki 57.9 du kilom hatta ceza yemiştim ama bu aralar çok yoğun durumlar annemin ayağı kırıldı sürekli ona gidip geliyorum iftarlarını hazırlıyorum bebeğimde 10 aylık bi yandan da onla uğraşıyorum o yüzden henüz cezayı yerine getiremedim ve süreklide giremiyorum idare edin beni kızlar

asena87 asena87 canım yazmıştım ama görmemişsin demek ki 57.9 du kilom hatta ceza yemiştim ama bu aralar çok yoğun durumlar annemin ayağı kırıldı sürekli ona gidip geliyorum iftarlarını hazırlıyorum bebeğimde 10 aylık bi yandan da onla uğraşıyorum o yüzden henüz cezayı yerine getiremedim ve süreklide giremiyorum idare edin beni kızlar
Sknti degilcanim yapmasanda olur.adi ceza ama kotu manada degil tabi...
Eklerim listeye canim

Selamm kizlarr 13haziran pazartesi menüm
Sahurda niye birşey yemedimsu icdim sadece iftarda 1 tabak patlican yemeği yarim bardak kola:KK1: ve tabiki bol bol su

İftar ve sonrasi: corba
Birazcik bezelye
Salata
Dut
Sade turk kahvesisi
Seftali
Sekersiz cay
Sade soda
Su

Selamm kizlarr 13haziran pazartesi menüm
Sahurda niye birşey yemedimsu icdim sadece iftarda 1 tabak patlican yemeği yarim bardak kola:KK1: ve tabiki bol bol su
Sahura ragmen az yemissin iftarida....afiyet olsun
Kolasiz durmuyirum diyen senmiydin bi ara...
İftar ve sonrasi: corba
Birazcik bezelye
Salata
Dut
Sade turk kahvesisi
Seftali
Sekersiz cay
Sade soda
Su
Afiyetler olsun valla guzel gidiyorsunuz....

Oruclu degildim bugun biliyorsunuz.
Sabah;arkadastaydim mecbur;
Krem peynir,2 dilim ekmek,2 kibrit kutuu kadar helva

Gun icinde su 1 lt

Aksam17.00;
1 yumurta,domates,peynir,1.5 etimek form

Kacamak ne zamandir yapmiyordum sabah ekmek ve helva yeyince kotu hissettim kendimi cok...bi daha ekmek yememeliyim oyle...
Sahurdada;
Kavun peynir yumurta dusunuyorum...
Yanina sutte icsem mi bilemedim ne dersiniz...korkuyorum migrenim tutacak diye...

İSİMYAŞBOYBASL.1.HF2.HF3.HF(
ASENA872816266.565.7..
USRİYUSRA311557068.9..
SEVİLAH2515658.757.9..
TOM RAİDER2717265.564.1..
PEMBE HAYALLERR201586362.2..
DEPİEDRA...63.8..
CUPCAKE89271585352.2..
CUKULATA ASKİNA271587473..
SEKERİMM27155.62..
BURCAK411916052...

Pembis Hayaller Pembis Hayaller kizzz en kotu sey...benim kola tutkum olmadi hic bir zaman ama olanida korelttim..disarda icecek icerken kola istemeyerek,eve oncesinde kola yerine ice tea alarak sonra onunda zararini ogrenince sadece sekersiz limonata alarak...
Limonatayida gunde 1 bardak bile olmaz toplamda...

Canim,o kadar ugrasiyoruz bosa zaman harcamayalim hadi kolayi birak ☺☺

Benimde tatli krizlerim var suana kadar yemiyorum ama patlarmiyim bilmem.bir haftaya regl olabilirim.

Kızlar iftarda yemege davetliydim ama cok kacirmadigimi dusunuyorum yine de.
1kase corba
1adet gül böregi
1adet firinda but
Biraz firinda patates
1kemalpasa ve yaninda az dondurma
Sade türk kahvesi
Sade soda
Yesilcay
Sahur:1 hurma,1 etiform

Kızlar iftarda yemege davetliydim ama cok kacirmadigimi dusunuyorum yine de.
1kase corba
1adet gül böregi
1adet firinda but
Biraz firinda patates
1kemalpasa ve yaninda az dondurma
Sade türk kahvesi
Sade soda
Yesilcay
Sahur:1 hurma,1 etiform
tom raider tom raider hahahha o boy ve kilon olmasa kızarım ha :)
daha başka ne yiyeblirdin ki :) iyi yemişsin iyiiii....sahuru naptın peki...

Amaaaa cok degil kiii ben bunun normalda 3 katini yiyorum abartmiyorum gercekten:110:sahurda 1hurma ve 1tanecik etiform yedim canim:KK76:
benim metabolizmadan heralde ozaman...çünkü ben bunları normaldede yemiyorum sürekli bi dikkat eder haldeyim...yinede kiloluyum...dediğin gibi yesem hemen 5 kilo alıyorum...
niye böyle yaaaa...niye bende şu yediklerini yakanlardan değilim...

dün oruçlu değildim biliyorsunuz...akşam 17.00 gibi cok hafif kahvaltılık....
sahurdada 01.30 gibi daha hafif bi kahvaltılıkkkkk....

gün içinde 2 lt su içmişimdir.maydanoz kürünüde 2 kaşık yoğurtla yedim sahurda.

şu an eksiğim:baklagil tüketmiyor olmam ve karnımda bir şişlik hissi ayrıca spor yapmamam.....

Canim benim yememe gore kilom normal aslinda cunku tatli,patates kizartmasi,cips,cerez,pasta,cikolata..bunlar cok tukettigim seyler.kilo almiyorum bunlari tuketirken ama tabi veremiyorum da.tek avantajim ekmek yememem.yani kendimi tutmuyorum yememek icin zaten sevmiyorum.bir de sanirim cok su tüketmem.bu da zorla degil cok susayan bir insanim.3litreye yakin iciyorum zaten.dezavantajlarimdan biri de hareketsiz olmam.meslegim geregi de cok hareket etmiyorum.evde ev islerini yapiyorum ama bayaa bayyaa spor yapmak gerekiyor kilo verebilmek icin.boyle iste canim benim durum

dün oruçlu değildim biliyorsunuz...akşam 17.00 gibi cok hafif kahvaltılık....
sahurdada 01.30 gibi daha hafif bi kahvaltılıkkkkk....

gün içinde 2 lt su içmişimdir.maydanoz kürünüde 2 kaşık yoğurtla yedim sahurda.

şu an eksiğim:baklagil tüketmiyor olmam ve karnımda bir şişlik hissi ayrıca spor yapmamam.....
Yediklerin güzel canin bir abartma yok

Canim benim yememe gore kilom normal aslinda cunku tatli,patates kizartmasi,cips,cerez,pasta,cikolata..bunlar cok tukettigim seyler.kilo almiyorum bunlari tuketirken ama tabi veremiyorum da.tek avantajim ekmek yememem.yani kendimi tutmuyorum yememek icin zaten sevmiyorum.bir de sanirim cok su tüketmem.bu da zorla degil cok susayan bir insanim.3litreye yakin iciyorum zaten.dezavantajlarimdan biri de hareketsiz olmam.meslegim geregi de cok hareket etmiyorum.evde ev islerini yapiyorum ama bayaa bayyaa spor yapmak gerekiyor kilo verebilmek icin.boyle iste canim benim durum
benimde işim hareketsiz,evdende arabayla gidiyorum...ve üşengecim...evde de öyle harıl harıl iş yapmam,tekim ya birde...üşengeçlikten bazen koltuktan saatlerce kalkmam...
ayrıca su ihtiyacı hiç hissetmem,zorla bir iki bardak içerim.gün içinde çay vs en az 8,10 bardak mecbur...
bakıyorumda herseyin başı üsengeçlik...kısır döngü ....üşeniyosun yemek yapmayıp atıştırıyorsun coğu zaman,kilo alıyorsun,güzel giyinemiyorsun,geç yatıp sabah kalkamayıp makyaj yapamıyorsun,buna bir süre sonra alışıyorsun,dahada kilo alıp psikolojin bozuluyor vsvs...
benim böyle oluyor yani...şimdilerde hareketlendirmeye başlıyorum hayatımı...üşengeçliği azaltıp ev,cilt vs bakımlarıma yönelip kilo vermeyi düşünoyrum..yine kısır döngü birbirini tetikleyip işe yararlar sanırım :)

Back
X