Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmiyorum az yemeye calisiyorum ama ac kalınca bende de sinir falan cok oluyor.sanirim denemeeyi gözüm almiyoe. Ancak uyyyakalirsamCanim ben de anlamiyorum cunku normalde 3 4saat birsey yemesem sinirlerim tepeme gelir ölürüm acliktanama hurma tutuyo beni iftarda inan acikmiyorum bile susuyorum sadece,bir dene bak seni de tutar ki bence sahurda nekadar fazla yersen okadar acikiyosun
![]()
1 kere dene nolacak 1kereden birşey olmazBilmiyorum az yemeye calisiyorum ama ac kalınca bende de sinir falan cok oluyor.sanirim denemeeyi gözüm almiyoe. Ancak uyyyakalirsam
yaaaa,bende cok korkuyorum temmuz 15 e kadar hiç veremeyeceğim diye...asena87 tamam tamam ,affedilebilirsin cünkü kacamagin olmuyor senin fazla,ama sor yap birazcik canim
valla ben vermis gibi durmuyorum canim ya sabit kiloda kaldim insallah veririm ramazan bitene kadarki en düsük hedefim 62yi gormek 1senedir goremiyorum
![]()
Gunaydiiin
Allah yardimcini, olsun valla ben uykuya tutturuyorum orucumu uyku olmazsa yatiyorum dinleniyorumsanada günaydın tatlım...
gün mü gece mi karıştı valla.3 te uyuyup sabah işe geliyorum.sonra iftara kadar uyuyorum falan...
Canim evet 12köfteyi nasil yedin yaaa sen yapma bari![]()
Bilmiyorum az yemeye calisiyorum ama ac kalınca bende de sinir falan cok oluyor.sanirim denemeeyi gözüm almiyoe. Ancak uyyyakalirsam
hoşgeldiniz,dayanamamış olabilirsiniz tabi ki,sonuçta bizde bu diyet işinin profesyonlleri değiliz.burada paylaşarak fikir alıyoruz yanlış veya doğru...kizlar kusura bakmayın ama dayanamdim.
yapmayin Allah askinda kofte kilo yapmaz .
yediginiz kavun karpuz hurma helva kilo yapar.
3 parca ondan2parca bundanla za-yif-lan-maz
kilo kayibiniz illa ki olur ama zayiflayamazsiniz. . yapmayin kaslardan gidecek kilo .
sacimi basimi yolacam yaa .![]()
burada kimse az yemiyor,canının cektiği herşeyden yiyor,sadece spor eksiğimiz var hepimizin...genelleme de yapmayalım ben akşama kadar calışıyorum koştur koştur eve gidip yemek yapacağım.arkadaslar gozunuzu seveyim
.
az yenerek zayiflanmaz.
tabii sinirlenirsiniz . Hipoglisemiye giriyorsunuz.
bakin herkes uyuyarak oruc burda .
yanlis coooooooook yanlis.
arkadasim caninin cektigi her seyden yiyor ama menuleriniz pek de oyle degil. Lütfen kizma . sadece hakikati soyluyorumburada kimse az yemiyor,canının cektiği herşeyden yiyor,sadece spor eksiğimiz var hepimizin...genelleme de yapmayalım ben akşama kadar calışıyorum koştur koştur eve gidip yemek yapacağım.
ya aslında dediklerinizde kötü bir sey yok ta,niyeyse bi agresif yazıyorsunuz,''bilmiyorsunuz'' edasıyla...
aslında bu dedikleriniz daha değişik bir dille yazsaydınız herkes sizle konuşur soru sorar,fikir alışverişindede bulunurdu hatta.
:)
kesinlikle agresif yazmadim .
belki uzgun yazdim .
ben kofteye ekmek hic koymadigimdan sizin de koymadiginizi yazdim
yapmayin arkadaslar cok az yiyorsunuz .
ben bu konuda uzmaa degilim ama bir suru kitap okudum.
tabi herkes yapmak istediginde ozgur.
ama inanin sinirle yazmiyirum ya da sizi kizdir.ak icin de degil. samimiyetle yazıyorum.
kavun vs d lazim tabi ama zayiflamaya calisan bir insan ile ideal kiloda olan insan arasinda bakarsak zayiflamaya calisan birisi kavun yememeli.
neyse kizlar ben yine diyeyim kilo verirsiniz ama incelmezsiniz . bosa kurek cekersiniz . ben bildigimi diyeyim de.
zira ben de bu tarz beslendim kilo verdim ama kiyafet bedenlerimde 1beden belki incelme oldu ayni kiloyu dogal saglikli beslenerek verince3 beden incldim.
kolay gelsin mutlu ramazanlar.
ama yeniden soyleyeyim sinirle soylemedim . suizan etmissiniz
yok kızmıyorum...diyorum ya hatta haklısın bile ama yazı dili işte yanlış anlıyoruz demek ki...arkadasim caninin cektigi her seyden yiyor ama menuleriniz pek de oyle degil. Lütfen kizma . sadece hakikati soyluyorum
bilmiyorsunuz ama![]()
yok kızmıyorum...diyorum ya hatta haklısın bile ama yazı dili işte yanlış anlıyoruz demek ki...
evet az yemeyle kilo verilmiyor bu arada ama daha cözemedim ben bu durumu....biraz bilgilenmek lazım aslında