• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ramazanda zayıflama

Sahur: 9-10 ttane yaprak sarmasi
1 yumurta
3 tane tuzlu fistik
Sade soda
İstahim yerinde ben de tam onune gecemiyorum. Tartilsam mi bilmiyorum

Canim ben de anlamiyorum cunku normalde 3 4saat birsey yemesem sinirlerim tepeme gelir ölürüm acliktan:KK14: ama hurma tutuyo beni iftarda inan acikmiyorum bile susuyorum sadece,bir dene bak seni de tutar ki bence sahurda nekadar fazla yersen okadar acikiyosun:KK66:
Bilmiyorum az yemeye calisiyorum ama ac kalınca bende de sinir falan cok oluyor.sanirim denemeeyi gözüm almiyoe. Ancak uyyyakalirsam

asena87 asena87 tamam tamam ,affedilebilirsin cünkü kacamagin olmuyor senin fazla,ama sor yap birazcik canim:KK49: valla ben vermis gibi durmuyorum canim ya sabit kiloda kaldim insallah veririm ramazan bitene kadarki en düsük hedefim 62yi gormek 1senedir goremiyorum:KK43:

asena87 asena87 tamam tamam ,affedilebilirsin cünkü kacamagin olmuyor senin fazla,ama sor yap birazcik canim:KK49: valla ben vermis gibi durmuyorum canim ya sabit kiloda kaldim insallah veririm ramazan bitene kadarki en düsük hedefim 62yi gormek 1senedir goremiyorum:KK43:
yaaaa,bende cok korkuyorum temmuz 15 e kadar hiç veremeyeceğim diye...
ama cok tuhaf günlerdir kaçamaksız,abur cubursuz,ekmeksiz nasıl kilo vermem...
bu dediklerimi yeyince anında kilo alınıyo ama...
benim birde regl dönemim yaklaşıyor şişkinlik ve kilo veremememin sebebi budur belki......diyerek kendimi kandırayım işte :) :olamaz:

birde üşengeçliğin kitabını yazarım,spor için vaktim var ama kalkamıyorum ki yerimden...ama bu akşam kırıcam bu döngüyü...yoksa sabit kalacak sadece kilom...
sadece kilo vermek içinde değil uzun zamandır her anlamda kendimi saldım tekrarrr geliyorummm :)

Canim evet 12köfteyi nasil yedin yaaa sen yapma bari:KK12:

kizlar kusura bakmayın ama dayanamdim.

yapmayin Allah askinda kofte kilo yapmaz .
yediginiz kavun karpuz hurma helva kilo yapar.

3 parca ondan2parca bundanla za-yif-lan-maz

kilo kayibiniz illa ki olur ama zayiflayamazsiniz. . yapmayin kaslardan gidecek kilo .

sacimi basimi yolacam yaa . :KK34:

Bilmiyorum az yemeye calisiyorum ama ac kalınca bende de sinir falan cok oluyor.sanirim denemeeyi gözüm almiyoe. Ancak uyyyakalirsam

arkadaslar gozunuzu seveyim
.
az yenerek zayiflanmaz.
tabii sinirlenirsiniz . Hipoglisemiye giriyorsunuz.

bakin herkes uyuyarak oruc burda . :(
yanlis coooooooook yanlis.

kizlar kusura bakmayın ama dayanamdim.

yapmayin Allah askinda kofte kilo yapmaz .
yediginiz kavun karpuz hurma helva kilo yapar.
3 parca ondan2parca bundanla za-yif-lan-maz
kilo kayibiniz illa ki olur ama zayiflayamazsiniz. . yapmayin kaslardan gidecek kilo .
sacimi basimi yolacam yaa . :KK34:
hoşgeldiniz,dayanamamış olabilirsiniz tabi ki,sonuçta bizde bu diyet işinin profesyonlleri değiliz.burada paylaşarak fikir alıyoruz yanlış veya doğru...

köftenin bana kilo yapacagını söylemedim zaten orda,normalde ekmek yemeyen biriyken köftenin içine baya ekmek koymuştum ve dolayısıyla ekmekte yemiş oldum ve çok şiştim...sıkıntı etmem doğal değil mi...
3 parca ondan 2 parca bundan kilo yapar demişsiniz ama bence kavun karpuzda gerekli hurmada,1 dilim karpuz dan bahsediyoruz kilo yapar demişsiniz
ben köftenin içine 3 etimek koymusum kilo yapmaz demişsiniz...

neyse tşk ederim yorum için.

arkadaslar gozunuzu seveyim
.
az yenerek zayiflanmaz.
tabii sinirlenirsiniz . Hipoglisemiye giriyorsunuz.

bakin herkes uyuyarak oruc burda . :KK43:
yanlis coooooooook yanlis.
burada kimse az yemiyor,canının cektiği herşeyden yiyor,sadece spor eksiğimiz var hepimizin...genelleme de yapmayalım ben akşama kadar calışıyorum koştur koştur eve gidip yemek yapacağım.
ya aslında dediklerinizde kötü bir sey yok ta,niyeyse bi agresif yazıyorsunuz,''bilmiyorsunuz'' edasıyla...
aslında bu dedikleriniz daha değişik bir dille yazsaydınız herkes sizle konuşur soru sorar,fikir alışverişindede bulunurdu hatta.

:)
kesinlikle agresif yazmadim .
belki uzgun yazdim .
ben kofteye ekmek hic koymadigimdan sizin de koymadiginizi yazdim

yapmayin arkadaslar cok az yiyorsunuz .
ben bu konuda uzmaa degilim ama bir suru kitap okudum.

tabi herkes yapmak istediginde ozgur.

ama inanin sinirle yazmiyirum ya da sizi kizdir.ak icin de degil. samimiyetle yazıyorum.

kavun vs d lazim tabi ama zayiflamaya calisan bir insan ile ideal kiloda olan insan arasinda bakarsak zayiflamaya calisan birisi kavun yememeli.

neyse kizlar ben yine diyeyim kilo verirsiniz ama incelmezsiniz . bosa kurek cekersiniz . ben bildigimi diyeyim de.

zira ben de bu tarz beslendim kilo verdim ama kiyafet bedenlerimde 1beden belki incelme oldu ayni kiloyu dogal saglikli beslenerek verince3 beden incldim.

kolay gelsin mutlu ramazanlar.

ama yeniden soyleyeyim sinirle soylemedim . suizan etmissiniz

burada kimse az yemiyor,canının cektiği herşeyden yiyor,sadece spor eksiğimiz var hepimizin...genelleme de yapmayalım ben akşama kadar calışıyorum koştur koştur eve gidip yemek yapacağım.
ya aslında dediklerinizde kötü bir sey yok ta,niyeyse bi agresif yazıyorsunuz,''bilmiyorsunuz'' edasıyla...
aslında bu dedikleriniz daha değişik bir dille yazsaydınız herkes sizle konuşur soru sorar,fikir alışverişindede bulunurdu hatta.
arkadasim caninin cektigi her seyden yiyor ama menuleriniz pek de oyle degil. Lütfen kizma . sadece hakikati soyluyorum

bilmiyorsunuz ama :olamaz:

Son düzenleme:
:)
kesinlikle agresif yazmadim .
belki uzgun yazdim .
ben kofteye ekmek hic koymadigimdan sizin de koymadiginizi yazdim

yapmayin arkadaslar cok az yiyorsunuz .
ben bu konuda uzmaa degilim ama bir suru kitap okudum.

tabi herkes yapmak istediginde ozgur.

ama inanin sinirle yazmiyirum ya da sizi kizdir.ak icin de degil. samimiyetle yazıyorum.

kavun vs d lazim tabi ama zayiflamaya calisan bir insan ile ideal kiloda olan insan arasinda bakarsak zayiflamaya calisan birisi kavun yememeli.

neyse kizlar ben yine diyeyim kilo verirsiniz ama incelmezsiniz . bosa kurek cekersiniz . ben bildigimi diyeyim de.

zira ben de bu tarz beslendim kilo verdim ama kiyafet bedenlerimde 1beden belki incelme oldu ayni kiloyu dogal saglikli beslenerek verince3 beden incldim.

kolay gelsin mutlu ramazanlar.

ama yeniden soyleyeyim sinirle soylemedim . suizan etmissiniz

arkadasim caninin cektigi her seyden yiyor ama menuleriniz pek de oyle degil. Lütfen kizma . sadece hakikati soyluyorum

bilmiyorsunuz ama :olamaz:
yok kızmıyorum...diyorum ya hatta haklısın bile ama yazı dili işte yanlış anlıyoruz demek ki...

evet az yemeyle kilo verilmiyor bu arada ama daha cözemedim ben bu durumu....biraz bilgilenmek lazım aslında

yok kızmıyorum...diyorum ya hatta haklısın bile ama yazı dili işte yanlış anlıyoruz demek ki...

evet az yemeyle kilo verilmiyor bu arada ama daha cözemedim ben bu durumu....biraz bilgilenmek lazım aslında

Allah kolaylik versin . yazi olunca belki ses tonumu duysaniz ya da ben sizin . kusura bakmayin kirdiysam .

ramazan olunva aslinda kilo vermek biraz daha zorlasiyor cok izun zaman ac kalindigi icin vucud kitlik var diye yediklerimizi depo yapıyor. . ama yine de 1-2kilo verilebilir. :(

yeniden kolay gelsin . sevgiler

Kizlar iftar:
1kase corba
Yarim kase tas kebabi
1kase pilav
1dondurma
Sade türk kahvese
Sade soda

Sahur:1adet hurma

Arkdsşar benım sahurlar hep aynı yulaf ve yumurtayla gecıstrym ve karpuz
İftarda
Bı kase çorba