Benim kilom 2sene önce 59du. Ama diyet yapmak nasıl bir şeydir pek bilmiyordum. Düzensiz diyetlerle (2 gün diyet, 5 gün bozma, pazartesi başlayıp salı biten diyetler, bozulan bir haftada 5 kilo diyetleri vs vs), 2 yılda 54e indim çok yavaş yavaş. Bu yıl şubatta 54 kiloydum. Şubatta ilk kez düzgün bir diyet yaptım ve o ay 3 kilo vermiştim, ama sonra bir aldım bir verdim şuan 51im. Hedefim aslında 47-48, ama ramazanda sadece 2 vereyim diyorum. Boyum çok kısa, aslında kilolu da değilim zayıf sayılırım canım, benimki sadece takıntı. Bir de bazı sorunlarım var, istediğim vücutta olsam biraz kendime güveneceğim en azından :)) Ağustos 1de de parise dil okuluna gideceğim, o zamana kadar istediğim vücutta olmak istiyorum

böylee söyleyince azmış gibi, kilo konusunda şımarıklık yapıyormuşum gibi gelmez umarım sana, çünkü önemli olan insanın kendini hangi kiloda mutlu hissettiği bence :))
Ayrıca sen yediklerini söyleyince asıl bana kendi yediklerim çok geldi

nedense... aslında ikimiz aynı yiyoruz gibi bence. Ben her şeyi iftarda yiyorum, sen iki öğüne bölüyorsun gibi olmuş

Ayrıca bir haftada 1 kilo süper süper bir sonuç canım, umarım her hafta bir kilo verirsin. Düşünsene her ay 4 kilo, bence süper bir hız :))