onu hiç deme yaa bende bu hafta sonu 4günlgne gitcem ailemn yanına nasl kilo almadan dönerm onu düşünyruuumm:26:
Evet çok sıkıntı... Be iki haftada toplam 600 gram verdim ama ne zorluklarla ne yalvarmalarla
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
onu hiç deme yaa bende bu hafta sonu 4günlgne gitcem ailemn yanına nasl kilo almadan dönerm onu düşünyruuumm:26:
Aynen benim de hesapta hoşaf yerine yoğurt vardı, o zaman çok daha güzel olacaktı... Hemen hemen aynı kaloriyi alacaktım ama karbonhidrat daha az protein daha fazla olacaktı. Ama annemin komşusu kocaman bir kase hoşaf göndermişAnnem de onu 3 e böldü yedik... Ailemin yanında yaşamanın en kötü yanı bu. İnanın her gün gündüzleri anneme "hayır ne oluuuur börek yapma bu gece, ne oluuur pasta yapma" diye, babama da "ne olur gelirken tatlı, pasta, poaça, ramazan simidi, dondurma alma" diye yavarıyorum. Ve inanın abartmıyorum, her gün bu şekilde yalvarıyorum ikisine. Yine de en ucuz sütlaç ve dondurmayla geçiştirebiliyorum. Onlar da kızımız uzaktaydı tatile yanımıza geldi yedirelim diye yapıyorlar sanki bana olan sevgilerini en iyi gösterme yolu bana lezzetli şeyler yedirmekmiş gibi... Ama annem yapmasa babam almasa, komşular yok mu komşular
Gelmişken yedim ben de... Kendi evimde yaşıyor olsam şu ramazanda şimdiye kadar en az 2 kilo verirdim. Resmen savaşıyorum eve bu tarz şeyler girmesin diye, ama yine de kıyıdan köşeden giriyor.
İnşallah kazanırsın canim inşallah :)böyle böyle hepinizden bir şeyler öğreniyorum bende teşekkürler ikinize de
yoklise 3 e gecicem bu yıl şimdiden başladım üniversite sınavıiçin hazırlıklara inşallah önümüzdeki 2 yılda adam akıllı hazırlanıp tıp kazanırım
![]()
Aayy sende kurtulursun inşallah bian önce gerçekten beter bişe düşün bak hemen bende 500 gram fark ettiDarısı başımaartık göz kapaklarım bile şiş
Ben dolmayi anlamamisim canim :) :)Mrblar canim,naber...iyi lldu valla hafifledik adetle...
Evet oglen 2 biber dolma yedim.keske dahada yeseydim boyle olunca doymadim ya findik,fistik falan yedim biraz...su iciyorum simdi ailemle iftar var.
Herkese afiyet olsun,hayirli iftarlar....
Öğretmen misiiin :) bilmiyordumIns kazanirsin canim,benim ogrencilerimde lisedeler...
Niye öyle olduki canim ya fazla bisede yemedinKizlar bu arada 65tim ama 2 gundur yine 66yi geciyorum.
Bugun adetimin ilk gunu ama onla ilgisiz kilo aldim galiba baya baya...cok moralim bozuluyor...
Menü güzeliftarda
1 bardak su içtim
yarım bardak çamlıca gazoz
3 kaşık salata
3 4 kaşık pirinç pilavı
4 kibrit kutusu kadarkaşarlı tavuk köftesi
![]()
Güzel cnimKızlar bugünki iftarım:
3 hurma
1 kepçe mercimek çorbası
2 küçük dilim ev yapımı çoook ince hamurlu pizza
1 kase az şekerli üzüm hoşafı
Sütlü kahve
Aah aah ayni durum bendede var annem yapmasa komşu lar bişiler getiriyorAynen benim de hesapta hoşaf yerine yoğurt vardı, o zaman çok daha güzel olacaktı... Hemen hemen aynı kaloriyi alacaktım ama karbonhidrat daha az protein daha fazla olacaktı. Ama annemin komşusu kocaman bir kase hoşaf göndermişAnnem de onu 3 e böldü yedik... Ailemin yanında yaşamanın en kötü yanı bu. İnanın her gün gündüzleri anneme "hayır ne oluuuur börek yapma bu gece, ne oluuur pasta yapma" diye, babama da "ne olur gelirken tatlı, pasta, poaça, ramazan simidi, dondurma alma" diye yavarıyorum. Ve inanın abartmıyorum, her gün bu şekilde yalvarıyorum ikisine. Yine de en ucuz sütlaç ve dondurmayla geçiştirebiliyorum. Onlar da kızımız uzaktaydı tatile yanımıza geldi yedirelim diye yapıyorlar sanki bana olan sevgilerini en iyi gösterme yolu bana lezzetli şeyler yedirmekmiş gibi... Ama annem yapmasa babam almasa, komşular yok mu komşular
Gelmişken yedim ben de... Kendi evimde yaşıyor olsam şu ramazanda şimdiye kadar en az 2 kilo verirdim. Resmen savaşıyorum eve bu tarz şeyler girmesin diye, ama yine de kıyıdan köşeden giriyor.
Güzel menu :)Bi ramazanin ilk gunu hosaf yaptim yogurt yada cacik kolayima geliyo :)
Menum
Domates corbasi
Pide (ortasindaki iki karesi kadar )
Bi tabak Salata
Cok az patates kizartmasi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
meraba kızlaarr
iftarda
2kayısı
bir kase ekşili köfte çorbası
salata, yogurtlu semızotu mezesi
çayn yanınada 3bisküvi.
jillian2yı yaptımm çok yoruyor yaaa
aslında sen bu diyet sağlıklı beslenme spor vs şeylerde anladığım kadarıyla baya bilgilisin :) sen girmesin diye uğraşıp onların zoruyla yiyorsun ya ben? Dayanamayıp yiyorum bugün fena şekilde çikolata istedi canım 1 kaşık sarelleyle geçiştirmeye çalıştım üstüne mocha içtim :18: Off off valla çok sinir oldum şuan kendime :43 bi de yiyip spor yapsam neyse annem spora başladın mı bırakmaman gerek deyip izin vermiyor çünkü o bi ara spor salonuna yazılmıştı bi 5 kilo falan verdi sporu bırakınca 7 kilo aldı tekrardan bende de öyle olucak diye izin vermiyo yürüyüşe falan çıkamıyorum bazen işte evde mekik falan çekebiliyorum anca ama evde de çok sıkıcı oluyor ya malesef tek çarem az yemek ama tutamıyorum kendimi tavan yapmış bi nefsim var maşallah![]()
İnşallah kazanırsın canim inşallah :)
Aayy sende kurtulursun inşallah bian önce gerçekten beter bişe düşün bak hemen bende 500 gram fark etti
Ben dolmayi anlamamisim canim :) :)
Öğretmen misiiin :) bilmiyordum
Niye öyle olduki canim ya fazla bisede yemedin
Menü güzel
Güzel cnim
Aah aah ayni durum bendede var annem yapmasa komşu lar bişiler getiriyor
Güzel menu :)
:) :) :) :) :)
Bugün ki menü
Sabah
Peynirli tost domates salatalik çay
Öğlen
Iki tane dolma
Ara
Kahve küçük salkim kırmızı üzüm
Aksam
Zeytin salatasi bir dilim ekmek bi bardak kola
Ara
Kahve
Su
2 litre yeşil çay
Spor
1000 twist 50 mekik 1000 göbek hareketi
Bugün bi kola aşkı tuttu beni kızlar yaa sicaktanmidir o soğuk olunca tutamadim kendimi
aslında sen bu diyet sağlıklı beslenme spor vs şeylerde anladığım kadarıyla baya bilgilisin :) sen girmesin diye uğraşıp onların zoruyla yiyorsun ya ben? Dayanamayıp yiyorum bugün fena şekilde çikolata istedi canım 1 kaşık sarelleyle geçiştirmeye çalıştım üstüne mocha içtim :18: Off off valla çok sinir oldum şuan kendime :43 bi de yiyip spor yapsam neyse annem spora başladın mı bırakmaman gerek deyip izin vermiyor çünkü o bi ara spor salonuna yazılmıştı bi 5 kilo falan verdi sporu bırakınca 7 kilo aldı tekrardan bende de öyle olucak diye izin vermiyo yürüyüşe falan çıkamıyorum bazen işte evde mekik falan çekebiliyorum anca ama evde de çok sıkıcı oluyor ya malesef tek çarem az yemek ama tutamıyorum kendimi tavan yapmış bi nefsim var maşallah![]()
Tatlım eskiden ben de spordan nefret ederdim... Ama inan kendini bir iki ay zorlarsan sonra hiç bırakamazsın. Ben tam bir yıldır spor yapıyorumFormatı hep değişti, önce koşu bandıydı, ondan sıkıldım dışarda yürüdüm. Ondan sıkıldım evde videolardan yaptım. Ondan sıkıldım spor salonuna yazıldım. Ondan sıkıldım yine evde videolara döndüm. Sıkılgan bir yapım var ama ona da çözüm buldum, sürekli değiştiriyorum. Bir de o bırakırsam geri kilo alırım olayı aslında bu açıdan bir avantaj, ben bırakırsam alırım diye hiç bırakmıyorum aksatmıyorum hiç. Ağustosta fransaya gideceğim bir aylığına, o tatil için bile cep telefonuma videolar indirdim
Artık hayatımın bir parçası oldu benim için duş almak gibi bir şey. Sen de kasarsan başlayabilirsin aslında, inan sporun çok yardımı var sıkılaşmak konusunda
![]()
Evet çok sıkıntı... Be iki haftada toplam 600 gram verdim ama ne zorluklarla ne yalvarmalarlaBabama bir şey alma diye yalvarınca e kızım sen yemeyeceksin diye kardeşlerin de mi yemesinler diyor... Ya ama ben de gözümün önünde olmasa aklıma gelmez ama gözüm görünce yemeden edemiyorum canım istiyor :26:
Sarelle ah sarellehepsini birden cevaplamışsın toplucateşekkür ederim inşallah hedefim o bakalım
menüm iyi de sonra kahve içtim 1 çay kaşığı sarelle bi tane de şeftali yedim kötü oldu ya
spor da yapamıyorum zatenen iyisi gidip su içiyim dün 1,5 lt falan içtim toplam bugün 1 bardak oldu henüz şişeye koyuyum da :|
Mekik ayakta hareketler felan filan cnm :)göbek hareketi nasıl bişi
O kadar varmiymis yaa abbooow baya varmışyyuuuuuuhhhhhhhhhhhhh
1 kaşık sarelle 136 kaloriliymiş acaba yemek kaşığından mı bahsediyolar
eminim faydası vardır kesinlikle ama okullar başlayınca ister istemez pek vakit bulamam sanırım yabende aynı senin gibi sıkılırım büyük ihtimal ama yine de annemi ikna etmeye çalışayım bi ya inş ikna olur 2 ay doğru düzgün yaparım spor, ramazan btince tatile gideceğiz zaten sırf spor olsun diye bol bol yüzücem inş onun faydası olur en azından
![]()
Sarelle ah sarellesuyu yanina almayinca icmek insanin aklina gelmiyor canim ben elime bi litre aliyom sürekli yanimda geziyo bitince yenisini aliyom
Mekik ayakta hareketler felan filan cnm :)
O kadar varmiymis yaa abbooow baya varmış
Ama insan yuzdukce acikir hele denizin havasi nasil aciktiriyor dikkat et cnm :)) :))
Kizlar mrb,moralim cok bozuk.2 gundur 20 gun once basladgim yerdeyim yani 66,5 neredeyse.yani 1 kilo verdim aldim ve gitmiyo.
Bu kadar degisiklige ragmen 1 kilodami gitmez.ben resmen abur cubur ve ekmegi kestim.spor ve su hayatimda yokken simdi hergun var.1 kiloyudami haketmedim yani.
Surekli bunla mesgulum hep aklimda aciyorum artik kendime.
Dr arkadasim pco oldugu icin bende kilomun zor gidecegini soyluyor hep ama bu kadarmi zor yani.
Uzuluyorum cunku kendime bir sozum vardi.2 ayda 6,7 kilo verip sporlada sıkılasacaktim.
Gercekten cok uzgunum ya,simdi eski yediklerime donsem 1 haftada 5 kilo alirim ama.vermeye gelince boyle.bosami ugrasiyorum ben...
teşekkür ederim,haklısın.Canim hemen moralini bozma ya. Kendine guzel bi program uygulamissin cok guzel bisey bu. Ben beslenmede senin yaptiklarini yapamiyorum ama hangi topicti bilmiyorum ama bir bayan 1 haftada dort kilo vermis sabah kahvaltidan sonra leslie sansone ile 1 mil ogle yemeginden sonra 2 mil aksam yemeginden sonra dort mil olmak uzere ben de onu biraz degistirip ramazana uyarladim. Ayrıca gunluk ebru salli 21 gunde yaglarinizdan kurtulun dvd bir hata olacak sadece dun yapmadim bugun de o bayanin dediklerine basladim en azindan beslenmeyi sıkmıyorum bir dene istersen en azindan sıkılaşma olur vucudunda. Hemen de moralini bozma. Bu grupta o yuzden variz birbirimizi motive edip destek olmak icin degil mi :)
Kizlar mrb,moralim cok bozuk.2 gundur 20 gun once basladgim yerdeyim yani 66,5 neredeyse.yani 1 kilo verdim aldim ve gitmiyo.
Bu kadar degisiklige ragmen 1 kilodami gitmez.ben resmen abur cubur ve ekmegi kestim.spor ve su hayatimda yokken simdi hergun var.1 kiloyudami haketmedim yani.
Dr arkadasim pco oldugu icin bende kilomun zor gidecegini soyluyor hep ama bu kadarmi zor yani.
Uzuluyorum cunku kendime bir sozum vardi.2 ayda 6,7 kilo verip sporlada sıkılasacaktim.
Gercekten cok uzgunum ya,simdi eski yediklerime donsem 1 haftada 5 kilo alirim ama.vermeye gelince boyle.bosami ugrasiyorum ben...
yok tatlım ya bugün adetimin 2.günü...Tatlım adetin ne zaman? Lütfen böyle moral bozma kilo vermek maalesef zor bir iş bunu hepimiz biliyoruz... Ama kafanı taktıkça gitmesi daha da zorlaşır. Sen düzgün beslen gerisini akışına bırak. Bilemeyiz ki belki yediğin bir şey ödem tutmuştur, belki tuvalete çıkamıyorsundur her şey olabilir stresten bile su tutmuş olabilir. Adetin ne zamandı?
yok tatlım ya bugün adetimin 2.günü...
yani şişlik inmiştir heralde.ben baya kilo almışım.neyse sizede sızlanmak istemiyorum böyle
ben dikkat ediyorum yine sporada,az yemeyede.
sadece fazla takıyorum galiba...