Canım ilk iki hafta toplam 600 gram verdim, bugün tam içinci haftam bitti. Birazdan tartılacağım yazarım canım. Ama ben hiçbir diyetle hiç kaçamak yapmasam bile haftada 400 gramdan fazla veremezdim zaten. Bununla arada istediğimi de yiyerek yine de kilo veriyor olmam harika. Kilo verme aşamasında da koruma aşamasında da ondan sonraki hayatımda da bu yöntemi bırakmayı düşünmüyırum :)) Ayrıca sen de güzel vermişsin tebrik ederim canım devam
Asenaaaa canım benim nasıl sevindim anlatamam :)) Demek ki neymiş, veremedik diye moral bozup abura cubura dadanmak yokmuş, öyle de gidecek böyle de. Yeter ki biz moral bozmayıp sabırlı olalım. Şimdi onları yemeseymişsin belki de tam 65 olacaktın. Neyse ama bundan sonra yemezsin, bitene kadar 63ü görürsün inşallah tatlım tebrikler

ben de birazdan yazacağım kilomu, tablo için beni bekler misin?
Kesinlikle hepimiz başarılıyız üstelik ne kadar kaçamak yaptık hepimiz. Kızlar bir düşünün, bir de kaçamak yapmasaydık belki bu verdiklerimizden 1-2 kilo daha fazla vermiş olacaktık. Hadi gayret edip son 10 gün de bir bu kadar daha verelim!!!
Aynen canım ben de kilo alırdım her ramazan. Bu başlık bize iyi geldi, seni de tebrik ediyorum