Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yarın cuma kızlar...son kez tartılalım artık bidahaki haftalarda devam etmek isteyen eder burada.ramazanda bitiyor çünkü.
bu haftada çok veremedim ama inş ağustos ayında bi 4 kilo falan veririm :) hem o zaman ara öğün olayı artar ana öğünlerde de az yerim sabahları sağlıklı bi kahvaltı yaparım güzelce :)) ramazanda gerçekten zor oluyor bi de annem hep misafir aldı biz gittik falan güzel güzel yemekler tatlılaarr hep geç saatte yeyince en azından kilo almamış olduk
evet canım en azından kilo almadık ben hep 2,3 kilo alırdım oda en az.
ben ramazan başladığında 67 idim şimdi 64 görünüyorum...
tartı digital değil,birde son verdiğim kilo yok sudanmış kastanmış vs ama uğrastım,elimden geleni yaptım bu ay.
sizlerle konuşmuş olduk,kendimizi tuttuk yeme konusunda vs :) iyiydi yani...
bencede ramazandan sonraki ay en az5kilom var benim vereceğim.az yemenin ve sporun dibine vuracağım diye düşünüyorum ama ramazan diye ne gezdik ne eglendik.ağustosta deniz,gezme vs derken yavaşlamam inş.dediğin gibi daha düzenli yiyerek veriririz bence.
yarın cuma kızlar...son kez tartılalım artık bidahaki haftalarda devam etmek isteyen eder burada.ramazanda bitiyor çünkü.
canım bende işte adımlarımı düşünerek atarım,asansör,araba vs...bence denizde yüzmek falan da spor yerine geçer iyi olur dolaşmak falannormalde ben evde oturan hiç hareket etmeyen bi insan olduğum için tatil bana iyi helicek gibi düşünüyorum bende bi 50 ye düşsem çok iyi olur
![]()
bir ayda bir kilo anca verebildimama kayıp değil çünkü ramazanda kilo almamak maharetmiş onu anladım
canım bende işte adımlarımı düşünerek atarım,asansör,araba vs...
ama şimdi asansör ve araba kullanmıyorum,evde bile olsam tv önündede hareket ediyorum yani evde hareket etmemeyi kabul etmiyorum :)
sen evdede spor yapabilirsin.zumba ardından jillian...hiç olmadı aç sevdiğin müziği oyna...bu ramazan pide almaya ben gittim mesela yürüme maksadıyla.
aynen 20saat ac durupta kilo almamak zor hareket az,ölü gibi olduk coğu zaman.agustos için 5 kilo vermeliyim en az şimdi onun stresine girdim beyonparadise:)
denize gitsem cok yiyorum,oturunc aklıma abur cubur gelecek vs :)
düzenli davranabilirmiyim korkuyorum...
bir ayda bir kilo anca verebildimama kayıp değil çünkü ramazanda kilo almamak maharetmiş onu anladım
maşallah bunlara rağmen oruçlusun hala,kız boşver tek öğünü bence ailen kadar öğün ye onlarla birlikte az az yersin.hem açık büfede en azından ekmeğe vs gerek yok canım.hareket et bol...bugün girersen dünkü kilonu yaz canım listeye ekleyim.Kızlar merhaba 2 gündür giremedim birkaç gün daha sanırım giremeyeceğim babam ani bir kararla bizi tatile getirdi. Burada ne yazık ki açık büfe var o yüzden dikkat etmeye çalışsam da çok edemiyorum ama oruç tutmaya ve tek öğün yemeye devam ediyorum![]()
şu sigara böreklerinde olmasa canım :)gunaydın ramazanın son cuması mubarek olsun bende asena gıbı aksam sekızde tartılamyı dusunuyorum bakalım toplamda kac kılo verdık meraktayım:))) bayramın ılk gunu fazla dıkkat etmem ama ıkıncı gununden ıtıbaren tam gaz devam dıyete ve burdan devam edıcem
dun ıftarda
bı kase tarhana corbası taze fasulye
daha sonra 3 4 tana kuck gofret oglumun kaçamaıgıydı güya:)
sahurda 3 tane sıgara böregı yedım
canım sende bugün girersen kilonu yazarsın.listeye eklerim.Kizlar uzun zamandir girmiyodum girsem de yazdiklariniza bakip cikmak zorunda kaliyodum bu aralar evde fazla durmadigim icin gorduklerime gore hepiniz guzel guzel ilerliyosunuz masallah:) hadi darisi basima ...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
en güzeli sondaki spor kısmı :)Bugün ki menüm az biraz fazla kaçtı kaynanamdaydim ondanda ye bundanda ye diye diye tika basa sistim geldim
Sabah
4 tane diyet bisküvi su ( sinava yetismeye çalışıyordum)
Öğlen
Yarım döner normalinde yarısı
Ayran
Ara
4 tane diyet bisküvi
Akşam
2 dilim ekmek 2 kaşık menemen iki kaşık pilav ( herşey çok yagliydi bunlari yedim mecburen)
Cok az kola
Spor
500 twist
500 tabureye inip çıkma
1 saat yürüyüş
Su 2.5 lt
canım benim hiç kilo vermemiş olsaydık bile senin böyle olumlu,mutlu konuşman bile yetti bana :)Selaamm :) Nasılsınızz şirineler?
Bugün sahurda annemin yaptığı o ekşi yoğurttan yedim baya , yağ yakıyo diye sonrada kahvaltık biraz 2 tane zeytin falan biraz da hareket ettim bacaklarım ağrıdı hemen. heralde ramazanda orucu hiç yaralamadan full tutucam :)
Bugün tartılıcaz hiç umutlu değilim tartıda göreceğim rakam konusunda ama ağustosda böyle olmucak eminim vericem ben o kiloları o 7 kiloyu 50 ye düşücemBirlikte vericez inşallah artık asenanın dediği gibi televizyonun karşısında haraket ediyorum açıyorum müzik kanalı oynuyorum bir iki hareket yapıyorum falan hem daha iyi hissediyorum kenidimi kilo gitmese bile boş boş oturmaktan iyi oluyo hele dans etmek çok zevkli biri görse kahkaha atar odaya birisi gelirse hemen oturuyorum
tuhaf tuhaf bakıyolar
gerçi dün başladım ama her gün yapıcam
Bugün abiciiminn doğum günü babiş pasta alıp gelicek küçük bi dilim yicem kızlarr ama sonra hareket edicem söz diğer yediklerimden az yiyip ona yer açmaya çalışıcam malum geçen yediğimde çok pişman olmuştum
![]()
canım listeye 50 yazarım...akşam tartılsan 50 çıkardı :)Kızlar otelde paralı tartılardan buldum maalesef 50,2 çünkü tek öğün olsa da açık büfede pastalardan filan alıyorum kısıtlamıyorum o yzden +100 oldu maalesef...