• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ramazanda zayıflama

2 aya 50 ye düşebilir miyim ki acaba yaa okulllar başlamadan sizce?

Son düzenleme:
Slm kizlar bu aralar bende giremedim pek nete,az yeyip 1000 kaloriyi asmiyorum kendimce ama bilemem...benim kilo vermm cok zor bunu anladim ya cok meyilliyim.
Yoksa ne cikolata ne tatli ne sarma...tuttum yani kendimi...tam gaz yurumeye ve spora baslamadim simdi bayrmdan sonra ama vucudumda bi toparlanma hissediyorum moralim yukseliyor
ne güzel canım kendinin tutmuşsun tebrik ediyorum seni :46::46:
2 aya 50 ye düşebilir miyim ki acaba yaa okulllar başlamadan sizce?

diyet ve sporla neden olmasın :32::32::9:

benimde ekimde arkadasımın düğünü var o zamana kadar 60 olmam lazım çokmu hayal sizce 8 kilonun gitmesi :52:

Bilinçli yapılmış birşey değil ama bu ramazanda 2,5 kg verdim
sahurda uykudan gözümü acamayıp ekmeksiz kahvaltılık haşlanmış yumurta..iftarda çorba salata yine ekmeksiz az ana yemek ile bütün gün aç olan mide doydu bende kg verdim.

Kizlar valla ugrasiyorum ama bayramdan sonra vermedimde kilo...yarin sabah en ac halimizle tartilalimda listeleyelim,sonra tam gaz devam ederiz...
Bende listedeki kilomuzdan bi yarim kilo fazla cikabilir cunku ramazanda iftardan once,karnimiz belimize yapistginda tartiliyorduk...yarin sabah nasil cikarsa devam ederiz.

Bu arada ramazandan sonra sporu azalttim,,,neyse simdi kendimi gaza getirdim bunu yazarak,gideyim spor yapayim....

bayramda sarmalar baklavalar havada uçuşunca hepimiz fazla kaçırdık :) yarın listeyapalımda belki gaza geliriz
Valla uçtu da uçtu yaa :) hemide çok fena benim
kaynanamgil nisanlimin teyzeleri felan hep kilolu bayramda aa sen zayiflamisin deyip tikdilar ağzıma ne buldularsa ya zayiflamadim diyom ama yok benide kendilerine benzetcekler az kaldi :) :)
Kizlar valla ugrasiyorum ama bayramdan sonra vermedimde kilo...yarin sabah en ac halimizle tartilalimda listeleyelim,sonra tam gaz devam ederiz...
Bende listedeki kilomuzdan bi yarim kilo fazla cikabilir cunku ramazanda iftardan once,karnimiz belimize yapistginda tartiliyorduk...yarin sabah nasil cikarsa devam ederiz.

Bu arada ramazandan sonra sporu azalttim,,,neyse simdi kendimi gaza getirdim bunu yazarak,gideyim spor yapayim....

Yarin tarti cok fazla göstermez inşallah yaa
Yarin kuzenimin kınasi var cumarteside düğünü :) hic durmadan oynicam maksat spor olsun :) :)

diyet ve sporla neden olmasın :32::32::9:

benimde ekimde arkadasımın düğünü var o zamana kadar 60 olmam lazım çokmu hayal sizce 8 kilonun gitmesi :52:

15 eylülde okullar açılıyor yani benimki 1,5 ay gibi bir sürede 7 kilo hayal ediyorsam seninki 2 ay da 8 kilo daha mantıklı :D olur bence :49:

Henüz bişi yemedim yemeden önce tartılayım dedim neyseki 56.3 kaplumbağa hızıylada olsa azimle devam ettikçe gidiyo galiba
gerçi bu verdiğim 1,5 kg iki gün çozutmama bakar ama :1:
birazdan bir elma ile günün ilk ögününü yapıcam inş. bugünde 1000 kaloriyi aşmayacam yapabilirsem birazda yürüyüş

Cenekaa sen sükret benim hala 75 :( gerci cok dikkat edemedim ama
Kizlar ben bu hafta aksamlari az yeme belki hic yememe gunde 3 fincan yesil cay bol su icme sabahtan yuruyus ve bol yuzme düşünüyorum insaallah muvaffak olurum. Sizlerin özel metod ve planlari var mi paylasip birbirimize kuvvet olalim

Kizlar ben bu hafta aksamlari az yeme belki hic yememe gunde 3 fincan yesil cay bol su icme sabahtan yuruyus ve bol yuzme düşünüyorum insaallah muvaffak olurum. Sizlerin özel metod ve planlari var mi paylasip birbirimize kuvvet olalim

yeşil çayı bende bol tüketiyorum ama bitti çıkıncada almayı hep unutuyorum
şimdi termal kemeri taktım yarım saat kadar hareket yapıcam asena termal kemer yerine mutfak streci sarıyor
bir ara 30 day share yapıyorlardı gözüm yese bende yapıcam ama o ağrılar aklıma gelince cayıyorum :1:

ben yeşil çay hiç sevmiyorum yaa :/ içebilirsem günlük 1 bardak ve 3 lt su yeter de artar
vericez inş birlikte kilom fazla diye dert etme daha hızlı verirsin biraz dikkatle sadece ekmek ve şeker yemicez dikkat edicez yoğurdu çok tüketmeye çalışırız zaten çok severim yoğurdu da ben :56: hem yoğurt yağ yakıcı bu arada semizotlu yoğurtda kanı ve idrar yollarını temizliyor yeyince ben sanki göbişim küçüldü gibi hissettim tavsiye ederim :) lifli gıdalar tüketicez bağırsaklarımızı temizlicez kuru kayısı incir vs yiyerek sindirimi kolaylaştırırız artı sporda olunca yeme de yanında yat :34:

Kizlar bende ayni kilodayim 64...
Ramazandan sonra hareket yapmadim bi rahatlik geldi ya...oyle hafif yuruyusler sadece.
Gunluk 1000 kaloriyi asmiyorum ama bunun icinde ekmek,borek falanda oluyo..1000kalori kolayda icinde yagli seyler olunc noluyo anlamiyorum
Gunluk 2 lt su icmeye dikkat ediyorum sadece hala...artik asilmam lazim ya...bugun denizdeydim mesela hic cozutmadim normalde cozuturdum...

Kilolarinizi yazinda aksam listeyi yapalim ve hizlanalim artik

Back
X