Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne güzel canım kendinin tutmuşsun tebrik ediyorum seniSlm kizlar bu aralar bende giremedim pek nete,az yeyip 1000 kaloriyi asmiyorum kendimce ama bilemem...benim kilo vermm cok zor bunu anladim ya cok meyilliyim.
Yoksa ne cikolata ne tatli ne sarma...tuttum yani kendimi...tam gaz yurumeye ve spora baslamadim simdi bayrmdan sonra ama vucudumda bi toparlanma hissediyorum moralim yukseliyor
2 aya 50 ye düşebilir miyim ki acaba yaa okulllar başlamadan sizce?
2 aya 50 ye düşebilir miyim ki acaba yaa okulllar başlamadan sizce?
yarın tartı günü ve ben 4 gündür çok fazla kaçırdım :18::18:
Valla uçtu da uçtu yaa :) hemide çok fena benimbayramda sarmalar baklavalar havada uçuşunca hepimiz fazla kaçırdık :) yarın listeyapalımda belki gaza geliriz
Kizlar valla ugrasiyorum ama bayramdan sonra vermedimde kilo...yarin sabah en ac halimizle tartilalimda listeleyelim,sonra tam gaz devam ederiz...
Bende listedeki kilomuzdan bi yarim kilo fazla cikabilir cunku ramazanda iftardan once,karnimiz belimize yapistginda tartiliyorduk...yarin sabah nasil cikarsa devam ederiz.
Bu arada ramazandan sonra sporu azalttim,,,neyse simdi kendimi gaza getirdim bunu yazarak,gideyim spor yapayim....
diyet ve sporla neden olmasın
benimde ekimde arkadasımın düğünü var o zamana kadar 60 olmam lazım çokmu hayal sizce 8 kilonun gitmesi![]()
15 eylülde okullar açılıyor yani benimki 1,5 ay gibi bir sürede 7 kilo hayal ediyorsam seninki 2 ay da 8 kilo daha mantıklıolur bence
![]()
Hadi bakalım o zaman birlikte aynı kiloyu vercez canımmm :)
Cenekaa sen sükret benim hala 75gerci cok dikkat edemedim ama
Kizlar ben bu hafta aksamlari az yeme belki hic yememe gunde 3 fincan yesil cay bol su icme sabahtan yuruyus ve bol yuzme düşünüyorum insaallah muvaffak olurum. Sizlerin özel metod ve planlari var mi paylasip birbirimize kuvvet olalim
Cenekaa sen sükret benim hala 75gerci cok dikkat edemedim ama
Kizlar ben bu hafta aksamlari az yeme belki hic yememe gunde 3 fincan yesil cay bol su icme sabahtan yuruyus ve bol yuzme düşünüyorum insaallah muvaffak olurum. Sizlerin özel metod ve planlari var mi paylasip birbirimize kuvvet olalim