• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ramazanda zayıflama

İSİMYAŞBOY1.HF2.HF3.HF4.HF(
ASENA872816266.565.7..
USRİYUSRA311557068.9..
SEVİLAH2515658.7...
TOM RAİDER2717265.564.1..
PEMBE HAYALLERR2015863...
DEPİEDRA...63.8..
CUPCAKE892715853...
CUKULATA ASKİNA2715874...
BURCAK411916052...

arkadaşlar Nasıl zayıflıyorsunuz Ramazan'da bana da yardımcı olun:( ne yapmalıyım.. listeye eklerseniz sevinirim..
yaş-27
boy-1.55
kilo-62

:KK43:
arkadaşlar Nasıl zayıflıyorsunuz Ramazan'da bana da yardımcı olun:KK43: ne yapmalıyım.. listeye eklerseniz sevinirim..
yaş-27
boy-1.55
kilo-62
Eklerim canim tamam...
Iftarda ekmek yeme,yemeklerdende tadina bak...sahurdahafif kahvaltilikla gecistir,yine ekmek yeme...bol su ic aksamlari spor yap vs...bizdede bunlar var cnm...
Iftar sahur arasi bitki cayi soda icebilirsin...ben bazen blenderda maydanoz suyu yapiyorum...
Pide ve ekmek yememe konusunda kararliyim ancak bazen canim istemiyor degil.
Iyi yapiyorsun canim...ben evde tek oldugum icin almiyorumda ozenmiyotumda ama onumde olsa bende zorlanirdim canim...
asena87 asena87 tartıldım canım bugün 57.9
0.8 kg vermissin canim ozaman....hadi bakalim musait olunca cezani yerine getir :KK49:
Bu arada bende bugun hareket yapacagim gece ....kizlar haydi sizde kalori yakin biraz.....

asena87 asena87 ekmeği artık tamamen bıraktım hiç aramıyorum bile, 2 litre su içiyorum iftardan sahura.. ama işte şu tatlı mevzusu var ki dayanamıyorum orada nefsim dayanmıyor malesef

asena87 asena87 ekmeği artık tamamen bıraktım hiç aramıyorum bile, 2 litre su içiyorum iftardan sahura.. ama işte şu tatlı mevzusu var ki dayanamıyorum orada nefsim dayanmıyor malesef
Evde duzenli olarak tatli varmi yani kalabalikmisiniz bilmiyorum ben eve almadigim icin yapmiyorumda.
Normalde bende kriz gecirir gbi dondurmayi supangleyi keskulu ohohohoho gomerdim bi anda ama simdi duruyorum...
En azindan ramazanda zaten anca yemek yap tv izle ise git disari cik falan aramaz oldum...
Ben yapmiyorum ama herhangi bir meyveyi blenderdan gecirip sutle beraber,guzel olabilir ama evde tatli oluyosa o dururken bunu yapmak zor tabi

Evde duzenli olarak tatli varmi yani kalabalikmisiniz bilmiyorum ben eve almadigim icin yapmiyorumda.
Normalde bende kriz gecirir gbi dondurmayi supangleyi keskulu ohohohoho gomerdim bi anda ama simdi duruyorum...
En azindan ramazanda zaten anca yemek yap tv izle ise git disari cik falan aramaz oldum...
Ben yapmiyorum ama herhangi bir meyveyi blenderdan gecirip sutle beraber,guzel olabilir ama evde tatli oluyosa o dururken bunu yapmak zor tabi
misafirliklere çok gidiyoruz, yada misafir alıyoruz derken gözümüzün önünde oluyo malesef her zaman.. :(

İftar: ezogelin corba
İki adet kofte
İki yemek kasigi pilav
İki yemek kasigi yogurt
İki adet hurma
Bir avuc kara dut
İki sade Türk kahvesi
İki sade soda
Sekersiz cay

Kizlar ben yarin oruc tutamayacagim 1günlük ara veriyorum.iftarda bir kase tarhana corbasi 1kase makarna,1adet haslanmis patates,salata ve süt helvasi yedim 1kase.

Masallah menunuz cok guzel
Ya guzel duruyo yazincada ben kendimi cok sis ve cok tok hissediyorum bi hata var bir yerlerdede anlamadim.
Kizlar ben yarin oruc tutamayacagim 1günlük ara veriyorum.iftarda bir kase tarhana corbasi 1kase makarna,1adet haslanmis patates,salata ve süt helvasi yedim 1kase.
Afiyet olsun cnm...abartmismisin sanki :anneadayı:

Back
X