- 16 Haziran 2013
- 89
- 7
- 18
- Konu Sahibi kaderinisev
-
bir oğlum var 4 yaşında onu bebek arabasına koyup yürüyoruz pek tempolu olmuyor ama buda bişey hiç hareketsizlikten iyidir..hedefim 52 ama 20 günde zor biraz bakalım..umarım herkes istediği kiloya ulaşır..
meraba arkadaşlar bende birkaç gündür dikkat ediyorum iftradada devam ediyorum dikkat etmeye..57 diydim 10 gün önce şimdi 56.4 olmuşum..hergün yürüyüşe çıkıyoruz 1 saat git 1 saat gel bakalım ne olacak 20 gün sonra şehir dışına çıkıcaz o zaman kadar dikkat edicem böyle..
dünkü menüm..
1 kase yagsız mercimek çorbası
3 kaşık sebzeli bulgur pilavı
1 tabak salata
1 bardak ayran
2 adet baklava..
yemekten sonra çay içtim şekersiz
birkaçda meyve yedim..
sahurda ne kadar az yiyorsunuz kizlar hic acikmiyormusunuz?benim birinci gunum cok kotu gecti iftari agri kesici ile actim desem yeridir bas agrisi beni mahvetti tabi buna migde bulantisi eklenince hicbirsey yemedim .sahurda iki dilim ekmek ,salata ,peynir,4 adet badem ,bir bardak tarcinli sut ,kahve ve bolca su
şekeri kesmelisiniz hemen , bol bol sıvı tüketin iftarı bir suyla açın bir haftaya istediğiniz kiloya ulaşırsınız
ben acıkıyorum aslında ama ne yersem yiyeyim süre çok uzun mutlaka acıkacağım diye düşünüyorum.yaklaşık 3 yıldır zayıflamaya çalışıyorum.düzenli diyet de yapmadığım için pek fark olmuyor.ramazanda da ayrıca 3-4 kilo alıyorum en azından bunu engellemek için az yiorum yani sadece çorba ve salata :)) umarım baygınlık geçirmem :))
bir oğlum var 4 yaşında onu bebek arabasına koyup yürüyoruz pek tempolu olmuyor ama buda bişey hiç hareketsizlikten iyidir..hedefim 52 ama 20 günde zor biraz bakalım..umarım herkes istediği kiloya ulaşır..
ben şeker kullanmam arkadaşım..çayı bildim bileli şekersiz içerim ha baklava gelince normalde pek sevmem dün gaziantep mutfaını görünce tv de canım çok çekti yedim yoksa 1 tane zorla yerim valla:))
sahurda protein agirlikli yersen mesela yumurta,sut,yogurt ,peynir gibi en azindan aksama dogru acikiyorsun ,bende her ramazan kilo alanlardanim onun icinde burdayim. umarim bu sene kilo almiyacagiz tabi yani sira kilo verirsekte tatindan yenmez[/
inş kilo almayız yanında bir beş kilo da gitse fena olmaz hani :)) çok az yememe rağmen kendimi kötü hissetmedim umarım böyle deam eder
kızlar ben hep çorba içiyorum iftarlarda 2 bardak da su şişiyorum zaten çok az da salata...1 saat sonra falan da 1-2 tane tatlı alıyorum küçücük.sahurda da yiyesim gelmiyor pek bişey şiş oluyorum hala 2 bardak su bişeyler de atıştırıyorum 1 kilo vermişim şimdiden 51.3ü gördüm 52.8lerdenn..:) hedef tam 47 inşallah bu ramazanda ulaşırım:))tutun kendinizi irade meselesi doyunca bırakn yemeği kalsın tabakta arkanızdan ağlamaz korkmayın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?