Ramazanı fırsat bilelim kiloları verelim ... Tavsiyeler lütfennn

sanırım bugün sahurda en az ben yemişim sadece bir kase çorba :) ve bolca su.bu akşamki ifta menüm;

mercimek çorba
kurufasulye+ pilav
salata

kurufasulye ve pilav eşim için.çorba benim için.iftarda çorba ve salatadan başka birşey yemeyi düşünmüyorum.aslında biraz ağır oluo ama ne yapalım başka türlü gitmeyecek bu kilolar :))

sahurda ne kadar az yiyorsunuz kizlar hic acikmiyormusunuz?benim birinci gunum cok kotu gecti iftari agri kesici ile actim desem yeridir bas agrisi beni mahvetti tabi buna migde bulantisi eklenince hicbirsey yemedim .sahurda iki dilim ekmek ,salata ,peynir,4 adet badem ,bir bardak tarcinli sut ,kahve ve bolca su

meraba arkadaşlar bende birkaç gündür dikkat ediyorum iftradada devam ediyorum dikkat etmeye..57 diydim 10 gün önce şimdi 56.4 olmuşum..hergün yürüyüşe çıkıyoruz 1 saat git 1 saat gel bakalım ne olacak 20 gün sonra şehir dışına çıkıcaz o zaman kadar dikkat edicem böyle..
dünkü menüm..
1 kase yagsız mercimek çorbası
3 kaşık sebzeli bulgur pilavı
1 tabak salata
1 bardak ayran
2 adet baklava..
yemekten sonra çay içtim şekersiz
birkaçda meyve yedim..

bir oğlum var 4 yaşında onu bebek arabasına koyup yürüyoruz pek tempolu olmuyor ama buda bişey hiç hareketsizlikten iyidir..hedefim 52 ama 20 günde zor biraz bakalım..umarım herkes istediği kiloya ulaşır..

bir oğlum var 4 yaşında onu bebek arabasına koyup yürüyoruz pek tempolu olmuyor ama buda bişey hiç hareketsizlikten iyidir..hedefim 52 ama 20 günde zor biraz bakalım..umarım herkes istediği kiloya ulaşır..

şekeri kesmelisiniz hemen , bol bol sıvı tüketin iftarı bir suyla açın bir haftaya istediğiniz kiloya ulaşırsınız

bende bayramdan sonra şehir dışına çıkacağım ve tüm zayıflama çabam da onun için :) yeterli yemişsiniz bence ama baklavayı hergün yemeyin bence

ben acıkıyorum aslında ama ne yersem yiyeyim süre çok uzun mutlaka acıkacağım diye düşünüyorum.yaklaşık 3 yıldır zayıflamaya çalışıyorum.düzenli diyet de yapmadığım için pek fark olmuyor.ramazanda da ayrıca 3-4 kilo alıyorum en azından bunu engellemek için az yiorum yani sadece çorba ve salata :)) umarım baygınlık geçirmem :))

mrb kızlar genelde araştırırm böyle şeyleri ama ramazanda kilo almak daha kolaymıs vücut yemekleri depolıyormus aslında verebilsek ne güzel olur ya 5 kilo inşallah verebiliriz:)

ben şeker kullanmam arkadaşım..çayı bildim bileli şekersiz içerim ha baklava gelince normalde pek sevmem dün gaziantep mutfaını görünce tv de canım çok çekti yedim yoksa 1 tane zorla yerim valla:))
şekeri kesmelisiniz hemen , bol bol sıvı tüketin iftarı bir suyla açın bir haftaya istediğiniz kiloya ulaşırsınız

sahurda protein agirlikli yersen mesela yumurta,sut,yogurt ,peynir gibi en azindan aksama dogru acikiyorsun ,bende her ramazan kilo alanlardanim onun icinde burdayim. umarim bu sene kilo almiyacagiz tabi yani sira kilo verirsekte tatindan yenmez

ben şeker kullanmam arkadaşım..çayı bildim bileli şekersiz içerim ha baklava gelince normalde pek sevmem dün gaziantep mutfaını görünce tv de canım çok çekti yedim yoksa 1 tane zorla yerim valla:))

şekerden kastım baklavaydı, onu yemişsiniz bari meyveyi yemeseydiniz , ayrıca sanki alınmışsınız gibi bir hava sezdim, inanın bütün iyi niyetimle yazmıştım, iyi ramazanlar arkadaşım

Dünki iftar menüm: Yemekıten önce 2 hurma 3 bardak su. Yarım kase tarhana çorbası, ölçü olarak tam bilemicem ama çok fazla değildi fırında karışık kızartma, 1 dilim ekmek yoğurt.

Aslında saat 21 den sonra bişey yemek pek sağlıklı değilmiş ama ramazanda meyve faslı necburen geç saatlere kalıyor.

Sahur: 3 dilim ekmek, peynir domates, salatalık, bir bardak çay.

Ve tabiki su su su.

dünkü

iftar menüm
1 kase şehriye çorbası
4 -5 kaşık taze fazülye
yaklaşık 1 kase salata
2 dilim pide
1 bardak gazoz
bolca su
3 tane lokma tatlısı (bunu alma diye çok tembihledim eşime ama almış bende yedim :)) )

1 fincan yeşil çay ve diğer kötü haber kızımın kalan yarım dondurması

Sahur

bol miktarda çay şekersiz , sahanda yumurta ,peynir ,zeytin , reçel , 3 dilim pide

slm kızlar.. iftar menum : sehriye corbası , taze fasulye 2 kaşık ve 1 adet tulumba tatlısı , küçük bi parca pide olmazsa olmaz ramazan napimmmm... tabi bide bol suuuu
sahurda : 3 dilim peynir , 3 parca sosis , 2 ad zeytin , 1 dilim ekmek

kızlar ben hep çorba içiyorum iftarlarda 2 bardak da su şişiyorum zaten çok az da salata...1 saat sonra falan da 1-2 tane tatlı alıyorum küçücük.sahurda da yiyesim gelmiyor pek bişey şiş oluyorum hala 2 bardak su bişeyler de atıştırıyorum 1 kilo vermişim şimdiden 51.3ü gördüm 52.8lerdenn..:) hedef tam 47 inşallah bu ramazanda ulaşırım:))tutun kendinizi irade meselesi doyunca bırakn yemeği kalsın tabakta arkanızdan ağlamaz korkmayın:)

masaAllah canim…ama 1 ay boyu bu kadar az yemek iyi olmaz senin acindan..birazcik ana yemek ya da ekmek kahvaltilik birseyler yemek iyi olur miden acisindan…

aksam bende az yapicam artik ve esimle karar aldik bizde sadece corba karpuz salata ve yogurt olacak soframizda, tabii birde kahvaltilik…haricinde biraz meyve hurma vs…

ben fazla su icemiyorum maalesef, halbuki gunduz su icerdim normalde…bende bahaneyle bir kac kilo verebilsem cok guzel olur aslinda…

ne de olsa Ramazandan sonra azicik kendimizi odullendirip tatlilara yumulcaz…

dünkü iftar:
2 kase mercimek çorbası çok az pide

sahur:
haşlanmış yumurta
iki dilim domates
1 dilim pide

bugün yemekte mantı var ve ben ne yapacağımı bilemiyorum ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…