- Konu Sahibi kaderinisev
-
masaAllah canim ama 1 ay boyu bu kadar az yemek iyi olmaz senin acindan..birazcik ana yemek ya da ekmek kahvaltilik birseyler yemek iyi olur miden acisindan
aksam bende az yapicam artik ve esimle karar aldik bizde sadece corba karpuz salata ve yogurt olacak soframizda, tabii birde kahvaltilik haricinde biraz meyve hurma vs
ben fazla su icemiyorum maalesef, halbuki gunduz su icerdim normalde bende bahaneyle bir kac kilo verebilsem cok guzel olur aslinda
ne de olsa Ramazandan sonra azicik kendimizi odullendirip tatlilara yumulcaz
dünkü iftar:
2 kase mercimek çorbası çok az pide
sahur:
haşlanmış yumurta
iki dilim domates
1 dilim pide
bugün yemekte mantı var ve ben ne yapacağımı bilemiyorum((
ayy kizlar yaaa..ben nerdeyse canim istemedigi icin sahur bile yapmiyorum ama kilo almisim...fazlada birsey yemiyorum...
sanirim sebebi bagirsaklarim...afedersiniz fazla su icemedigim icin sanirim tuvalete cikamadigimdan...ne yapsam ne etsemde duzene soksam bilemedimki
sizlerdede var mi ayni sorun?
arkadaşım bende senin gibi çorbaya ağırlık veriyorum , zaten oldum olası severim, çorba olsun yemek aramam o denli yani bol limon pul biberli misss misss açlık tavan yaptı
ya canım bendede vardı aynı sorun birkaç yıl önce snra anladım ki sahura kalkmadığım için vüut su topluyomuş artık sahura kalkıp hafif de olsa bişiler yiyorum bence sendee öyel yap kilo almazsın hem :)
ya bende bilemedimki...vucudum anlayamadigim bir sekilde hareket etmeye basladi
sahura kalkiyorumda su iciyorum genellikle...birseyler yedigim zaman cok daha fazla acikiyorum cunku
ayy kizlar yaaa..ben nerdeyse canim istemedigi icin sahur bile yapmiyorum ama kilo almisim...fazlada birsey yemiyorum...
sanirim sebebi bagirsaklarim...afedersiniz fazla su icemedigim icin sanirim tuvalete cikamadigimdan...ne yapsam ne etsemde duzene soksam bilemedimki
sizlerdede var mi ayni sorun?
56.4 ile başlamıştım iftara yakın tartılıyorum 55.4 çıkıyor..ama sanırım su kaybı..pak fark hissedemiyorum vucudumda..bir kaç güne kadar regl olucam esas kilomu o zaman görebilirim sanırım..günde 500 kez ip atlıyorum..yürüyüş bi kaç gündür çıkmıyoruz davetten filan gelince geç oluyor tatile gitmeme tam 15 gün kaldııııııııııııı:26:meraba arkadaşlar bende birkaç gündür dikkat ediyorum iftradada devam ediyorum dikkat etmeye..57 diydim 10 gün önce şimdi 56.4 olmuşum..hergün yürüyüşe çıkıyoruz 1 saat git 1 saat gel bakalım ne olacak 20 gün sonra şehir dışına çıkıcaz o zaman kadar dikkat edicem böyle..
dünkü menüm..
1 kase yagsız mercimek çorbası
3 kaşık sebzeli bulgur pilavı
1 tabak salata
1 bardak ayran
2 adet baklava..
yemekten sonra çay içtim şekersiz
birkaçda meyve yedim..
kızlar selam....
yazılanların genelını okudum. ben de ramazanda dıyete basladım. 69-70 kg cıvarı basladım. bugun 65.5 kg geldı...
menum sızlerınkıne yakın. ama pıde hıc yemıyorum ben. sadeece sahurda 1 dılım kızarmıs kepeklı ekmek. ama ıllakı 2 tane haslanmıs yumurta yıyorum.
sahurdan yarım saat once tamamen yagsız sut. 60 a ınsem bu ay ıcın cooookkkkk guzel olacak. ben de tıroıt hastayım. cok kg aldım son 2 yıldır. gıder mı bu kglar kızlar..................
canım cok cıddı dıkkat edıyorum. dedıklerımın dısında hıcbır sey yemıyorum. arada yesil cay ıcıyorum. ama bu kadar hızlı nasıl oldu bımıyorum ben de. gercı 2-3 gundur aynı kılodayım. sanırım ılk odemımı attım hızlıca. bundan sonra metabolızma hızlandırıcı bır seyler yapmam lazım sanırım.... bırıleı ay sen zayıflamıssın deyınce cok mutlu oluyorum. ve dıyorum kı yemek yemek bu kadar mutlu etmıyor benı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?