Ramazanı fırsat bilelim kiloları verelim ... Tavsiyeler lütfennn

tabi canım ramazan pidesiz olmaz 2 dilim falan yiyorum aşırıya kaçmamak şartıyla tabi..verip de sonra almasak iyi olur ama

dünkü iftar:
2 kase mercimek çorbası çok az pide

sahur:
haşlanmış yumurta
iki dilim domates
1 dilim pide

bugün yemekte mantı var ve ben ne yapacağımı bilemiyorum ((

arkadaşım bende senin gibi çorbaya ağırlık veriyorum , zaten oldum olası severim, çorba olsun yemek aramam o denli yani bol limon pul biberli misss misss açlık tavan yaptı

Günaydın herkese. Nasılsınız bugün. Ben dün aşırı açıkmıştım. Akşama kadar mide bulantısı ve baş ağrısı çektim. Bugün de düzelmed. Biraz da soğuk algınlığım var galiba.
Dün akşamki iftar menüm: 4 yemek kaşığı yoğurtlu makarna. Başka da bişey yiyemedim.
Sahurum yok bugün oruç değilim.

ayy kizlar yaaa..ben nerdeyse canim istemedigi icin sahur bile yapmiyorum ama kilo almisim...fazlada birsey yemiyorum...

sanirim sebebi bagirsaklarim...afedersiniz fazla su icemedigim icin sanirim tuvalete cikamadigimdan...ne yapsam ne etsemde duzene soksam bilemedimki

sizlerdede var mi ayni sorun?

ya canım bendede vardı aynı sorun birkaç yıl önce snra anladım ki sahura kalkmadığım için vüut su topluyomuş artık sahura kalkıp hafif de olsa bişiler yiyorum bence sendee öyel yap kilo almazsın hem :)

arkadaşım bende senin gibi çorbaya ağırlık veriyorum , zaten oldum olası severim, çorba olsun yemek aramam o denli yani bol limon pul biberli misss misss açlık tavan yaptı

çorba oldukça doyurucu bende bende çok severim.bugün bende acıktığımı hissediyorum hemde bu saattee :)))

ya bende bilemedimki...vucudum anlayamadigim bir sekilde hareket etmeye basladi

sahura kalkiyorumda su iciyorum genellikle...birseyler yedigim zaman cok daha fazla acikiyorum cunku

ya bende bilemedimki...vucudum anlayamadigim bir sekilde hareket etmeye basladi

sahura kalkiyorumda su iciyorum genellikle...birseyler yedigim zaman cok daha fazla acikiyorum cunku

Mutlaka sahura kalkın. Bu şekilde hem aç kaldığınız süre azalır hem de metabolizmanız daha az yavaşlar.

bu arada kızlar dün ben biraz işin ucunu kaçırdım annem yöresel yemegimizi yapmış dayanamadım ama bu gün telefi edicem

sahurda önce bir fincan türk kahvesi için sonra bişeyler yiyin kahveyi içtikten sonrada bir bardak su içmeyi ihmal etmeyin (kahveyi içtikten 3-4 dakika sonra suyu için) işe yarayacaktır

ben simdiye degin 1 kilo verdim ama sagliksiz bi durum tabi. burda 18 saat oruc tutuyoruz, sahur da sadece su iciyorum bi de hurma bazende süt iciyorum. gecen ramazanda 5 kilo vermistim ki her aksam cola ice ice tabi yemek namina bisey yiyemedim. midem kücüldü. aksam 10 a kadar ac mide kücülüyor sanirim. sorun su ki ben ramazandan hemen sonra sip diye aliyorum kilolari geri.

bu sene cola icmiyorum daha cok hurma tüketiyorum canim baska tatli istemiyor suyu da cok iciyorum.

zaten cok yiyemiyorum, cünkü bildigin fenalasiyorum. bilmiyorum sizde de oluyor mu ? iftardan sonra bildigin bayginlik geciriyorum.
ilk iki gün iyiydim kahvalti yaptim sadece bi de bol yesillik yedim. dün cok kötü oldum pirinc pilavi tükettim, sanirim o yüzden seker firladi.

Allah yardimcimiz olsun ne diyim türkiye saati ile 11 de aciyoruz düsünün sizden iki saat daha gec.

ramazan ayini sabit bi aya mi alsak ne
veya oruc icin mekkeye uyanlar gibi oruc saati icin de mekkeye mi uysak ne ?

kızlar çok şükür dün baskülde 59 ları gördüm yaşasın yaşasın...demekki neymiş kilo vermek için az yemek lazımmış, inanın kendimi az yemek dışında hiç birşeyden kısıtlamıyorum, dün mantıyla ekmek bile yedim üstünede karpuz kendimi ödüllendirdim .. sizde kendinizi hiç bir şeyden kısıtlamayın sadece az yiyin , herşeyden tadın bide sabahları erken kalkın en geç 9:30 deneyin göreceksiniz

günaydın kızlar. Tartıda 68 i gördüm. Bilmiyorum kilo mu sıvı kaybı mı. Regl oldum oruca ara verdim. Şişkinliğim var fena halde. Sizin kilolar ne durumda.

kızlar günyadın .. bende dün tartıldım .. 1 kilo vermişim. :) 75,5 kg başlamıştım .. 74,5 kg olmuşum cok sevindim bu kadar aç kalmaya az bi kayıp ama olsun inanılmaz inancım yerine geldi

56.4 ile başlamıştım iftara yakın tartılıyorum 55.4 çıkıyor..ama sanırım su kaybı..pak fark hissedemiyorum vucudumda..bir kaç güne kadar regl olucam esas kilomu o zaman görebilirim sanırım..günde 500 kez ip atlıyorum..yürüyüş bi kaç gündür çıkmıyoruz davetten filan gelince geç oluyor tatile gitmeme tam 15 gün kaldııııııııııııı:26:

kızlar selam....

yazılanların genelını okudum. ben de ramazanda dıyete basladım. 69-70 kg cıvarı basladım. bugun 65.5 kg geldı...

menum sızlerınkıne yakın. ama pıde hıc yemıyorum ben. sadeece sahurda 1 dılım kızarmıs kepeklı ekmek. ama ıllakı 2 tane haslanmıs yumurta yıyorum.

sahurdan yarım saat once tamamen yagsız sut. 60 a ınsem bu ay ıcın cooookkkkk guzel olacak. ben de tıroıt hastayım. cok kg aldım son 2 yıldır. gıder mı bu kglar kızlar..................

nasıl bu kadar çabuk kilo verdin canım bravo ben de pide yemiyorum her şeyi az yiyorum çok sıvı alıyorum su içiyorum vs ama en fazla 1,5 kilom gitti . ben de tiroid hastasıyım hap kullanıyorum . keşke ben de en azından bayrama kadar 65 olsam çok güzel olucak .

canım cok cıddı dıkkat edıyorum. dedıklerımın dısında hıcbır sey yemıyorum. arada yesil cay ıcıyorum. ama bu kadar hızlı nasıl oldu bımıyorum ben de. gercı 2-3 gundur aynı kılodayım. sanırım ılk odemımı attım hızlıca. bundan sonra metabolızma hızlandırıcı bır seyler yapmam lazım sanırım.... bırıleı ay sen zayıflamıssın deyınce cok mutlu oluyorum. ve dıyorum kı yemek yemek bu kadar mutlu etmıyor benı....

ben de baya bir kilo verdim ama hızlıca değil malesef şimdi 70 kilonun içindeyim gerçi bizim evdeki tartı bir kilo kadar fazla gösteriyor ama neyse :) bir şey daha soracaktım sen de tiroid hapı kullanıyorsun sanırım . ben hapı iftarda atıyorum ve 15 dakika bekleyip yemeğe başlıyorum çünkü normalde de sabah atıyoruz ya aç karnına ve sonra da gün boyu yemek yiyoruz filan ondan iftarda atıyorum sen nasıl kullanıyorsun canım ?

Ramazanın içinde ben de güzel kilo verdim,
Çünkü aç kaldığımız uzun süre içinde yağ yakıcı leptin hormonu devrede oluyor,bu yüzden kilo verme hızlandığı gibi yağdan verdiğimiz için daha da incelmiş görünüyoruz.

Şöyle söyliyim,
İftarda çorba salata yoğurt yada ayran,proteine yönelik bir besin,et,tavuk,balık..
Pide yada ekmek tüketilmese daha çabuk gidiyor,ama ben ramazan pidesinin tadına az da olsa illa ki baknıyorum..
Şeker yok,meyve suyu yada asitli içecek yok,tatlı yok, belki gün aşırı tadımlık güllaç ya da sütlü tatlı olabilir..

Sahurda,
Eğer iftarda tatlı bişey yemiş yada davette kaçırmışsam sadace iki bardak süt ve ceviz,
Eğer istediğim gibi bir iftar olmuşşa yine az bir pide ile haşlanmış yumurta peynir kahvr,zeytin,domates salatalıklı bir kahvaltı,
Yada çorba salata yeniden..

Herkese kolaylık ve başarı diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…