- 20 Ağustos 2016
- 1.336
- 3.087
- 133
- 31
- Konu Sahibi Random Access
-
Canım bence sığır iliği yerine denemediysen badem yağı çam terebentinini dene en azından koku bakımından daha iyi ve uğraştırmıyo
Bende uyguluyorum bu kürü, hatta yapılışını detaylı yazmıştım fikir istersen, ayrıca iliği kendim çıkartıyorum, kasabım sadece kemiği ortadan ikiye kırıp veriyor
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...aciyla-imtihani-2.870202/page-5#post-43457475
Yakında yeniden başlayacağım bakımlara, başlamadan eklerim güncel haliniSaçlarının şu anki haalini çok merak ediyorumm
Alo veranın saça faydaları şu şekildedir
*Kepeği azaltır
*Saç köklerini uyarıp saçların yeniden çıkmasını sağlar.
*Tıkalı saç gözeneklerini açar
*Saç ve saç derisini nemli tutar.
*pH seviyesini dengeler
*Saçın genel görünümünü iyileştirir.
*Aloe vera jel polisakkaritler ve glikoproteinler içeriği ile kan dolaşımını uyarıp, saç dökülmesini önler ve saç çıkarıcı etki gösterir.
Evde aloe vera var , acaba denesem mi ki ?KilicBaligi
Bu canım , zannediyorum kozmetik sanayide kullanılan tür de buNe tür bir aloe vera? Eğer saf ise sürebilirsin uçlara falan da iyi geliyor çünkü.
Bu canım , zannediyorum kozmetik sanayide kullanılan tür de bu Eki Görüntüle 1886097
Sığır iliği bir zaman sonra tiksindirici olabilir cnm.
Hint yağı gerçekten çok etkili ve restorex.
Canım bir daha yapmadan önce kestiğin o yaprağı yıkayıp, dik şekilde bir yere as ki (1 saat falan ) içindeki sarımsı, tahrişe neden olan öz aksın gitsin, sonra tekrar yıkayıp güvenle kullanabilirsin. Benimde var ama henüz sadece tek yaprak koparabildim çok ufakEki Görüntüle 1886174
Saç boyum bu şekilde ve üstler kötü durumda yanık göründüğü gibi.
İlk aloe vera krümü hazırladım , şu anda saçımda.
Bir kaç saat tutup yıkıycam.
Hazırlanışı şu şekilde.;
Evdeki bitkimizden bi dal kestim , kenarlarındaki dikenlerini soyup rendeledim. Eki Görüntüle 1886175
Buna benzedi , aşırı katı bir jel kıvamı var. Koyu yani. İçine Natura Saç bakım yağının kendi kapağıyla 1 kapak koydum.
Eki Görüntüle 1886176
Onun da içeriği bu şekilde.
Ben okuduğum şehirden getirmiştim , küçücüktü zamanla yaş alıyor ve büyüyor ağaç gibi .Canım bir daha yapmadan önce kestiğin o yaprağı yıkayıp, dik şekilde bir yere as ki (1 saat falan ) içindeki sarımsı, tahrişe neden olan öz aksın gitsin, sonra tekrar yıkayıp güvenle kullanabilirsin. Benimde var ama henüz sadece tek yaprak koparabildim çok ufak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?