- 20 Ağustos 2016
- 1.336
- 3.087
- 133
- 31
- Konu Sahibi Random Access
-
Eki Görüntüle 1886174
Saç boyum bu şekilde ve üstler kötü durumda yanık göründüğü gibi.
İlk aloe vera krümü hazırladım , şu anda saçımda.
Bir kaç saat tutup yıkıycam.
Hazırlanışı şu şekilde.;
Evdeki bitkimizden bi dal kestim , kenarlarındaki dikenlerini soyup rendeledim. Eki Görüntüle 1886175
Buna benzedi , aşırı katı bir jel kıvamı var. Koyu yani. İçine Natura Saç bakım yağının kendi kapağıyla 1 kapak koydum.
Eki Görüntüle 1886176
Onun da içeriği bu şekilde.
Yani kopup kopup gidiyor diyorsun ama saç rengin muhteşem, en azından bununla avun şimdilik... Bir de aloe veranın içine saç bakım yağı yerine organik hindistan cevizi yağı eklesene, bu şekilde sanırım daha etkili olur.
Tam kalkiym aloe vera kürümden hazırlıym dedim konuya girdim mesajını gördümm
Organik hindistan cevizi aklımdaa
Aynen ona sevineyim bari , uzadıkça daha da güzel olur umarımm .
Şimdiden dökülmelerim azaldı , saçlarımda yumuşadı (yanıklar haricinde )
Hicbir bılgım yok canım ama bence yaptırma zaman be sabırla eskisinden dahs ıyı olur sscların emın olsevdabuzer KilicBaligi hazır burdayken siz sorayım.
Ben uzamasına dayanamayıp , kaynak yaptırıcak gibiyim.
Ahh bu tezcanlılığım
Bakım yapmamı etkilermi ki kaynaklar ?
Hımmm bende mecıtefendıye şans vereyım dıyordum lıfecodan şaşmayam en ıyısıOlur olur merak etme, azıcık sıkacağız dişimizi
Yalnız eğer hindistan cevizi yağı alacaksan muhakkak lifeco olsun, diğerlerinden ben bir verim alamadım.
Hicbir bılgım yok canım ama bence yaptırma zaman be sabırla eskisinden dahs ıyı olur sscların emın ol
Bak henım sacım komple yandı dıp boy uc kestım kestırdım yamuk yumuk sacla sureklı bskım yaptım aksatmadım hıc Eki Görüntüle 1891939 boyu bu tum yanık sacımdan kurtuldum sadece bakımlarını duzenlı yap gerisi gelıyor
Kaynağın zararı varmıdır bılemıyorum
sevdabuzer KilicBaligi hazır burdayken siz sorayım.
Ben uzamasına dayanamayıp , kaynak yaptırıcak gibiyim.
Ahh bu tezcanlılığım
Bakım yapmamı etkilermi ki kaynaklar ?
Hicbir bılgım yok canım ama bence yaptırma zaman be sabırla eskisinden dahs ıyı olur sscların emın ol
Bak henım sacım komple yandı dıp boy uc kestım kestırdım yamuk yumuk sacla sureklı bskım yaptım aksatmadım hıc Eki Görüntüle 1891939 boyu bu tum yanık sacımdan kurtuldum sadece bakımlarını duzenlı yap gerisi gelıyor
Kaynağın zararı varmıdır bılemıyorum
Hımmm bende mecıtefendıye şans vereyım dıyordum lıfecodan şaşmayam en ıyısı
Hesapladım,vallaNe kadar zamanda bu haline geldi pekiii ? Öüüüf diyorum saçlarınaa
Benim de 30.000 bakımına girmem lazım amaSığır iliği 4
Sığır iliğine biraz dax ekleyip uyguladım.
Bakalım nasıl olacakkk .
Yüz maskemi yaptım biraz dursun peelingliycem, tırnaklarımı limonladım.
Bakıma girmiş araba gibi hissediyorum kendimi
Önce bi üşeniyosun , sonra başlayınca devamı geliyorBenim de 30.000 bakımına girmem lazım ama
E inşallah öyle olur. Benim Brezilya fönü başlığına uğrasana, kızlarla toplu bakım yapacağız birbirimizi motive etmek için. Sen zaten yapıyorsun ama maksat benim gibi tembelleri harekete geçirmek.Önce bi üşeniyosun , sonra başlayınca devamı geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?