Saç Uzatma Yöntemleri Random Access Saç Uzatma , Gürleştirme İnadı

Sığır iliği kürü 2
Sığır kemiğimi ve iliğimi buldum , benmari usulü yaptım .
Çeyreği kadardan neredeyse yarım kavanoz yağ çıktııı .
Bu kadar yağı napcam , dökülmezde şmdi.
Aslında her kürü taze hazırlamak en sağlıklısı ama napayım buzluğa atıcam bi kısmını.

Dellenmemek elde değil , saçlarım hala kopup gidiyor bu oryal yüzünden . kopmayan sünüyor , .
Kopup kopup döküldükçe psikolojim bozulmaya başladı
Bakımlara devam.

Yani kopup kopup gidiyor diyorsun ama saç rengin muhteşem, en azından bununla avun şimdilik ... Bir de aloe veranın içine saç bakım yağı yerine organik hindistan cevizi yağı eklesene, bu şekilde sanırım daha etkili olur.

Tam kalkiym aloe vera kürümden hazırlıym dedim konuya girdim mesajını gördümm
Organik hindistan cevizi aklımdaa
Aynen ona sevineyim bari , uzadıkça daha da güzel olur umarımm .

Şimdiden dökülmelerim azaldı , saçlarımda yumuşadı (yanıklar haricinde )

Olur olur merak etme, azıcık sıkacağız dişimizi

Yalnız eğer hindistan cevizi yağı alacaksan muhakkak lifeco olsun, diğerlerinden ben bir verim alamadım.

sevdabuzer KilicBaligi hazır burdayken siz sorayım.
Ben uzamasına dayanamayıp , kaynak yaptırıcak gibiyim.
Ahh bu tezcanlılığım
Bakım yapmamı etkilermi ki kaynaklar ?
Hicbir bılgım yok canım ama bence yaptırma zaman be sabırla eskisinden dahs ıyı olur sscların emın ol
Bak henım sacım komple yandı dıp boy uc kestım kestırdım yamuk yumuk sacla sureklı bskım yaptım aksatmadım hıc boyu bu tum yanık sacımdan kurtuldum sadece bakımlarını duzenlı yap gerisi gelıyor
Kaynağın zararı varmıdır bılemıyorum

Ne kadar zamanda bu haline geldi pekiii ? Öüüüf diyorum saçlarınaa

sevdabuzer KilicBaligi hazır burdayken siz sorayım.
Ben uzamasına dayanamayıp , kaynak yaptırıcak gibiyim.
Ahh bu tezcanlılığım
Bakım yapmamı etkilermi ki kaynaklar ?

Bakım yapmanı etkilemez ama şu aşamada kaynak yaptırmamanı tavsiye ederim.Zaten yağ bakımı yapacaksan kaynakları öyle 3 ay falan kullanmayı unut, kayacaklar çünkü ve her ay çıkartıp taktıracaksın. Ha mikro kaynak gibi bir yöntem kullanacaksan bak ona bir şey diyemem ama onu da 3 ayda bir çıkartmak zorundasın ve aşağı yukarı 1500 lira tutar gerçekten hakkı ile yapan bir yerde yaptırırsan.Sabret derim.

Aynı fikirdeyim

Hımmm bende mecıtefendıye şans vereyım dıyordum lıfecodan şaşmayam en ıyısı

Aynen lifeco'ya devam et...

Sığır iliği 4
Sığır iliğine biraz dax ekleyip uyguladım.
Bakalım nasıl olacakkk .

Yüz maskemi yaptım biraz dursun peelingliycem, tırnaklarımı limonladım.
Bakıma girmiş araba gibi hissediyorum kendimi

Önce bi üşeniyosun , sonra başlayınca devamı geliyor
E inşallah öyle olur. Benim Brezilya fönü başlığına uğrasana, kızlarla toplu bakım yapacağız birbirimizi motive etmek için. Sen zaten yapıyorsun ama maksat benim gibi tembelleri harekete geçirmek. En azından ay bu gün üşendim yapamadım durumu olmaz

Sığır iliğimi hazırladım , içine bu kez tatlı badem yağı kattım .
Yarın yeniden ilk uygulamamı yapıcam .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…