- 30 Mart 2019
- 143
- 170
- 23
- 40
- Konu Sahibi Tuzsuzayran
-
Mazeret biz de 10 gün doğum ve ölüm dışında verilmiyorEn azından bir aylık alabilirsiniz belki diye düşündüm aslında. Mazeret izni hakkınız da mı bitti?
çok teşekkür ederimSizin mesleğiniz ile ilgili bilgim yok malesef memur arkadaşım alınca aklıma geldi.İnşallah çözüm bulursunuz kolaylıklar diliyorum işiniz rast gitsin inşallah.
Benim de dogum iznim ve rapor hakkim bittiigi icin heyet raporu almam gerekti. Ozel hastane parayla bir sefere mahsus 30 gunluk verdi. Ozel hastanelerle bir konus.Canım ben karsta görevliyim ailem kayseride ve sıkkntılı şekilde eşimden boşanıyorum o şu an karsta 22 aylık bebeğim var 10 saatten fazla sürüyor yol ve ben kendimi işe başlayacak kadar iyi hissetmiyorum ailemle kalmak iyi geliyor, hayır hiç alamazsam mecbur yaptırırım diye düşündüm bana da saçma geliyor ama şu an herşeyi düşünüyorumücretsiz izine ayrılabilecek maddi durumum şu an yok maledef yoksa ben de ücretsiz izini düşündüm
Burun ucum düştü (oğlumun sert bi kafa hamlesiyle) bunun için düşünüyordum ama şimdi değildi onlarda ateş pahası zaten bilemiyorum işin içinden çıkamadım, teşekkürler657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 108. maddesinde beş hizmet yılının tamamlanması halinde isteği halinde ve memuriyeti boyunca en fazla iki defada kullanılmak üzere toplam bir yıla kadar aylıksız izin verileceği belirtilmiştir.
İzin için estetik olmak bana iyi bir fikir gibi gelmedi. Ama estetik olmayı zaten düşünüyorduysanız bu dönem olabilirsiniz tabi.
Canım psikayatrdan alamam maledef meslek hayatım biterPsikiyatra git durumunu anlat tatlim anlayışla karsilayip vercegini düşünüyorum
Dün bir özel hastaneyle görüştüm olmaz dedi ama pazartesi yine gideyim olmadıBenim de dogum iznim ve rapor hakkim bittiigi icin heyet raporu almam gerekti. Ozel hastane parayla bir sefere mahsus 30 gunluk verdi. Ozel hastanelerle bir konus.
Sacmalama ben öğretmenim ve doğum izninden sonra rapor aldım hatta çok kotu olmuştum ve psikiyatr istedigim kadar heyet verebilecegini soylemisti Allah ondan bin kere razi olsun vee meslek hayatım filan da bitmediCanım psikayatrdan alamam maledef meslek hayatım biter
Sacmalama ben öğretmenim ve doğum izninden sonra rapor aldım hatta çok kotu olmuştum ve psikiyatr istedigim kadar heyet verebilecegini soylemisti Allah ondan bin kere razi olsun vee meslek hayatım filan emniyet personeliyim bizde sorun oluyor
ben emniyet personeliyim canım makesef bizde sorunSacmalama ben öğretmenim ve doğum izninden sonra rapor aldım hatta çok kotu olmuştum ve psikiyatr istedigim kadar heyet verebilecegini soylemisti Allah ondan bin kere razi olsun vee meslek hayatım filan da bitmedi
Bilemiyorum kiBen mazeret iznini oğlumun sağlık sorunları için almıştım ailenizden birinin rahatzılığı için alamaz mısınız acaba?
5 yıla indi. Ben de doldurmadım ama kullandım. Hem de 2 yıl doğum sonrası ücretsiz izin üzerine kullandım. İkiye bölerek de kullanabiliyorsunuz. Dilekçe sonrası bir kaç günü buluyor valinin onaylaması.10 yıl aralık ayında bitiyor
Rapor için estetikmi olunur . Tanıdık doktor filan bir kaç gün verir . Ama siz uzun istiyorsunuz . Kars’ta havaalanı var . Uçak imkanınız yokmuCanım ben karsta görevliyim ailem kayseride ve sıkkntılı şekilde eşimden boşanıyorum o şu an karsta 22 aylık bebeğim var 10 saatten fazla sürüyor yol ve ben kendimi işe başlayacak kadar iyi hissetmiyorum ailemle kalmak iyi geliyor, hayır hiç alamazsam mecbur yaptırırım diye düşündüm bana da saçma geliyor ama şu an herşeyi düşünüyorumücretsiz izine ayrılabilecek maddi durumum şu an yok maledef yoksa ben de ücretsiz izini düşündüm
Pskiyatriye gidip durumunu anlayirsan belki yardimci olurCanım ben karsta görevliyim ailem kayseride ve sıkkntılı şekilde eşimden boşanıyorum o şu an karsta 22 aylık bebeğim var 10 saatten fazla sürüyor yol ve ben kendimi işe başlayacak kadar iyi hissetmiyorum ailemle kalmak iyi geliyor, hayır hiç alamazsam mecbur yaptırırım diye düşündüm bana da saçma geliyor ama şu an herşeyi düşünüyorumücretsiz izine ayrılabilecek maddi durumum şu an yok maledef yoksa ben de ücretsiz izini düşündüm
Dün bir özel hastaneyle görüştüm olmaz dedi ama pazartesi yine gideyim olmadı
Tamam tatlim sen durumunu daha iyi bilirsin tabi o zaman parayla heyet veren hastanelere basvuracaksinben emniyet personeliyim canım makesef bizde sorun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?