• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri RAPSODİ markasını bilen yok mu??

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

nazlihan_hm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2010
45
0
36
Konya
arkadaşlar rapsodi diye bir marka var hiçbir yerde bahsi geçmiyor.. bende bu markanın farları var, tekli mat farı, tekli terracota farları, ikili farı ve beşli paleti.. inanılmaz memnunum.. tekli kahverengi farını 6 sene önce almıştım ilk farım. hala kullanıyorum hem ıslak hem de kuru. göz kapağının çizgilerinde birikmiyor hiç ve yüzüme gözüme dökülmüyor.uçmuyor. terracota farını 1 tl ye almıştım kadınlar gününde. muhteşem tek kelimeyle. daha sonra bi terracota farını daha ve iki tane 2li farını tanesi 2tl ye aldım geçenlerde. gerçekten çok memnunum. ucuz yerlerde görüpte ucuz diye işe yaramaz sanıp almıyorsanız bi denemenizi tavsiye ederim. ancak sadece farlarını biliyorum diğer hiçbir ürününü kullanmadım.

renkleri de muhteşem hele bir turkuaz farı var ki... ancak yeni üye olduğum için fotoğraf koyamıyorum.

ha birde eyeliner aldım bu markanın maybelinne rimel kutusu ile aynı büyüklükte, ağzına kadar dolu ve çok dayanıklı. tüm yaz kullandım o kadar terlememe rağmen hiç bozulmadı. 5 tl ye almıştım..

ben ojelerini kullaniyorum bunun =) çok fazla ve parlak dikkat çekici renkte ojesi var =) ama malesef bende bulamiyorum makyaj urunlerini bulsam beyaz aydinlaticisini alicam turk markasi sanirim bi ara internet sitesini aramistim ama bulabildim mi hatirlamiyorum

ben de şimdi rapsodi pacific markalı çok güzel bir ojesini aldım fırçası çok güzel çok kolay sürdüm bu rengide bir çok markada yok çok mutlu oldum :)
unnamed.webp

Back
X