Saç Uzatma Yöntemleri rapunzel olmak isteyenler buyursun

canııım yardım et bana benimkide uzasın senin güzel saçların gibi inşallah
Karışık saç bakımyağları oluyor canım aktarlarda onlardan mutlaka bir tane al aralarda sürersin ya da kendi karışımını hazırla. saç dipten uzar ama uçları korursan o uzunluğu kaybetmezsin canım, o nedenle saç bakım maskeleri sür aralarda..bir haftada veya iki haftada bir sacının fotografını çek canım,takip edelim burda veya kendi sayfanda paylaş..

tamam bitanem öyle yapıyordum zaten ancak kendi karışık bakım yağımı hazırlamak istiyorum daha etkili olacak gibi doğuyor içime :)
hangi yağları ve neleri katacağım konusundada snaa danışıyorum işte bi el at kuzum benim .
Hıı birde bende sinemaki kullanıyorum . sen faydasını gördünmü canım ?

Sinemakiyi saf haliyle kullanmadım canım içine lavanta ve elma sirkesi de katıyorum faydasını gördüm evet.
yağ karışımında hindistan cevizi yağı,badem yağı,jojoba yağı,ceviz yağı,fındık yağı,çamterebentin, ZEYTİN YAĞI,bemiks ampul,evigen ampul,bepanten ampul olarak hazırlayabilirsin canım,Bunları haftanın bir günü sürersin bir günde sinemaki yapabilirsin sinemaki saf yapmadım dökülme olmaması için canım

diğerlerini bilmiyorum ama ben daha önceden bioblas şampuan kullandım ve saçlarımı çok kötü yaptı. saçlarım oyuncak bebek saçı gibi bi tuhaf oldu birde saçlarımı taramama rağmen 10 dakika sonra durup dururken saçlarım karışıyodu hiç taramamışım gibi ve çok fazla dökülme ve kopma oldu saçlarımda

bende bu tarz birşey düşünüyordum yardımcı oldun teşekkür ederim okuduğum şehire gidince bunları alıp hazırlayıp tekrar yağlı bakımıma devam edeceğim salı günü sinemaki cuma günü de yağlı bakım yaparım artık :)

rica ederim tatlım
Okuldayken bakmak zor oluyor ama canım bende geçen yıl okuldayken uzattım saçlarımı,en büyük motivede burda yazıştığım arkadaşlar vardoı hep birlikte uzattık çok önemli bu kendi kendine sıkılıp bırakabiliyo insan ama birlikte olunca çok etkili

canım pek çok çeşiti var kremlisi yumuşacık yapıyo mesela,ama diğerleri sertleştiriyo kremle kullanmak gerekiyor

kremle de kullandım yine de aynı oldu acaba bana mı yaramadı
Saçın çok yıpranmışsa kullanma canım sertleştiriyo kırılır,bitkisel düşünüyosan otacı ısırgan otlu şampuan çok iyi uzun süre kullandım kremsiz bile yumuşacık yapıyo,araştır güzel şampuandır bioblas dökülmeye karşı ama malesef biraz sert yapıyo

Ok
okul acilinca okul haricinde yapacak bisey yok kış zaten . Saclarima yogunlasirim sende buralarda ol yalniz birakma bizi saclarnin resimlerini at arada motive ol bize :)

o şampuanı bırakalı çok oldu ama şuanda saçlarım çok kötü durumda stresten mi neden bilmiyorum ama hem çok dökülüyo hemde çok kırılıyo. saçlarımı kestiriyorum 2 hafta sonra bir sürü kırık oluşuyo. tavsiyen için teşekkür ederim

bioblası acil bırak canım bir de saç kremi maske kullan bol bol uçlara

Ok

okul acilinca okul haricinde yapacak bisey yok kış zaten . Saclarima yogunlasirim sende buralarda ol yalniz birakma bizi saclarnin resimlerini at arada motive ol bize :)
atarım canım tabi ben de başladım bakımlara kırıklar oluyo fön filan cektirince,istediğin zaman yazaabilirsin canım saç uzatmak zaman işi ve insanın morali bazen bozulabiliyor ama hiç bozma saçların çok güzel olcak..mutlaka haftalık fotograflarını çek tarihini yaz canım uzadıkca çok sasıracaksın eski hallerine :))

Ben 6ay kadar önce oriel yaptirdim yandi doğal olarak su an sacim omzunu geçti ama uclari orielden dolayı çok kirik dipleri de çok saglikli yenileri uzadigi için.. Kestirmem mi lazim?

Ben 6ay kadar önce oriel yaptirdim yandi doğal olarak su an sacim omzunu geçti ama uclari orielden dolayı çok kirik dipleri de çok saglikli yenileri uzadigi için.. Kestirmem mi lazim?
Evet canım malesef yandıysa kestirmelisin,çünkü sacın hava almaz ve parça parça dökülür uçlardan,biraz kestirip bakımlarla düzeltmeye çalış

Evet canım malesef yandıysa kestirmelisin,çünkü sacın hava almaz ve parça parça dökülür uçlardan,biraz kestirip bakımlarla düzeltmeye çalış
Saçimin uzayan tarafi yani üst tarafi yumusacik alta tarak degmiyo en iyisi gidip kestirmek .. Sonra onerdiginiz bakim var mi

Saçimin uzayan tarafi yani üst tarafi yumusacik alta tarak degmiyo en iyisi gidip kestirmek .. Sonra onerdiginiz bakim var mi
uç kısımlarını kestir canım,bakımları burda paylaştım ilk sayfadan itibaren sana uygun olana bak canım karışık yağlar sür mutlaka ama sana bir maske önereceğim çok özel bir maske burda da onunla ilgili konu var,kırıklara iyi geliyor,düzleştiriciyi kesinlikle bırak en önemlisi zaten
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...tin-saç-bakım-maskesi-hakkında-herşey.425976/

Çok OTE="Emiily, post: 36852435, member: 501787"]uç kısımlarını kestir canım,bakımları burda paylaştım ilk sayfadan itibaren sana uygun olana bak canım karışık yağlar sür mutlaka ama sana bir maske önereceğim çok özel bir maske burda da onunla ilgili konu var,kırıklara iyi geliyor,düzleştiriciyi kesinlikle bırak en önemlisi zaten
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/selective-professional-protek-ammino-keratin-saç-bakım-maskesi-hakkında-herşey.425976/[/QUOTE]
Cok tesekkur ediyorum hemen bakiyorum duzlestiricyle tatil boyunca vedalastim ve bu kadar yaniga rağmen ciddi uzadi saçım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…