Saç Uzatma Yöntemleri rapunzel olmak isteyenler buyursun

Saçlarımı kestirdim 17 cm şimdiki halini atiyim sana

Eklentiler

• IMG_20150526_230611.webp
    26 KB · Görüntüleme: 182
canim masallah cok guzel saclarin simdi boyu nasil?
canim senin saclarin yagli miydi ben sacima yag surmek istiyorum da saclarim yagli tıkar diye cekiniyorum ne dersin

benim bir sorum olcaktı
bu ilk tarifle alakalı bemiks sinemaki ve badem yağı karısımı ile alakalı

her seferinde sinamekiyi bastan kaynatıp tarifi bastan mı hazırlmamam lazım yoksa ben tarifi hazırlayıp bir cam kavanoza koysam ordan alıp kullansam oluyor mu ?

canim masallah cok guzel saclarin simdi boyu nasil?
canim senin saclarin yagli miydi ben sacima yag surmek istiyorum da saclarim yagli tıkar diye cekiniyorum ne dersin
Şimdi saçlarım daha uzun ölçmedim ama bir karış artmıştır sanırım son halinden. saçlarım yağlı canım benim de gözenekleri tıkayabilir evet iyice yıkayıp durulamam gerekiyor sana bemiks bepanten evigen üçlüsünü diplerine sürmeni tavsiye ederim canım dipleri hariç kısımlara da yağ sür,lavanta suyunu da haftada iki defa filan saçlarına sür yarım saat beklet.

Bimde aldığınız saç bakım yağını nasıl kullaniyorsunuz bendede var kullanıyorum ama saçlarımı çok yaglandiriyor
Elma sirkesi lavanta suyu karışımıyla ılıkken bütün saçımı ıslatıp o şekilde diplere masaj yaparak uyguluyordum,acıkcası bimdekiyle aktardaki arasında fark yok coğu yağı denedim.

Baştan hazırlaman gerekiyor canım taze olması lazım,zaten kolay beş dk da olur ki.

Canim tarifini uygulamaya baaladm ilk tarif bakalm sonuc ne olcak :) ama bemiks bana fena kokuyo ya .s

Canim tarifini uygulamaya baaladm ilk tarif bakalm sonuc ne olcak :) ama bemiks bana fena kokuyo ya .s
Kolay gelsin canım sonuç alırsın beşinci haftadan sonra uzadığını bariz görmüştüm çok sevinmiştim, ben de soğan suyunu deneyeceğim çok olumlu yorumlar var içerisindeki kükürt sayesinde uzama sağlıyormuş ve çok kolay,saçım düz kesimdi oval yaptım şimdi tekrar düz yapmak istiyorum uzatıp,sonuçları burdan yazarım.

maşşallahh canımm ya darısı benim başıma ben de lavanta yada sağan kürü arasında kaldım bi karar verebilirsem bu hafta başlıcam bişiii sorabilir miyimmm lavanta kürünüü duştan sonra saça döküp bırakabiliyormuşuzz pekii soğan kürünün durulanması gerekiyor mu yoksa durulama suyu olarak kullanabilir miyiz canımmmm

Saçımın son hali kızlar

bu arada ben şampuanıma biberiye yağı kattım canım son 3 yıkamam da bu şampuanı kullanıyorum sanki bi güsel yaptı saçımı uzama konusunda biberiye iyiymiş saç derisinde kan akışını hızlandırıyormuş istersen onu da deneyebilirsinnn

Soğan kürüne henüz başlamadım canım gördüğün gibi ovalik var düz olması için başlıcam öyle kestirip düzeltcem. Lavanta kürünü duştan sonra dökebilirsin evet canım ama soğan suyunu durula bence mutlaka terlediğinde kokar,soğan suyunu saçına sür bir saat beklesin öyle yıka. Elma sirkesini durulama suyuna katınca kokma olmuyor demişlerdi ama öyle bişi yok terlediğin anda turşu gibi koku oluşuyor soğan da aynı şeyin olacağını düşünüyorum canım

Ben de şampuanıma bemiks evigen bepanten kattım şimdilik saç diplerime yağlı bakım yapmıyorum artık daha soft bakımlar yapıcam . soğan kürü lavanta kürü temizlemesi kolay diye :)))))senin saçının boyu nerede canım

Heeyyy maşallah saca bak baska soze gerek yok :)

MaşALLAHHHHH :)
Doğal rengin değil sanırım ama çok bakımlı duruyor..
Darısı başıma.
Ne kadarda sonuç aldın ?
Teşekkürler canım
Yok canım doğal değil kendim boyuyorum :))) hemen sonuç aldım aslında sonrada akışına bıraktım ilk üç ay çok yoğun bakım yaptım sonradan ayda bire indi şimdi yapmıyorum hatta. emin ol sonuç alırsınız üç ayda sonuç aldım belirgin uzama oldu ,6 ayda tamamen uzun bir saçım olmuştu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…