benimde uzar umarım böyle ama ne yazıkki kırılıyorlar tararken ondan uzama anlaşılmıyor.boya senin sanırım kırılma olmuyor muTeşekkür ederim canımm :)
Dipten uzaması kadar uçtan korumak da önemli canım,kırılma mutlaka oluyor ama korumaya calışıyorum,burda kullandıklarımı paylaştım canım en baştan itibaren bakabilirsin..kullandığım boya yakmadı canım saçımı ilk günden beri hep yumusak kaldı orealler toz acıcılar yakıyor ama bir defa kuaförün gazabına uğramıştım mahfolmuştubenimde uzar umarım böyle ama ne yazıkki kırılıyorlar tararken ondan uzama anlaşılmıyor.boya senin sanırım kırılma olmuyor mu
Merhaba anlıyorum canım kuaförde yaptırdıysan öyle olmuştur orealle acıyorlar..karışık saç bakım yağlarıyla veya zeytin yağlarıyla diplerine özellikle de uçlarına haftada bir kere sür mutlaka..elseve in onarıcı saç bakım maskesi var onu tavisye ederim burda eklemiştim fotosunu bakabilirsin,çok memnumum saç kremi kullanmıyorum maskeler daha yoğun oluyor..bir de yine elseve in onarıcı yağını al saçın ıslakken sürersen kırıklarda azalma olur zamanla..merhaba Emiily
saçlarım açma işleminden ve sar boyadan aşırı yıprandı çok kuru ve kırık acil bir yağdan başlamam gerekiyor ne önerirsin
çok teşekkür edıyorum :):)))Merhaba anlıyorum canım kuaförde yaptırdıysan öyle olmuştur orealle acıyorlar..karışık saç bakım yağlarıyla veya zeytin yağlarıyla diplerine özellikle de uçlarına haftada bir kere sür mutlaka..elseve in onarıcı saç bakım maskesi var onu tavisye ederim burda eklemiştim fotosunu bakabilirsin,çok memnumum saç kremi kullanmıyorum maskeler daha yoğun oluyor..bir de yine elseve in onarıcı yağını al saçın ıslakken sürersen kırıklarda azalma olur zamanla..
teşekkürlersaçların harikaaa
Canım saç uçları dipleri kadar önemli gerçekten,elseve in saç bakım MASKESİ çok iyi canım bir de gliss in saç onarıcı yağı var pantene saç serumu da çok güzel elseve inki çok yoğun burda resmini eklememiştim..bir de uyumadan önce mutlaka ör düzleştirici kesinlikle kullanma düz olsun istiyosan fön çektir bunları yaparsan çok güzel olur.canım ben tekrar bakımlara döndüm bakım yagımı sürüyorum
artı sinemakiye başlamak istiyorum birde saç uçlarım için ne kullanmamı önerirsin senin kullandıkların arasında sence en etkilisi hangisiydi
tamam tatlım o saç ıslatma önerini yapıcam .
ancak ilk önerdiğin saç uçlarım için olan ürünlerden birini kullanmak istiyorum sence en etkilisi hangisi ona göre alıyım o kadar çok her duydugumu aldımki sıkıldım bıraktım artık öyle olsun istemiyorum düzgünce yapmak istiyorum
o zaman elseve in saç bakım maskesi vazgeçilmezim hem duştan çıkmadan önce hem de aralarda maske için kullan..bir karışık saç bakım yağı ve bir karışım yaptıgım sampuanı kullanıyorum şimdilik .
ve birde saç kremi .
ancak saç uçlarım içinde güzel bir maske yağ olur birşey istiyorum o nedenle sordum sen bana 3 4 secenek sunmuşsun ya hani sence en güzeli bu ben bunu kullanırdım dediğin hangisi ona göre alacağım :)
Maşa yaptım aralarda, düzleştirici yerine fön çektirdim canım ama düzleştirici sürmedim hiç,kullanıyorsan bırak uzamaz hatta kısalabilir de kırıyor . saçın orta boysa uzamasını beklerken duramıyosun ama fön çektir daha iyi saçın nefes alır iki üç gün de idare edebiliyorYa sen ne guzel uzatmissin ay masallah yaaaa
Bu surecte isi kaynagi kullandin mi
Boyu gayet iyi canım,düzleştiriciyle oluşan kırık varsa sinemaki uçlarda dökme yapabilir ölü saçı atıyo burda bi sürü arkadaşın başına geldi o nedenle ilk önce yukarıda kediciğe söylediğim nem maskesini uçlara yap on gün filan öyle başla sinemakiye,kırık yoksa direk başlayabilirsin,aralarda da uçlara bakımla uzar canımBu boyda tatlim
Duzlestiriciyi kullanmiyorum gibi bir sey.. Sinemakiye baslasam mi..
Tatlim kirigim var ben aylar once oryal surdum saclarima sacim yanikti benim uclari kece gibiydi bu yaniklarimi aldirdigm halim ama yine kirik var.. Nem maskesini okuym ben bi:)Boyu gayet iyi yabiküzleştiriciyle oluşan kırık varsa sinemaki uçlarda dökme yapabilir ölü saçı atıyo burda bi sürü arkadaşın başına geldi o nedenle ilk önce yukarıda kediciğe söylediğim nem maskesini uçlara yap on gün filan öyle başla sinemakiye,kırık yoksa direk başlayabilirsin,aralarda da uçlara bakımla uzar canım
Acele saç uzatma diye bişey yok canım,bakımlarını yapacaksın sabredeceksin,acele uzun saç istiyorsan postiş almanı tavisye ederimMerhabalar konuya yazılmayalı uzun zaman olmuş ama ben bir şey sormak istiyorum. Saçlarım şuan omzuma değiyor üstlerde saçma sapan katlar var kuaförümün gazabına uğradım resmen. Mezuniyetime bile gidemedim yani evden çıkamıyorum. En kısa sürede nasıl uzatabilirim bilmiyorum. Yılan yağı hint yağı badem yağı çam terebentin esansı bir de bemiks ampul aldım ama nasıl kullanmalıyım her gün mü kullanmalıyım bilmiyorum. Saçlarımı yormak da istemiyorum hiç kırığım yok şuan. Lütfen ne olur yardım edin mahvoldum resmen yardımınıza çok ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?