Recai PAPUCCU

• Konu Sahibi Konu Sahibi g090
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba canlar ne güzel hamilesiniz bana da dua edin.recai hocaya 2.denemem için gittim daha bir kaç gün önce negatif sonucu aldım.eşimle hiçbir umudumuz kalmadı bebek konusunda.2 tane dondurulmuşum var ama 1000 dolar istiyolar çözme için.şimdilik gücüm yok :( size sorum olacak Recai hoca da histeroskopi yaptıran oldu mu?histeroskopi tutma sansını etkiliyormuş sanırım belki bu defa bize de önerir.uımutlarım tkendi keşke sizin kdr şanslı olsaydım hayallerim yarım kalmasaydı :'(

Ben oldum canım histereskopi ve rahime cızık attı bundan önce düşüğüm olduğu için tutunma şansını artırıyomuş inş kısa zamanda senınde olur maddi manevi zor Allah kolaylık versin ben bundan sonraki tedavinde ekstra ücret olsada pct iste genetık bakılsın 5. Gun transferi olsun öle sans dahada yukselıyomuş inş Rabbim arzu eden herkeze nasip etsin bazgecme umudunu yıtırme hepimiz cok zorluklar gördük inş vaktı saatı gelince sevindirir Rabbim sizide

merhaba canlar ne güzel hamilesiniz bana da dua edin.recai hocaya 2.denemem için gittim daha bir kaç gün önce negatif sonucu aldım.eşimle hiçbir umudumuz kalmadı bebek konusunda.2 tane dondurulmuşum var ama 1000 dolar istiyolar çözme için.şimdilik gücüm yok :( size sorum olacak Recai hoca da histeroskopi yaptıran oldu mu?histeroskopi tutma sansını etkiliyormuş sanırım belki bu defa bize de önerir.uımutlarım tkendi keşke sizin kdr şanslı olsaydım hayallerim yarım kalmasaydı :'(

mesaj kutun dolu canım:17:

Ben oldum canım histereskopi ve rahime cızık attı bundan önce düşüğüm olduğu için tutunma şansını artırıyomuş inş kısa zamanda senınde olur maddi manevi zor Allah kolaylık versin ben bundan sonraki tedavinde ekstra ücret olsada pct iste genetık bakılsın 5. Gun transferi olsun öle sans dahada yukselıyomuş inş Rabbim arzu eden herkeze nasip etsin bazgecme umudunu yıtırme hepimiz cok zorluklar gördük inş vaktı saatı gelince sevindirir Rabbim sizide

canım biz bu defa pgt istedik gerek görmedi bize.yaşınız genç ve eşinde sorun yok embriyonda gayet gzel kaliteli dedi hoca pgt yollamadı istediğimiz halde.5.günü pek bekletmiyor hoca tüm arkadaşlarım 3.gün transfer oldular.ewet o histeroskopi müdahelesini bende duydum çok.ne kdra yaptı hoca histeroskopiyi?sanırım bu defa bize de önercek ama yaptırabilr miyiz bilmiyorum maddi yönden bitmiş haldeyiz.2 tane dondurulmuşumuz bekliyo tek ve son umudum onlar.senin 5.gün embriyosu muydu?

Kod:
:kkk:
canım biz bu defa pgt istedik gerek görmedi bize.yaşınız genç ve eşinde sorun yok embriyonda gayet gzel kaliteli dedi hoca pgt yollamadı istediğimiz halde.5.günü pek bekletmiyor hoca tüm arkadaşlarım 3.gün transfer oldular.ewet o histeroskopi müdahelesini bende duydum çok.ne kdra yaptı hoca histeroskopiyi?sanırım bu defa bize de önercek ama yaptırabilr miyiz bilmiyorum maddi yönden bitmiş haldeyiz.2 tane dondurulmuşumuz bekliyo tek ve son umudum onlar.senin 5.gün embriyosu muydu?

Yok bizim 3. Gündü canım histereskopinin fiyatını gercekten unuttum 500 dü sanki yanlış hatırlamıyosam biliyorum beklemek zor Allah kolaylık versın sorun yoksa bakarsın kendi gelir uzme kendini dua edicem senin için Allah yardımcın olsun

Kod:

Yok bizim 3. Gündü canım histereskopinin fiyatını gercekten unuttum 500 dü sanki yanlış hatırlamıyosam biliyorum beklemek zor Allah kolaylık versın sorun yoksa bakarsın kendi gelir uzme kendini dua edicem senin için Allah yardımcın olsun

cnm pko var sorunumuz o.hani embryolarda sorun görmedi dr umuz.500 ise gerçekten içime su serptin.doktorla görüşcez zaten şansı arttırmak için neler yapabilir diye.henüz konuşmak için toparlayamadım kendimi.dualarınızı eksik etmeyin inşallah sizin kdr bende günn birinde şanslı olurum :(

Kod:

bebeğinin cinsiyeti ne canım?az kalmış kucağına almaya.herşeyi hazırdır şimdi ne güzel.bizde her tedavi başlangıcında bebek odası takımlarına,kıyafetlerine vs.bakarız eşimle hayaller kurarız isim düşünür karar veririz ama nasip olmaz umudumuz herşeyimiz biranda alt üst olur :((

aslında bende ilk denememde pgt istemiştim, içim rahat olsun diye ama hoca bizede gerek görmedi, ilki tutmadı, negatif görüşmesi için gittiğimizde çok güzel planlama yaptı, 2. tedavini dondurulmuşlarla yapacağız, eğer tutmazsa 3. tedavinde 5. gün embriyosu deneriz üstelik pgt yaptırırız diye not düştü kartıma ama çok şükür gerek olmadı dondurulmuş miniğim benimle. Allah herkese nasip etsin sen endişe etme recai hoca gerçekten bu işin piri olmuş artık. 3. gün 5. gün diye ona bırak ama öneride de bulun. onun kararı en doğrusu olacaktır diye düşünüyorum.

merhablar canım nasılsın bebişin nasıl,inş.herşey yolundadır yazdığın gibi canım hep tedaviye gidiyor herşey inan bizde aynı durumdayız sağlık olsun Rabbim bu günleri gösterdi ya inş.kazasız kavuşalım yavrularımıza .doğum iznine ne zaman ayrılacaksın bende önce bi rapor sonra doğum izni olacak gibi artık çok zorlanıyorum inş.doğum iznine ayrıldığımzda bir gün tanışalım buluşalım Allaha emanet ol canım (çok geç yazdım canım kusura bakma):16:
sen ikiz bebek annesi olduğun için daha zorlanıyorsundur canım, çok şükür ben rahatım bu aralar, haftasonları full yatıyorum ama haftaiçi işe gidiyorum diye:) bu haftasonu biraz kıyafet bakayım dedim kendime uygun pek birşey bulamadım süt depolarım yüzünden:1: izini doğumdan 3 hafta önce almamız şartmış dediğin gibi eğer ters bir durum olursa Allah korusun ozaman rapor düşünürüm. şuan rahat olduğum için bana son ana kadar çalışırım gibi geliyor:) istiyorumki doğumdan sonra kullanayım izinleri. aldınmı minikler için birşeyler?? buarada benim doğum kısmetse aralık ayında...

aslında bende ilk denememde pgt istemiştim, içim rahat olsun diye ama hoca bizede gerek görmedi, ilki tutmadı, negatif görüşmesi için gittiğimizde çok güzel planlama yaptı, 2. tedavini dondurulmuşlarla yapacağız, eğer tutmazsa 3. tedavinde 5. gün embriyosu deneriz üstelik pgt yaptırırız diye not düştü kartıma ama çok şükür gerek olmadı dondurulmuş miniğim benimle. Allah herkese nasip etsin sen endişe etme recai hoca gerçekten bu işin piri olmuş artık. 3. gün 5. gün diye ona bırak ama öneride de bulun. onun kararı en doğrusu olacaktır diye düşünüyorum.

canım henüz konuşmadık hocayla zaten telden ancak görşürz şehir dışı hastasıyız.dondurulmuşun 3.gün embryosu muydu?sizde problem neydi özel değilse eğer?kaç tane dondurulmuş transferin oldu canım benimde 2 tane dondurulmuşum bekliyor.herhalde bu defa histerroskopi önerebilir bize de.ücreti konusunda endişem var tedavilerden bitik durumdayız.şehir dışından gittik geldik orda kaldık vs.çok zor günler yaşadık ama nasip olmadı yine bebeğimiz.dondurulmuş embriyoların tutma şansı daha mı yüksek oluyor?genelde öyle diyorlar aama şans sanırım.sende sağsalim bebeğine kavuşursun inşallah.cinsiyeti ne bebeğinin?

canım henüz konuşmadık hocayla zaten telden ancak görşürz şehir dışı hastasıyız.dondurulmuşun 3.gün embryosu muydu?sizde problem neydi özel değilse eğer?kaç tane dondurulmuş transferin oldu canım benimde 2 tane dondurulmuşum bekliyor.herhalde bu defa histerroskopi önerebilir bize de.ücreti konusunda endişem var tedavilerden bitik durumdayız.şehir dışından gittik geldik orda kaldık vs.çok zor günler yaşadık ama nasip olmadı yine bebeğimiz.dondurulmuş embriyoların tutma şansı daha mı yüksek oluyor?genelde öyle diyorlar aama şans sanırım.sende sağsalim bebeğine kavuşursun inşallah.cinsiyeti ne bebeğinin?

evet 3. gün embriyosuydu, erkek infertilitesiydi sorun, sperm hareketsizliği ve morfoloji bozukluğu vardı. 2 taneydi.. ya dondurulmuşun tutma şansı evet daha yüksekmiş ama malesef devam etmesi de bir okadar sıkıntılı, 12. hafta bitene kadar recai hoca sürekli dondurulmuş embriyo olduğu için daha dikkatli olmamı söyledi. kız bebek bekliyoruz insallah. dediğin gibi maliyetli iş fiziki ve psikolojik savaşın yanı sıra birde maddi sıkıntı daha da yıpratıcı oluyor ama Allah tamamına erdirsin bir şekilde borç halledilir diyorsun bebek için. dün eşimle hesap yapıyoruz, 2 tedavim, ilaclar vs bize yaklaşık 15000 tl ye mal oldu, haliyle bebeğimiz doğduğunda herşeyi alamayacağız ama olsun onun kokusunu çekmek yeter herhalde

merhaba canlar dün kendimi toparlayıp Recai hocayla konuştum.telefonu alır almaz beni yıktın ya nasıl tutmaz en umutlu olduğum hastam sendin dedi.o gün 3 kişi transfer olduk senin dışında umutlu olduğum yoktu diğerleri hamile kaldı dedi.histeroskopi istiyorum hocam dedim inceledi dosyamı hayır sana gerek yok dedi.2 tane dondurulmuşun var onlara pgt yapalım transferin gerçekleşsin dedi.sizin sorun kesinlikle genetik dedi.bu ayki adetim henüz gelmedi bir ay sonra tekrar adet görcem sonra 2.gün hocayı arıycam ve dondurulmuşum çözülecek pgt ye gidecek.inşallah kötü sonuç gelmez başka çarem yok dondurulmuşlardan başka.pgt yapılıp tutmayanda oluyormuş sizce umut var mı :14:

merhaba canlar dün kendimi toparlayıp Recai hocayla konuştum.telefonu alır almaz beni yıktın ya nasıl tutmaz en umutlu olduğum hastam sendin dedi.o gün 3 kişi transfer olduk senin dışında umutlu olduğum yoktu diğerleri hamile kaldı dedi.histeroskopi istiyorum hocam dedim inceledi dosyamı hayır sana gerek yok dedi.2 tane dondurulmuşun var onlara pgt yapalım transferin gerçekleşsin dedi.sizin sorun kesinlikle genetik dedi.bu ayki adetim henüz gelmedi bir ay sonra tekrar adet görcem sonra 2.gün hocayı arıycam ve dondurulmuşum çözülecek pgt ye gidecek.inşallah kötü sonuç gelmez başka çarem yok dondurulmuşlardan başka.pgt yapılıp tutmayanda oluyormuş sizce umut var mı :14:

Hayırlısı olsun inş canım ben recai hocaya guvenıyorum işi konusunda inş sizinde meleğinizin gelmesine vesile olur siz elinizden geleni yapın Rabbimde ol desin inş canım bol bol dua et Allahım ol desin yoksa biz ne yaparsak boş emin ol kendini mutlu hısset moral cok önemli yapıcak bişi yok dıyedebilirdi doktor bak cok şükür yumurta var sprem var ugrasıyosunuz oyönden bak inş yenı tedavinde buz yumişerın kuzularının mujdesini versin :nazar:

canım sizdeki sorun neydi sakıncası yoksa? recai hoca benden de çok umutluydu ilkinde olmadı, ne güzel senin dondurulmuşlarını genetiğe göndercek için daha rahatlayacak Allah korusun eğer tutmazsa gerçekten vardır bir hayır ama insallah tutar, çünkü recai hoca umut görmese böyle net konuşmazdı

malesef tedavim olumsuz oldu ancak kendime gelebildim bayramın ilk ünü negatif olduğunu öğrendim 5. defa dünyam yıkıldı 13 yıldır güneş hiç doğmuyor hep karanlık dünyam artık umudumda kalmadı ne tedavi olacak para nede güç bir sürü borçla başbaşa kaldım recai hocadan çok umutluydum ama olmadı ohss oldu 10 gün hastanede yattım umarım hiçkimdse benim yaşadığımı yaşamaz.

malesef tedavim olumsuz oldu ancak kendime gelebildim bayramın ilk ünü negatif olduğunu öğrendim 5. defa dünyam yıkıldı 13 yıldır güneş hiç doğmuyor hep karanlık dünyam artık umudumda kalmadı ne tedavi olacak para nede güç bir sürü borçla başbaşa kaldım recai hocadan çok umutluydum ama olmadı ohss oldu 10 gün hastanede yattım umarım hiçkimdse benim yaşadığımı yaşamaz.

canım bende senin gibi aynı acıyı yaşayanlardanım bende geçen hafta negaifimi aldım.aynı güneş bana da 8 yıldır doğmuyor.rabbim duysun sesimizi yüreği acısın bizde bebeğimize kavuşalım.recai hoca da ilk denemen miydi?Sorun ne sizde canım bende Recai hocada denedim ilk olmadı :( tabi tüpte 2.negatifim :14:

arkadaşlarım inanın sizlerin negatiflerini okuyunca sizin kadar üzülüyoruz, çünkü hemen hemen çoğumuz yaşadık o duyguyu, Allahım bizlere yaşattığı yüce duyguyu en kısa zamanda sizlere ve bizim gibi evlat hasreti çeken herkese yaşatsın.

ozim inşallah güzelim dediğin gib i buz yumişlerim sıkıca tutunur bana...inşallah sağlam gelirler pgt den son umudum onlar çnkü.sende doğuma gittiğinde dua et bana bebek hasreti çeken herkese nasip eylesin.gogo canım özel olur mu hiç biz burda yoldaşız sorunum polikistik over başka bir sorun yok bilinen tabiyki.hocam bu defa daha çok umutlu pgt ile sorununu çözcez dedi.inşallah bana da nasip olur annelik

benim boyuma göre 6-7 kilo fazlam vardı, bende tedaviden önce kilo vereyim diye uğraştım ama veremedim malesef bir türlü tiroid hastası olduğum için. normal kiloda olan bayanlarda başarının yüksek olduğunu duymuştum.

Back
X