amin cnm inş. daha fazla ugrasmayız.
yumurta toplama oldu sanırım senin transferin ne zaman yumurta toplama olduktan sonra rahim kalınlığına bakılmıyor tekrar diye biliyorum. farklı bir uygulamamı?
inş. pozitif sonucu alırsın cnm. bol şans.
sağol canım, benim yumurta toplama işlemi yapılmadı busefer çünkü ben dondurulmuş embriyolar ile başladım şimdi, bu tedavide önemli olan rahim kalınlığı
dün bende histereskopi yaptırdım. çok şükür bişey cıkmadı. anestezisiz yaptırdım çok korkulacak bişey değilmiş.tertemiz hamile kalırsın sen tamamen açıklanamayan gruptasınız. ama olacak hiçbir engel yok dedi. çok şükür bunuda atlattık. benimde 2 tane dondurulmusum var pgt li. dün hoca bir sonraki adetinde estrofem iç 7. gün gel dedi. rahim kalınlığına bakılacakmış. senin cevabını okumadan öğrenmiş oldum :))
inş. yeterli çıkar kalınlığın cnm bol şans bu sefer yüzümüz güler inş.
Oncelik le tedaviye baslamis olan arkadaslarin allah tamamina erdirir insallah bende gecen sene recai hocada tedavi gordum ve ilgileriden dolayi cok memnun kaldim hatta kantinde calisan adini hatirlayamiycam herkezre cicegem deyen ablayi bile ozledim.kizlar bilginiz varmi bilmiyorum ben en son denememi recai hocada yaptim 6 ti yumurta toplanildi pgt yapildi iki yumurta saglam cikti ve transferim oldu fakat negatifle bitti ve ben hocaya telefon actim bi ilac adi verdi adetin 21.gunu bi ay bunu kullan gel dedi ve ben negativ almis biri olarak telefonda agliyodum bi daha tefon acmaya cesaretim kalmadi cunki en ufak bi soru icin hep ariyodum sonuda bu ilaci unutup kapatiyodum cunki tedaviden bir kac ay sora kendiligimden hamile kalmistim ama keseyi bile gormeden kanamam oldu ve sonu kurtaj oldu bu kurtj gunleribde hocayi bagi bi aradim adam cagiz belki sinirleniyodur bile yani uzunlafin kisasi sizin bilginiz varmi adetin 21.gunu bu ilaci kullan gel tedavine baslayalim diyen arkadaslar varmi kizlar bilniz varsa lutfen yazin ilacin adini kizlar hocayi degilde hemsireler arasam olurmu ne yalan soyleyim recai hoca cok otoritel oldugu icin biraz tirsiyorum saatlerce orda beklemyi bile ozledim bazen ordaki hemsirelerin bazilari ile anlasmazlik oluyodu onlarida ozledim kizlar insallah bilginiz vardir adini yazar saniz sevinirim hepinizin allah yar ve yardimcisi olsun
amin cnm sende inş. tez zamanda pozitif sonucu alırsın. bu tarz bilgileri hasibe hn a sorabilirsin. dr u araman şart değil.
zaten hasibe ilaç konusunda uzman. herkesin durumuna göre değişiyor ilaçlar seni yanlış yönlendirmek istemeyiz. en sağlıklısı klinikten öğrenmen.allah hepimiizn yüzünü güldürsün inş.
transfer tarihim belli oldu 8 NİSAN büyük gün:)
aayyy cnm yaa az kalmıs hadi bakalım buz bebeklerini al bu sefer sıcacık anne karnını görünce sıkıca yapışsınlar inş. :))