Kızlar iyi akşamlar benim 20 mayıs ta usg randevum var evde Bi tane kaset test vardı hatıra olsun diye yaptım ama çok silik çikti ikinci cizgi aşırı moralim bozuldu yakeşke yapmasaydım iki gün önce 16.gun beta 2500 idi ama silik ya
B good diye Bi marka inşallah canımBetan iyi yükselmiş sen teste takılı kalma önce bir ultrasona gir keseyi yada keseleri gör ondan sonra yaparsın tekrar şu an kafanı karıştırma peki testlerin ne markaydı
B good diye Bi marka inşallah canım
Benim kanama alanım vardı .kanamam da oldu ama 1 gün :sonra bitti .Doktor rahim yol bulursa kanı dışarı atıyor dedi .atamazsa da Rahim kandaki demiri kaybetmemek için onu emip o alanı giderek kapatıyormuş canım .kanama olması ya da olmaması ekstra bir durum değil yani kafana takma .inşaallah en kısa zamanda kapanır kanama alanınKızlar aranızda kanama alanı olup kanaması lekelenmesi olmayan var mı bu iyi mi kötü mü?
Selammmm tesadüfen denk geldim yeni mekanda buluşulmuş
Sizin tamamen kapanmışmı bir daha olmamasına çok sevindim inşallah dediğiniz gibi olur benimde içimi rahatlattınız teşekkür ederimBenim kanama alanım vardı .kanamam da oldu ama 1 gün :sonra bitti .Doktor rahim yol bulursa kanı dışarı atıyor dedi .atamazsa da Rahim kandaki demiri kaybetmemek için onu emip o alanı giderek kapatıyormuş canım .kanama olması ya da olmaması ekstra bir durum değil yani kafana takma .inşaallah en kısa zamanda kapanır kanama alanın
Hoşbuldum canım
Evet çok şükür progestan iğne kullandım doktorum 2-3 günde bir kontrole çağırdı ve aktif kanama alanı yok demişti en son .Ve milim milim giderek küçülüyor alan ve kapanıyor Allah’ın izniyle canım .Kanama alanım olduğu zaman her an kanaman da lekelenmen de olabilir demişti doktorum 1-2 sefer oldu ve 2. Si bildiğin regli gibi yoğun kırmızı kanamaydı sonra kahverengiye döndü .Fitille beraber kahve akıntı oluyordu çok şükür 2-3 gündür o da yok inşaallah her şey yolundadır .Sizin tamamen kapanmışmı bir daha olmamasına çok sevindim inşallah dediğiniz gibi olur benimde içimi rahatlattınız teşekkür ederim
Ay hadi gireyim artık bir tabloya kuzumBilgilerini yaz cancağzım seni de ekliyeyim
Ay hadi gireyim artık bir tabloya kuzumbenim için de ilk olacak Rabbim sağlıkla hepimizin kucağını mis kokulu evlatlarla doldursun . Yaş 30 , 3.denemem,tek transfer , 19 Aralık tahmini doğum .Yaşayan ilk bebeğim olacak Rabbim nasip ederse
Ay inşallah her şeyin sağlıkla ilerler bende sadece fitil kullanıyorum 3 kere kanama alanı için hafif demişti kalp için gidince pek soramadım boyut vs ilk defa bebek görünce kendime gelmem zaman aldıEvet çok şükür progestan iğne kullandım doktorum 2-3 günde bir kontrole çağırdı ve aktif kanama alanı yok demişti en son .Ve milim milim giderek küçülüyor alan ve kapanıyor Allah’ın izniyle canım .Kanama alanım olduğu zaman her an kanaman da lekelenmen de olabilir demişti doktorum 1-2 sefer oldu ve 2. Si bildiğin regli gibi yoğun kırmızı kanamaydı sonra kahverengiye döndü .Fitille beraber kahve akıntı oluyordu çok şükür 2-3 gündür o da yok inşaallah her şey yolundadır .
Ay inşallah her şeyin sağlıkla ilerler bende sadece fitil kullanıyorum 3 kere kanama alanı için hafif demişti kalp için gidince pek soramadım boyut vs ilk defa bebek görünce kendime gelmem zaman aldıecopirin kullanıyorum birde leke gelirse onu bırak dedi chatgbt doğru ise oda kanama alanı yaparmış
Aa bilmiyordum usg bakarken lekelenme var mı dedi yok hocam dedim çok hafif bi kanama alanı var dedi gösterdi sonra bebek görüldü zaten odak noktam kaydı görüşmeye geçince de belki leke olabilir dedi özel numarasını verdi iletişim için ecopirin kesersin bana da bilgi ver mutlaka dediSenin sormana gerek yok ki aşkım bir kağıda vs yazması lazımdı
Ecopirin aspirin mi oluyor canım kan sulandırıcı .Ben aspirin kullanıyorum .kanamam olduğunda doktor bir gün iç bir gün içme dedi .bu sefer tamamen kesmek de başka sorunlara sebep olabiliyor onu kesip kesmemek çok net karar verilebilecek bir şey olmuyor dedi .Ben de öyle yaptım kanama varken .şimdi yok diye her gün içiyorumAy inşallah her şeyin sağlıkla ilerler bende sadece fitil kullanıyorum 3 kere kanama alanı için hafif demişti kalp için gidince pek soramadım boyut vs ilk defa bebek görünce kendime gelmem zaman aldıecopirin kullanıyorum birde leke gelirse onu bırak dedi chatgbt doğru ise oda kanama alanı yaparmış
Canım doktorlar kesede sorun yoksa bebek iyiyse kalp atışları devam ediyorsa Allah’ın izniyle kanama alanını çok önemsemiyorlar .Çoğu kadında oluyormuş ilk haftalarda .Tabi bizim için çok tedirgin edici korkutucu bir durum ama için ferah olsun bir şey olmuyor Allah’ın izniyle .Aa bilmiyordum usg bakarken lekelenme var mı dedi yok hocam dedim çok hafif bi kanama alanı var dedi gösterdi sonra bebek görüldü zaten odak noktam kaydı görüşmeye geçince de belki leke olabilir dedi özel numarasını verdi iletişim için ecopirin kesersin bana da bilgi ver mutlaka dedi
Evet aspirinin bi tık alt segmenti gibiymiş sanırım. Kan pıhtılaşma sorunum var mı bilinmiyor tabi ilk gebelik olunca o yüzden kullanmaya devam ediyorum bende leke gelirse sadece bırak dedi ama sonra devam ettirir muhtemelen bana da. Inşallah evladını sağ salim kucağına alırsınEcopirin aspirin mi oluyor canım kan sulandırıcı .Ben aspirin kullanıyorum .kanamam olduğunda doktor bir gün iç bir gün içme dedi .bu sefer tamamen kesmek de başka sorunlara sebep olabiliyor onu kesip kesmemek çok net karar verilebilecek bir şey olmuyor dedi .Ben de öyle yaptım kanama varken .şimdi yok diye her gün içiyorum
Evet hoca da sorun etmedi hiç zaten tam yazdığın gibi oldu ama hamilelik hormonları mi bilmiyorum evham geliyor arada banaCanım doktorlar kesede sorun yoksa bebek iyiyse kalp atışları devam ediyorsa Allah’ın izniyle kanama alanını çok önemsemiyorlar .Çoğu kadında oluyormuş ilk haftalarda .Tabi bizim için çok tedirgin edici korkutucu bir durum ama için ferah olsun bir şey olmuyor Allah’ın izniyle .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?