Bu arada ben daha keseyi görmedim 20 mayıstainşallah
İlk çocuk 3. Deneme yaş 38
Çok teşekkür ederimMaşallahsübhanallah sağlıcakla gelsin minik mucizelerimiz inşallah
Çok teşekkür ederim
5.gun çift transferdi canım heyecandan aklımı delirecemSenin çift transfermiydi yoksa tek mi canım bakalım ikiz mi tek mi Salı günü heyecanlıbir gün olacak
5.gun çift transferdi canım heyecandan aklımı delirecem
Mayalacim çok iyi olmus yeni bi yer acman orada sevinmeye utaniyor insan negatif olanlar var diye
Mayalacim çok iyi olmus yeni bi yer acman orada sevinmeye utaniyor insan negatif olanlar var diye
En guzelini yaptin bak ben kese gormeye gittim onceki gun yazamadim bile miniminnak bi kesemiz var ayin 21 tekrar gidicemBak kalp kalbe karşıymış ben o yüzden çok üzülüyordumdedim en iyisi yeni bir topik altında toplanalım pozitif olanlarla diye düşündüm
Yas 31 ilk cocuk ilk deneme tek transfer 14 ocak gibi gorunuyor dogum kismet artik o
Yazdim kuzum bi ustte insallah aminCanım bilgilerini yaz ekliyeyim doğumyapana kadar buradayız inşallah Rabbim o günleri de göstersin inşallah Amin
En guzelini yaptin bak ben kese gormeye gittim onceki gun yazamadim bile miniminnak bi kesemiz var ayin 21 tekrar gidicem
Kızlar aranızda kanama alanı olup kanaması lekelenmesi olmayan var mı bu iyi mi kötü mü?
Evet canım dr çok üzerinde durmadı lekelenme yok diye ama genellikle bu şekilde düşüğe sebep olabilir diye okudum :\Kanama alanın mı göründü burada kanama alanı görüp kanama gören oldu ama diğer türlü bilmiyorum inşallah bir sıkıntı yaşamazsın Amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?