Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Mayalacim çok iyi olmus yeni bi yer acman orada sevinmeye utaniyor insan negatif olanlar var diye

Bak kalp kalbe karşıymış ben o yüzden çok üzülüyordum dedim en iyisi yeni bir topik altında toplanalım pozitif olanlarla diye düşündüm

Yas 31 ilk cocuk ilk deneme tek transfer 14 ocak gibi gorunuyor dogum kismet artik o

Tamam aşkım ekliyorum yani doğum tarihi bunlar tahmini bebeklerin canı ne zaman isterse o gün gelirler yeter ki vaktini tamamlamış olup gelsinler inşallah

En guzelini yaptin bak ben kese gormeye gittim onceki gun yazamadim bile miniminnak bi kesemiz var ayin 21 tekrar gidicem

Hadi inşallah benim ki 28 Mayıs Allah’ın izniyle tahmini doğum tarihini o gün söyler doktor hanım

Kızlar aranızda kanama alanı olup kanaması lekelenmesi olmayan var mı bu iyi mi kötü mü?

Kanama alanın mı göründü burada kanama alanı görüp kanama gören oldu ama diğer türlü bilmiyorum inşallah bir sıkıntı yaşamazsın Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…