Benim oglumda da kese tam fasulye gibiydi dogruluk payi var sanirim :)Bu arada bu bilgiyi yeni öğrendim kese fasülye gibi olursa erkek yuvarlak olursa kız diyorlar ve benim ultrason fotoğrafımı bi görseniz bi kese tam fasülye biri tam yuvarlakbakalım sonuç bizi şaşırtacak mı
Merhaba sevgili Mayala
24 nisan tek transfer , ilk deneme, 10 ocak 2026 tahmini dogum
Ilk hamileligim
mayala
Evet canım dr çok üzerinde durmadı lekelenme yok diye ama genellikle bu şekilde düşüğe sebep olabilir diye okudum :\
Kızlar ben de geldim..
Ay tesadüfen gördüm başlığı, hayırlı uğurlu olsun
Hemen bilgilerimi ekleteyimAmin canım çok sağol
Hemen bilgilerimi ekleteyimYaş 33, ilk deneme, tek bebiş, muhtemel tarih 17 Kasım. Cinsiyet henüz belli değil
inşallah canım insan bi tedirgin oluyor dr hafif dedi üzerinde durmadı bile de ben kendime evham lazım sanki kendi kendime panikliyorumİnşallah olmaz dur bakalım gönlünü ferah tut istersen başka bir doktorda görün kafan rahat olması için kötü şeyler düşünme Allah korusun inşallah
inşallah canım insan bi tedirgin oluyor dr hafif dedi üzerinde durmadı bile de ben kendime evham lazım sanki kendi kendime panikliyorum
Aaa öyle mi, hayırlı uğurlu olsun inşallahHoşgeldincanım benim fsnckr olan arkadaşın belli olmuş o da sizinle aynı hafta ikisi erkek
Aaa öyle mi, hayırlı uğurlu olsun inşallahbenim bir sonraki randevu 12 Haziran’da, ben şimdi bu önümüzdeki hafta Almanya’ya geliyorum bir haftalığına, biraz gezeyim alışveriş yapayım. Sonra döndükten sonra başka bir doktora uğrayacağım 31 Mayıs o söyler diye umuyorum hayalim cinsiyeti öğrenip gelmekti alışveriş yapabilmek için
Evet canım bi bakayım Aldi’ye falan ucuzlamış bir şeyler var mıAmin darısı senin başına inşallah az kalmış bu aralar öğrenirsin öyle mi ne güzel kazasız belasız gelirsin inşallahaynen cinsiyet belli olsaydı daha iyi olurdu sende hem kıza hem erkeğe uygun renkler al
Evet canım bi bakayım Aldi’ye falan ucuzlamış bir şeyler var mı
Kuzum ikiz olmasin oyle oldu birine sanirim once kanama alani denip sonra bebekmis dediler galibaKızlar aranızda kanama alanı olup kanaması lekelenmesi olmayan var mı bu iyi mi kötü mü?
Evet canım onları sipariş ettim bile. Gerçekten çok fark ediyor maalesef.Kesin vardır birşeyler ama her zaman da gelmiyorbiberon emzik al burada uygun fiyatları
Evet canım onları sipariş ettim bile. Gerçekten çok fark ediyor maalesef.
Aa öyle mi ama benim tek transfer o şekilde oluşmaz diye düşünüyorum teşekkür ederim bilgilendirme içinKuzum ikiz olmasin oyle oldu birine sanirim once kanama alani denip sonra bebekmis dediler galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?