Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Evet canım dr çok üzerinde durmadı lekelenme yok diye ama genellikle bu şekilde düşüğe sebep olabilir diye okudum :\

İnşallah olmaz dur bakalım gönlünü ferah tut istersen başka bir doktorda görün kafan rahat olması için kötü şeyler düşünme Allah korusun inşallah

Hemen bilgilerimi ekleteyim Yaş 33, ilk deneme, tek bebiş, muhtemel tarih 17 Kasım. Cinsiyet henüz belli değil

Hoşgeldin canım benim fsnckr olan arkadaşın belli olmuş o da sizinle aynı hafta ikisi erkek

İnşallah olmaz dur bakalım gönlünü ferah tut istersen başka bir doktorda görün kafan rahat olması için kötü şeyler düşünme Allah korusun inşallah
inşallah canım insan bi tedirgin oluyor dr hafif dedi üzerinde durmadı bile de ben kendime evham lazım sanki kendi kendime panikliyorum

inşallah canım insan bi tedirgin oluyor dr hafif dedi üzerinde durmadı bile de ben kendime evham lazım sanki kendi kendime panikliyorum

Zamanla kapanır o kanama alanı sen içini ferah tut kanama yaşamadığın sürece sıkıntı olmaz Allah’ın izniyle

Hoşgeldin canım benim fsnckr olan arkadaşın belli olmuş o da sizinle aynı hafta ikisi erkek
Aaa öyle mi, hayırlı uğurlu olsun inşallah benim bir sonraki randevu 12 Haziran’da, ben şimdi bu önümüzdeki hafta Almanya’ya geliyorum bir haftalığına, biraz gezeyim alışveriş yapayım. Sonra döndükten sonra başka bir doktora uğrayacağım 31 Mayıs o söyler diye umuyorum hayalim cinsiyeti öğrenip gelmekti alışveriş yapabilmek için

Amin darısı senin başına inşallah az kalmış bu aralar öğrenirsin öyle mi ne güzel kazasız belasız gelirsin inşallah aynen cinsiyet belli olsaydı daha iyi olurdu sende hem kıza hem erkeğe uygun renkler al

Evet canım bi bakayım Aldi’ye falan ucuzlamış bir şeyler var mı

Kızlar iyi akşamlar benim 20 mayıs ta usg randevum var evde Bi tane kaset test vardı hatıra olsun diye yaptım ama çok silik çikti ikinci cizgi aşırı moralim bozuldu ya keşke yapmasaydım iki gün önce 16.gun beta 2500 idi ama silik ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…