Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Bebeği de ölçmüştür muhakkak benim tüp bebek doktorum bir kağıda not aldı fotokopisini çekip bana verdi kadın doktoruma götüreceğim nasip olursa bende orada baktım bebekler kaç milim kaç haftalık hepsini yazmış canını sıkma kanama olmadığı sürece her şey doğal ilerliyor demektir

Benim de usg kağıdında hepsi yazıyor canım çıktı alıp cihazdan verdi ama nasip olursa tüp dr artık başka bir kliniğe geçip doğuma da gireceğim dedi burada çok yoğundu doğuma girmiyordu bende onda devam edeceğim inşallah Allah razı olsun

Aşkım ben bayramdan sonra öğrenmiş olacam inşallah, bayram tatiline gitmeden önce kan verecem fetal dna için, sonuç biz dönene kadar çıkarmış yani 12.haftada öğrenicem hayırlısıyla
Sepide merhaba canım bizede 11. Haftada vercegimizi söylediler sanırım bircok firma varmış Amerika'da yaptırıyormus bizim gittiğimiz hastane,kimisi diyor para tuzağı ikili üçlü tarama yeterli ama bizim yaşımız ileri olduğu için yüzde 99 doğruluk payından bahsedildiği için yaptrmayi düşünüyoruz sonuçta 15 günde çıkıyormuş

Canım benim merhaba, ben acıbademde öğrendim onlar eurofins firmaya yolluyorlar, fransada biomins diye lab’a gidiyormuş. Bebekte 100 genetiğe bakılıyormuş, 99% doğruluk oranı dediler aşkım, avrupada en lab’lardan biriymiş, mesela benim tüp bebek dr ikili üçlü test asla yaptırma bir işe yaramıyor dedi, normalde benim embriyom ngs’li cNım ama ben yinede nipt testi yaptıracam, çünkü ngs belli bir kromozomlara bakılıyor bu 100 genetik dedi bana, ya amerikaya giden iyi aşkım yada fransaya. Yerli firmalara asla yaptırma çok yanlış geliyormuş sonuçlar, hele genoks falan rezaletmiş. Benim vereceğim lab 10 günde geliyor sonuçlar haftasonu bayram tatil farketmeksiniz dedi

Maşallah ne güzel yok ley bizim ki ilk ultrasona kadardı artık kendi doktoruma geçtim ama dedi seni takipte olacağız durumun ne oldu büyük ihtimalle herşey sağlıklı geçerse orada doğum yapacağım inşallah onlarda orada tüp bebek yerinde çalışıyor artı bazen mesai kalıp ameliyatlara giriyorlar bir daha ki randevum de güzel geçerse çikolata çiçek alıp ziyaretlerine gideceğim inşallah

Bizde yeni yeri için bir hediye düşünüyoruz eşimle inşallah bu dr da içine siner insanın ihtiyacına göre olması çok mühim gerçekten

Bizde yeni yeri için bir hediye düşünüyoruz eşimle inşallah bu dr da içine siner insanın ihtiyacına göre olması çok mühim gerçekten

Öyle canım bu doktorum da zaten daha önceden gidip geldiğim yer yabancı değiller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…