Yaaaa maşallahhh göbüşünü yesinlerrrr
Yaa evet bir anda cikti hahah 2-3 gun icinde boyle oldu noluyo yaa dedimMaşallahsübhanallah bebiş dışardan el sallıyor senin göbeğin bizimkinden daha belirginmiş
Aşkım bende 2 tane olmasına rağmen göbeğim seninkinden daha küçük ay benim çocuklar içerdeki derinliklerde kayboluyor herhaldeBir gobus de benden gelsinhepinizi gobuslerinden selamliyorumm
Yaa sana da masallah canimmYaaaa maşallahhh göbüşünü yesinlerrrr
Yaa evet bir anda cikti hahah 2-3 gun icinde boyle oldu noluyo yaa dedimsenin de bayagi belirgin yaa bir de ikiz olunca
Senin ic karnin geniss herhalde oyle dusunAşkım bende 2 tane olmasına rağmen göbeğim seninkinden daha küçük ay benim çocuklar içerdeki derinliklerde kayboluyor herhalde
Basen hepimizde var yaaa amaan salla at bakalimmEvet benim ki çıkmış hiç farkında değilim bir tane daha çektim ama basenden atmaya korkuyorum
Senin ic karnin geniss herhalde oyle dusunbir anda firlar seninki de bence 1 aya kalmadan bir de ikiz yanii
Basen hepimizde var yaaa amaan salla at bakalimm
Ay asko latife ediyorsunKız sen çıta gibisin sübhanallah maşallahbenden sen gibi iki tane çıkar
Ben karbonhidrat yemekten de kilo almis olabilirim borek makarna pogaca surekli canim cekiyorKız biraz yemek yiyin kilo alın böyle olmaz ki
Ay asko latife ediyorsuncok kilo aldim ben normalime ve boyuma gore bu tup bebek ssurecinde yaa
Ben karbonhidrat yemekten de kilo almis olabilirim borek makarna pogaca surekli canim cekiyor
Yaa tesekkur ederimİnan ki gerçek söylüyorum çok zarifsin maşallahbu kilo almış halinse kilosun halini düşünemiyorum
Ay asko latife ediyorsuncok kilo aldim ben normalime ve boyuma gore bu tup bebek ssurecinde yaa
Aşkım sen yarına doğuma gitmen lazımBuyrun minik karnım dermişimbaya baya çıkmış karnım günaydın bana
Yaa tesekkur ederimbunu duymak iyi geldi cevremdekiler hep uuuuu kilo almissin diyip diyip duriyii
Aşkım sen yarına doğuma gitmen lazımmaşallah ikizler gümbür gümbür geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?