Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ben bir süre daha kullanacağım ama doktorun bırak dediyse sorun olmaz ki canım

Evet ilk ultrasona gittiğimde 12.haftayı doldurunca bırak demişti zaten ona göre yazmışlardı bende 13.haftaya girdim umarım bir sıkıntı olmaz fitile alıştık ya sanki onlar bebeği tutuyormuş gibi

İyiyim canm çok şükür memlekete geldik ailelerin yanına vakit geçiriyoruz sen nasılsın umarım herşey yolundadır cinsiyetleri öğrendin mi

İyi olmana çok sevindim canım
Bende iyiyim çok şükür Henüz daha öğrenmedik öğrenince yazarım Allah’ın izniyle

Kuzum benim doktorum tamamen bıraktırmadı her gece 1 taneye yine devam edelim dedi

İyi olmana çok sevindim canım
Bende iyiyim çok şükür Henüz daha öğrenmedik öğrenince yazarım Allah’ın izniyle
Ben buraya yazmayı unuttum kusura bakmayın cinsiyeti öğrendik pazartesi de tekrar teyit ettirmiş olduk erkek bebisimiz olacak inşallah sağlıkla

G Goksellll hanımcım nasılsın iyi misin herşey yolunda mı uzun zamandır görünmüyorsun inşallah bebişler de iyidir
Merhaba canım çok şükür her şey yolunda 11haftadayız büyüyorlar teyzesi12.hafta bittiğinde muayene gidicem bir önceki muayenede fetal dna testi tarama testlerinden bahsetti gittiğimde yaptırırım muhtemelen.Arkadaşların güzel haberleri ve cinsiyet öğrenmeleri beni de heyecanlandırıyor en küçük biziz herhalde grupta

Oy oy sübhanallah sağlıcakla gelsin minik mucizeler iyi olmanıza sevindim canım inşallah her daim güzel haberlerimizi birbirimize vermek nasip olsun Amin

Ben de iki hafta önce gittim kontrole kadın doktorum perinatoloji randevu mu beklememi söyledi o da daha 8 temmuzda insan merak ediyor her şey yolunda mı diye ama bana annelik defteri hazırlayacağını söylemişti sonra da gittiğim de dedi ki önce ki gebeliğinde ki annelik defterin duruyorsa getirirmisin dedim bunu önce söyleseydiniz kendimle getirirdim haftaya cuma günü götüreceğim perinatoloji doktoru bilgilerini durumu mu bilmesi için hazırlaması gerekiyor önce bana getir dedi ama dedi seni muayene etmeyeceğim sadece defterini hazırlayacağım eşim de dedi ki öyle saçmalık mı olurmuş bir baksın bebekler iyi mi dedim bana dediği zaten büyük ultrasona gireceksin arada bir doktorları sandalyeden kaldırıp oraya oturma isteği gelmiyor değil

Ben buraya yazmayı unuttum kusura bakmayın cinsiyeti öğrendik pazartesi de tekrar teyit ettirmiş olduk erkek bebisimiz olacak inşallah sağlıkla

Amin Maşallah canım ne güzel bir haber sağlıcakla gelsin minik prens

R retikuler neredesin çoktandır yoksun benim mesai arkadaşım özletme kendini iyi misin bebiş iyi mi umarım her şey yolundadır
Ay canım benim yolunda çok şükür yarın perinatoloji randevum var inşallah oda güzel geçer tüp bebek konusunda etrafında hiç deneyimli yoktu sorum çok oluyordu da konu gebelik olunca herkes bilgili mübarek sosyal hayatta sorulara cevap buluyorum

Ben bu transferimde hiç fitil kullanmadım ama iğneler 12. Haftaya kadar dedi Dr um umarım kanama oldu diye devam ettirmez çünkü artık gerçekten çok zorlanıyorum iğne derse fitil kullansam diye olur mu diye soracağım

Oyy çok geçmiş olsun inşallah bir sıkıntı yaşamadan atlatırsın benim doktorum doğal gebelik uyguluyor onun için ilaç yüklemedi sadece günde bir defa vajinal fitil kullandım 12.haftadan sonra da onu da bırak dedi inşallah hiçbirimiz için gerek kalmaz artık Amin

Çok şükür canım Elhamdüllilah sevindim Canım Ayın 7.de değil miydi önemi çektin randevunu benim daha var

İnşallah canımm Mayala’m 2 Temmuz’da gideceğim bakalım ne diyecek
içini rahat tut Allah’ın izniyle bir şey olmaz bebitolarına minik kuzular

İnşallah canımm Mayala’m 2 Temmuz’da gideceğim bakalım ne diyecek
içini rahat tut Allah’ın izniyle bir şey olmaz bebitolarına minik kuzular

Amin canım benim Allah razı olsun inşallah hepimizin kuzuları sağlıcakla vaktinde gelir
Senin az kalmış benim de diğer hafta merak ediyorum ne yapıyorlar ah küçük oldukları için hareketlerini de hissetmiyorum büyüseler doktora gitmeyince en azından hareketlerini görünce rahatlıyorsun

Kızlar gerçekten çoğumuz oda konusunda aynı şeyleri düşünüyormuş, çok iyi :)) gerçekten bebek odası fiyatlarını vs görünce şok oluyordum. Yani oradan yapacağım tasarrufla ben de kurutma makinesi alabilirim. Benim de aklımda o var ama hepsini aynı anda alabilecek miyim şüphelerim var. Kışın da çok iyi olur ama kurutma

Kurutacak yer yoksa kurutma makinesi iyi oluyor ben şimdiye kadar hiç ihtiyaç duymadım aşağıda çamaşırhanemiz var kışın aşağıya yazın yukarı balkona seriyorum evin içine hiç çamaşır sermedim o yönde iyi oldu nem açısından şimdi nüfus artarsa ilerde ihtiyaç duyabilirim

Çok şükür canım Elhamdüllilah sevindim Canım Ayın 7.de değil miydi önemi çektin randevunu benim daha var
Ay unutmamışsın kuzum benim 7 sindeydi evet 13+5 oluyoruz ya o zaman bebişte nerdeyse 1 hafta önden gidiyor bir iki yerde 11-14 hafta arası ölçüm gerekli diye okudum o yüzden tekrar aradım randevumu bu şekilde güncellediler

Kızlar günaydın .Bebek arabası konusunda ne düşünüyorsunuz ? Acaba diyorum doğduğunda kış olacak ya çok kullanmaz mıyız bebek için olan minimal halini ? Daha böyle 4-6 aydan itibaren kullanılabilecek şekilde mi nasıl oluyor onlar da bilmiyorum gerçi hepsinde puset oluyor mu ayriyetten mi alınıyor ? Ben konudan çok uzağım

Çamaşır kurutacak alanınız yoksa kurutma makinesi mükemmel bir şey vallahi ben aldığımdan beri yaz kış kullanıyorum çok memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…