Evet ben normal doğum istiyorum inşallah, doktorum tüp bebekte genelde sezaryene yönlendiriyor doktorlar dedi, ama kendisi ikiz tüp bebeği bile normal doğurtmuş. Şimdi şehir değişikliği olacağı için kendisiyle yolum ayrılacak, inşallah orada da normal doğum destekleyen iyi birini bulurum :)
Günaydınlar canımGünaydın hayırlı sabahlar cümleten
Burada da tam tersi, normal doğurtanı bulamıyorumUmarım beni de normal doğuma yönlendirmezlerburadakiler zaten önceliği normal doğum tek olsaydı kaçışım olmazdı şu an avantajlı tarafım
Burada da tam tersi, normal doğurtanı bulamıyorumne yapıp edip en sonunda bir dalavereyle sezaryene zorluyorlar. Hatta bana kalsa suda doğum isterim ama o daha da zor
Kızlar aranızda İstanbul'da olan varsa Avrupa Yakası'nda doğum için bildiğiniz size önerilen vs hastaneler hangileri?
Kızlar nasılsınızzz ben bitik durumdayımmmmilk trimester aşırı aşırı halsiz geçiyor benim için ve 0 iştah iştahla yemek yemeyi o kadar özledim kiiii kilo almak felan hiç derdim değil artık koca 3 ayda en fazla 4 kere kusmuştum benim için normal geçiyordu bulantı amaaa tam ilk trimester bitiyor 2. Ye giriş yapıyorum derken gol yedim pazar günü migren ağrım tuttu ve baş ağrısı bulantıyı tetikledi 1 günde 8 kere kustum ve o günden beri enerjim canım yerlerde hep bir bulantı hissi bugünde durduk yere 3 kere çıkardım ve hala 0 enerji dolanıyorum bu enerjisiz halim beni depresyona sokuyor artık kendimi ve normal halimi o kadar özledim kiiiiii ne zaman rahatlıcam bilmiyorum
Dokunsanız ağlıcak durumdayım yani anlıcağınız ne zaman prenses hamilelik dönemi açılıcak
Ben senelerce ben bi hamile kalıyim siz görün prensesler gibi geçiricem derken benim 3 aydır eşgalBende iyiyim canım bazen sıcaklıklardan dolayı baş ağrısıtetikliyor allahtan kısa süreli ben de bazen iyiyim bazen yerden kalkmak istemiyorum umarım toparlarız yoksa bu halde bebeklere kıyafet bile alamayız
Ben senelerce ben bi hamile kalıyim siz görün prensesler gibi geçiricem derken benim 3 aydır eşgal
Canımm çok geçmiş olsunBen senelerce ben bi hamile kalıyim siz görün prensesler gibi geçiricem derken benim 3 aydır eşgal
Benim doktor 13. Haftada tahminim var diye söylemişti. 17. Haftada doğru çıktı tahmini zatenYok henüz belli değil perinatoloji uzmanında haftaya randevum var biz sorarız bakalımsöyler mi normalde 15.haftaya giricek belli olmuştur ama bazı doktorlar hemen söylemiyor
Benim doktor 13. Haftada tahminim var diye söylemişti. 17. Haftada doğru çıktı tahmini zaten
Günaydınlar canımGünaydınkızlar nasılsınız herkesler iyi mi
Benim de saat 10:15 geçe kadın doktorunda randevum var annelik defterimi götüreceğim onu düzenliyecek Salı günü randevum için belkibebişlere de bakarız ama emin değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?