Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Umarım beni de normal doğuma yönlendirmezler buradakiler zaten önceliği normal doğum tek olsaydı kaçışım olmazdı şu an avantajlı tarafım

Umarım beni de normal doğuma yönlendirmezler buradakiler zaten önceliği normal doğum tek olsaydı kaçışım olmazdı şu an avantajlı tarafım
Burada da tam tersi, normal doğurtanı bulamıyorum ne yapıp edip en sonunda bir dalavereyle sezaryene zorluyorlar. Hatta bana kalsa suda doğum isterim ama o daha da zor

Burada da tam tersi, normal doğurtanı bulamıyorum ne yapıp edip en sonunda bir dalavereyle sezaryene zorluyorlar. Hatta bana kalsa suda doğum isterim ama o daha da zor

Benim kız strese girdi yoksa daha dedi sabaha kadar bekleyelim olabilir ama Ultrasonla baktılar dedi hemen acil olarak sezeryana beni hazırladılar öyle girdim bana da söylediler seni suyun içine katalım mı istermisin dedim sancım çok beni sakın kıpırdatmayın

Biliyorum zorlamıyorlar kolaya kaçıyorlar ben geçen yaz ameliyat oldum hastanede yattım yürüyüş için koridora çıktım bir bayan vardı dedi kızım sezeryanla olmuş aralarında iki yıl var zorla beni normal doğuma zorluyorlar iki gündür sancı bekliyorum demişti sonra ne oldu görmedim

Kızlar nasılsınızzz ben bitik durumdayımmmm ilk trimester aşırı aşırı halsiz geçiyor benim için ve 0 iştah iştahla yemek yemeyi o kadar özledim kiiii kilo almak felan hiç derdim değil artık koca 3 ayda en fazla 4 kere kusmuştum benim için normal geçiyordu bulantı amaaa tam ilk trimester bitiyor 2. Ye giriş yapıyorum derken gol yedim pazar günü migren ağrım tuttu ve baş ağrısı bulantıyı tetikledi 1 günde 8 kere kustum ve o günden beri enerjim canım yerlerde hep bir bulantı hissi bugünde durduk yere 3 kere çıkardım ve hala 0 enerji dolanıyorum bu enerjisiz halim beni depresyona sokuyor artık kendimi ve normal halimi o kadar özledim kiiiiii ne zaman rahatlıcam bilmiyorum

Canım benim çok geçmiş olsun inşallah bugünleri de atlatacağız hayırlısıyla az kaldı güzel günler yakında göreceğiz inşallah en azından kusmalar halsizlikler bitecek Allah’ın izniyle

Dokunsanız ağlıcak durumdayım yani anlıcağınız ne zaman prenses hamilelik dönemi açılıcak

Hormonlar tavan ağla canım rahatla hamilelik döneminde iniş çıkışlar oluyor şu an her şeye ağlayabiliriz

Bende iyiyim canım bazen sıcaklıklardan dolayı baş ağrısı tetikliyor allahtan kısa süreli ben de bazen iyiyim bazen yerden kalkmak istemiyorum umarım toparlarız yoksa bu halde bebeklere kıyafet bile alamayız

Ben senelerce ben bi hamile kalıyim siz görün prensesler gibi geçiricem derken benim 3 aydır eşgal

Ben senelerce ben bi hamile kalıyim siz görün prensesler gibi geçiricem derken benim 3 aydır eşgal

Ah kuzum Genel de öyle oluyor insan sanıyor rahat geçecek ama illa ki belirtileri keskin oluyor ben kızım da senin gibi diyordum fakat benim şaftım kaymıştı sıcaklıklardan birde son 3.Trimesterim haziran temmuz ve ağustos ayına denk geldi aynen kanka çok güzel dolandım

Bunlar da tecrübeli olduğum için hiç öyle hayaller kurmadım son zamanlarda zaten artık uyku da tutmuyor ağırlaşıyorsun

Yok henüz belli değil perinatoloji uzmanında haftaya randevum var biz sorarız bakalım söyler mi normalde 15.haftaya giricek belli olmuştur ama bazı doktorlar hemen söylemiyor
Benim doktor 13. Haftada tahminim var diye söylemişti. 17. Haftada doğru çıktı tahmini zaten

Benim doktor 13. Haftada tahminim var diye söylemişti. 17. Haftada doğru çıktı tahmini zaten

Çok iyi bizim ki de görür fakat emin olmadan söylemeyebilir benim ilk gebeliğimde 13. hafta perinatoloji doktoruna gittim biz sorduk hımm kem küm etti şu an çok erken gülümsedi göremiyorum henüz tahmin bile yapmadı tekrar 22.haftada gittim bana dedi cinsiyetini öğrendin mi dedim doktorum sizin söylemenizi istedi tamam dedi önce bebeğin tüm sağlık durumunu inceledi en son dedi %90 küçük bir kız olacak

Bakalım bunlar da nasıl olur

Günaydınlar canım hayırlı haberlerle inşallah git gel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…