Günaydın canım ❤Günaydın hayırlı sabahlar cümleten
Günaydın canımGünaydın hayırlı sabahlar cümleten
Günaydın canımm, bir süredir bu topiğe girmediği fark ettim nasılsın nasıl gidiyor belli oldu mu bebiklerin cinsiyeti her şey yolundadır umarım :)Günaydınkızlar nasılsınız herkesler iyi mi
Benim de saat 10:15 geçe kadın doktorunda randevum var annelik defterimi götüreceğim onu düzenliyecek Salı günü randevum için belkibebişlere de bakarız ama emin değilim
Canım Mayala’m güzel haberlerle gelGünaydınkızlar nasılsınız herkesler iyi mi
Benim de saat 10:15 geçe kadın doktorunda randevum var annelik defterimi götüreceğim onu düzenliyecek Salı günü randevum için belkibebişlere de bakarız ama emin değilim
Canım iyi misiniz ? Göremeyince merak ettim siziGünaydın canım
Hayırlı olsun gözün aydın canımCanım Mayala’m güzel haberlerle gel
Benim Fetal DNA sonucum çok şükür ki temiz çıktıdarısı bu haberi bekleyen herkesin başına
Evet aşkım kızım ters köşe yaptı
İyiyiz şükür canım çalışıyorum bir de bulantılarım devam ediyor bakamadım pek buraya bu aralar okuyorum da yazamıyorum her zaman canım şükür her şey yolundaCanım iyi misiniz ? Göremeyince merak ettim sizi
canım sağlıklı olsunlar da gerisi de hiç önemli değil gerçektenÇok iyi bizim ki de görür fakat emin olmadan söylemeyebilirbenim ilk gebeliğimde 13. hafta perinatoloji doktoruna gittim biz sorduk hımm kem küm etti şu an çok erken gülümsedi göremiyorum henüz tahmin bile yapmadı tekrar 22.haftada gittim bana dedi cinsiyetini öğrendin mi dedim doktorum sizin söylemenizi istedi tamam dedi önce bebeğin tüm sağlık durumunu inceledi en son dedi %90 küçük bir kız olacak
Bakalımbunlar da nasıl olur
Günaydın canımm, bir süredir bu topiğe girmediği fark ettim nasılsın nasıl gidiyor belli oldu mu bebiklerin cinsiyeti her şey yolundadır umarım :)
canım sağlıklı olsunlar da gerisi de hiç önemli değil gerçekteninşallah sağlıcakla kucağımıza alırız heyecanla hareketlerini hissetmeyi bekliyorum ben de. Ara ara sanki karnımda baloncuk kayması gibi hissediyorum ama daha güçlü hissedemedim henüz ya
Yaa heyecanla bekliyorum canımAmin canım benim maşallahhissetmişsin artık bir iki haftaya güçlü tekmelere hazır ol annesi
Ayy maşallah canımmBen de gittim doktora kızlar doktorum üç hafta geçtiği için bebeklere bakmak istediğini söyledi maşallahikisi de oynuyordu içerde spor yapıyorlar
Teşekkür ederimHayırlı olsun gözün aydın canımErkekti değil mi bebişin
Yaa heyecanla bekliyorum canımilk trimester da asla yemek yiyemedim hatta kilo verdim bu dönem artık iştahım da inanılmaz açıldı. İkiz olunca çok da kilo almak istemiyorum ama durduramıyorum da kendimi sen ne durumdasın ? Nasıl geçiyor ?
Ayy maşallah canımmcinsiyetleri hakkında bir şey söyledi mi peki ?
Canım ben de hamileliğin sonuna kadar kusacağımı düşünüyordum, yemek yiyemeyeceğim diyordum ama çok şükür geçti.Bende yiyorum çok fazla değil bundan sonra iştah açılır mı bilmiyorum sabah bulantım oluyor arada ama yemek yine yiyebiliyorum aynen kilo alacağız gibi görünüyorbeni bugün ilk defa tartıya çıkardılar kesin 90 kiloyu geçer doğum yapana kadar kaç kiloyla hamile kaldığımı bilmiyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?