Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Günaydın canımm, bir süredir bu topiğe girmediği fark ettim nasılsın nasıl gidiyor belli oldu mu bebiklerin cinsiyeti her şey yolundadır umarım :)

Canım Mayala’m güzel haberlerle gel
Benim Fetal DNA sonucum çok şükür ki temiz çıktı darısı bu haberi bekleyen herkesin başına

canım sağlıklı olsunlar da gerisi de hiç önemli değil gerçekten inşallah sağlıcakla kucağımıza alırız heyecanla hareketlerini hissetmeyi bekliyorum ben de. Ara ara sanki karnımda baloncuk kayması gibi hissediyorum ama daha güçlü hissedemedim henüz ya

Günaydın canımm, bir süredir bu topiğe girmediği fark ettim nasılsın nasıl gidiyor belli oldu mu bebiklerin cinsiyeti her şey yolundadır umarım :)

Çok şükür iyiyim canım her şey yolunda hamdolsun daha cinsiyetler belli değil

Amin canım benim maşallah hissetmişsin artık bir iki haftaya güçlü tekmelere hazır ol annesi

Amin canım benim maşallah hissetmişsin artık bir iki haftaya güçlü tekmelere hazır ol annesi
Yaa heyecanla bekliyorum canım ilk trimester da asla yemek yiyemedim hatta kilo verdim bu dönem artık iştahım da inanılmaz açıldı. İkiz olunca çok da kilo almak istemiyorum ama durduramıyorum da kendimi sen ne durumdasın ? Nasıl geçiyor ?

Bende yiyorum çok fazla değil bundan sonra iştah açılır mı bilmiyorum sabah bulantım oluyor arada ama yemek yine yiyebiliyorum aynen kilo alacağız gibi görünüyor beni bugün ilk defa tartıya çıkardılar kesin 90 kiloyu geçer doğum yapana kadar kaç kiloyla hamile kaldığımı bilmiyorum ama

Ayy maşallah canımm cinsiyetleri hakkında bir şey söyledi mi peki ?

Yok kuzum baktı dedi ikisi yan yana gelmiş şu an hareketliler net bakamıyorum bir de tabi Salı günü perinatoloji de randevum olduğu için cinsiyetlerine bakmadı dedi o doktor detaylı bakacaktır bu doktor sadece kalp atımlarını dinletti birde kafa yapılarını ölçtü dedi haftasıyla uyumlu hareketli iyi onu görmek istedi

Canım ben de hamileliğin sonuna kadar kusacağımı düşünüyordum, yemek yiyemeyeceğim diyordum ama çok şükür geçti. 2. Trimesterda iştahım açıldı durduramıyorum ve şu anda 80 kilo oldum bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…