Ay maşallah yavrularaYok kuzum baktı dedi ikisi yan yana gelmiş şu an hareketliler net bakamıyorum bir de tabi Salı günü perinatoloji de randevum olduğu için cinsiyetlerine bakmadı dedi o doktor detaylı bakacaktır bu doktor sadece kalp atımlarını dinletti birde kafa yapılarını ölçtü dedi haftasıyla uyumlu hareketli iyi onu görmek istedi
çok şükür canım iyi olmalarına sevindimmYok kuzum baktı dedi ikisi yan yana gelmiş şu an hareketliler net bakamıyorum bir de tabi Salı günü perinatoloji de randevum olduğu için cinsiyetlerine bakmadı dedi o doktor detaylı bakacaktır bu doktor sadece kalp atımlarını dinletti birde kafa yapılarını ölçtü dedi haftasıyla uyumlu hareketli iyi onu görmek istedi
Ay maşallah yavrulara
çok şükür canım iyi olmalarına sevindimmdoktora gidip gelince benim de içim hep rahatlıyor çok mutlu oluyorum onların iyi olduğunu görünce
Canım ben de hamileliğin sonuna kadar kusacağımı düşünüyordum, yemek yiyemeyeceğim diyordum ama çok şükür geçti.2. Trimesterda iştahım açıldı durduramıyorum ve şu anda 80 kilo oldum bile
Ya kiloyu çok dert etmiyorum ben de. İnşallah bebekler sağlıklı olsunlardaBen de 84 olmuşum
Ya kiloyu çok dert etmiyorum ben de. İnşallah bebekler sağlıklı olsunlardavitamin takviyesi olarak ne kullanıyorsun ? Demir ilacı vs başladı mı doktor ?
Ben çıkışta yemek yeriz diye düşünmüştüm orda hata ettim sanırım kuzum çünkü haraketi de azdı uyuyordu belki de bir daha gittiğimde tıka basa yemek yedikten sonra gideceğimAmin canım benim inşallah
Bakalım bu doktor ikisine de detaylı bakacak biraz uzun sürer galiba
Ya maaşallah cinsiyet tahmini yaptı mı kuzumBen de gittim doktora kızlar doktorum üç hafta geçtiği için bebeklere bakmak istediğini söyledi maşallahikisi de oynuyordu içerde spor yapıyorlar
Kızlar valla bende 2 gün tatlı yemeye başlamıştım sütlü meyveli tatlılar baktım hemen kilo alıyorum diyete girdimBen de 84 olmuşum
Aaa ben oraları kaçırmışım öncesinde erkek mi denmiştiiiiEvet aşkım kızım ters köşe yaptı
Ben çıkışta yemek yeriz diye düşünmüştüm orda hata ettim sanırım kuzum çünkü haraketi de azdı uyuyordu belki de bir daha gittiğimde tıka basa yemek yedikten sonra gideceğimbelki seninde işine yarar
Şu halim bir de tombik göğüsler +3kg güya. İnanması zortartı üzülmeyeyim diye eksiltip mi gösteriyor napıyor
Ben tüp bebek sürecinde 3 kilo almıştım, 61le hamile kaldım, 64 oldum. Ama tipime bakınca 3 değil de 6 kilo almış gibiyimgöbek çıktı, göğüslerim öyle bir büyüdü ki zaten onların her biri +1kg gibi duruyor. Büyük göğüs insanı kilolu gösteriyormuş meğer, onu da deneyimlemiş oldum
Kızlar valla bende 2 gün tatlı yemeye başlamıştım sütlü meyveli tatlılar baktım hemen kilo alıyorum diyete girdimdikkat ediyorum şimdi
Senin 21. Hafta benim 14 ama benimki seninkinden öndeŞu halim bir de tombik göğüsler +3kg güya. İnanması zortartı üzülmeyeyim diye eksiltip mi gösteriyor napıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?