Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ay maşallah yavrulara

çok şükür canım iyi olmalarına sevindimm doktora gidip gelince benim de içim hep rahatlıyor çok mutlu oluyorum onların iyi olduğunu görünce

çok şükür canım iyi olmalarına sevindimm doktora gidip gelince benim de içim hep rahatlıyor çok mutlu oluyorum onların iyi olduğunu görünce

Ben de öyle acaba iyiler mi nasıllar diye insan düşünmeden edemiyor şu an sanki çok rahatladım umarım Salı günü de güzel sağlıklı haberler almak nasip olsun Amin

Ben de 84 olmuşum

Ya kiloyu çok dert etmiyorum ben de. İnşallah bebekler sağlıklı olsunlarda vitamin takviyesi olarak ne kullanıyorsun ? Demir ilacı vs başladı mı doktor ?

Ben de ya iki bebekle kilo vermemek mümkün mü ben kızım da 71 kiloyla hamile kalmışım 86 kiloyla bitirmişim bunlar da 90 görecem kesin
Şeker testi için 26.09.25 randevu verdi
Kan testi yaptılar şu an değerlerin iyi dedi vitamin olarak bunu kullanıyorum doktorum bunu doğuma kadar kullanmamı söyledi

Eklentiler

• IMG_8330.webp
    40,6 KB · Görüntüleme: 34
Amin canım benim inşallah
Bakalım bu doktor ikisine de detaylı bakacak biraz uzun sürer galiba
Ben çıkışta yemek yeriz diye düşünmüştüm orda hata ettim sanırım kuzum çünkü haraketi de azdı uyuyordu belki de bir daha gittiğimde tıka basa yemek yedikten sonra gideceğim belki seninde işine yarar

Ben tüp bebek sürecinde 3 kilo almıştım, 61le hamile kaldım, 64 oldum. Ama tipime bakınca 3 değil de 6 kilo almış gibiyim göbek çıktı, göğüslerim öyle bir büyüdü ki zaten onların her biri +1kg gibi duruyor. Büyük göğüs insanı kilolu gösteriyormuş meğer, onu da deneyimlemiş oldum

Senin ki tam uykusuna denk gelmiş ben zaten erken gidicem orada önden önce bir şeyler yeriz sonra oraya geçeriz inşallah

Şu halim bir de tombik göğüsler +3kg güya. İnanması zor tartı üzülmeyeyim diye eksiltip mi gösteriyor napıyor

Daha diyorsun karnım yok daha ne olsun maşallah artık ortaya çıkmış bebiş

Maşallah süper zaten onu da doğumdan sonra geri verirsin Allah’ın izniyle

Kızlar valla bende 2 gün tatlı yemeye başlamıştım sütlü meyveli tatlılar baktım hemen kilo alıyorum diyete girdim dikkat ediyorum şimdi

Ben inan ki normalde tatlıyı çok severim bunlarda sadece diyorum ekşi olsun şu an sıcak olduğu için eşime dedim buzlu dondurma al o kadar ki içim yanıyordu zaten şeker testi yapacaklar umarım şeker çıkmaz yoksa diyetle hamileliği bitirirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…