Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Bel ağrısı, sırt ağrısı, burun tıkanıklığı. Ama en büyük stres dediğin gibi “bebek hareket etmedi bir şey mi oldu stresi” ama enerjim yerinde şükür.

Bugün hava aşırı sıcaktı, çok fenaydı ya.

Kızlar bu dişler fırçalanırken bulantı beni benden alıyor çok eziyetli oluyor sizde de öyle mi bakalım daha ne kadar devam edecek
Canım benim eskiden beri bu şekilde sorunum vardı yumuşak ve küçük başlıklı diş fırçaları tercih et demişti hekimim bende o yönde kullanıyorum belki sana da faydası olur

Canım benim eskiden beri bu şekilde sorunum vardı yumuşak ve küçük başlıklı diş fırçaları tercih et demişti hekimim bende o yönde kullanıyorum belki sana da faydası olur

Yaa çok teşekkür ederim canımcım güzel fikirlerin için normalde hiç bilmem gebelikten dolayı böyle oldu

Bizim burası Almanya canısı ama iki hafta önce adana havası vardı heder olduk oturduğumuz yerde terliyorduk duş falan fayda etmiyordu
aaa bilmiyordum oradaki sağlık sistemi nasıl ? Doktor Türkiye’de ki gibi Ayda bir kere mi görüyorlar? İkili tarama testi vs yaptılar mı ? Ay çok soru sordum ama merak ettim bu arada Adanadayım ben de buralar felaket

Ah işte burasının sıcaklığı aynı Adana
İlk üç aya kadar 2 haftada bir üç aydan sonra ayda bir 8.aya kadar sonra iki haftada bir sonra haftada bir doğuma kadar benim ikiz olmasına rağmen şu an her şey yolunda olduğu için ayda bir çağırıyor büyük ihtimalle 7.aydan sonra iki haftada bir de çağırabilir durumuma göre
Burada da fetal dna ikili tarama gerek görürlerse amniyosentez sıvısından alıyorlar benim doktorum dedi istersen sadece kan alayım dedi ben de dedim ki ikizlerde yanlış sonuç çıkabilir öyle duymuştum gerek duymadı sadece perinatolog detaylı ultrason yaptı iki ay sonra tekrar çağırdı şu an her şey yolunda görünüyor dedi bakalım Rabbim evlatlarımızı hayırlı sağlıklı sıhhatli eylesin inşallah Amin

Kızlar karnımın içinde saniyelik bir gıdıklama hissi yaşadım bebeğim olabilir mi sizce 14+5 im erken mi yada :/

Selam canım kızlar
İki gündür aşırı mide yanma problemi yaşıyorum aynı sıkıntıyı yaşayan var mı aranızda mide bulantısı geçmediği gibi bir de bu başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…