Bel ağrısı, sırt ağrısı, burun tıkanıklığı. Ama en büyük stres dediğin gibi “bebek hareket etmedi bir şey mi oldu stresi”Gelsin gelsin artık rahat etme zamanımaalesef kısa sürüyor sonra karın şişliği, sindirim problemi, bebek bugün hareket etmedi bir şey mi oldu stresi vs derken gün yüzü görmek zor oluyor yine de pozitif olmakta fayda var tabi
Ayyy benim burnum 2 aydır tıkalı zaten benimki aşırı erken başlamışBel ağrısı, sırt ağrısı, burun tıkanıklığı. Ama en büyük stres dediğin gibi “bebek hareket etmedi bir şey mi oldu stresi”ama enerjim yerinde şükür.
Bugün hava aşırı sıcaktı, çok fenaydı ya.
Canım benim eskiden beri bu şekilde sorunum vardı yumuşak ve küçük başlıklı diş fırçaları tercih et demişti hekimim bende o yönde kullanıyorum belki sana da faydası olurKızlar bu dişler fırçalanırken bulantıbeni benden alıyor çok eziyetli oluyor sizde de öyle mi bakalım daha ne kadar devam edecek
Havalar çok fena gerçektenBel ağrısı, sırt ağrısı, burun tıkanıklığı. Ama en büyük stres dediğin gibi “bebek hareket etmedi bir şey mi oldu stresi”ama enerjim yerinde şükür.
Bugün hava aşırı sıcaktı, çok fenaydı ya.
Bence bundan sonrası komple stres artıkKocaların da dediği gibi doğunca rahat edicez anca(tabi biz o zaman da dertlenicek bişey buluruz)
Canım benim eskiden beri bu şekilde sorunum vardı yumuşak ve küçük başlıklı diş fırçaları tercih et demişti hekimim bende o yönde kullanıyorum belki sana da faydası olur
Havalar çok fena gerçekten
Sizin orası neresiBizim bura çok şükürbir haftadır serinledi sonbahar havası var nazar değmezsin inşallah biraz size de uğrasın inşallah
Bence bundan sonrası komple stres artık
Sizin orası neresiinşallah darısı buraya da
aaa bilmiyordumBizim burası Almanya canısı ama iki hafta önce adana havası vardı heder olduk oturduğumuz yerde terliyorduk duş falan fayda etmiyordu
Benim çene yapım küçük o yüzden sorun yaşıyordum canım iyi gelir sana da umarımYaa çok teşekkürederim canımcım güzel fikirlerin için normalde hiç bilmem gebelikten dolayı böyle oldu
aaa bilmiyordumoradaki sağlık sistemi nasıl ? Doktor Türkiye’de ki gibi Ayda bir kere mi görüyorlar? İkili tarama testi vs yaptılar mı ? Ay çok soru sordum ama merak ettim bu arada Adanadayım ben de buralar felaket
Benim çene yapım küçük o yüzden sorun yaşıyordum canım iyi gelir sana da umarım
Hayırlı akşamlar canlar
Allah razı olsun canımHayırlı akşamlar güzel kalplim Allah rahatlık versin inşallah
Dün ben de pıt pıt hissettim gibi geldi ama her yer bağırsak hareketi diyorKızlar karnımın içinde saniyelik bir gıdıklama hissi yaşadım bebeğim olabilir mi sizce 14+5 im erken mi yada :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?