MerhabalarSelam canım kızlar
İki gündür aşırı mide yanma problemi yaşıyorum aynı sıkıntıyı yaşayan var mı aranızdamide bulantısı geçmediği gibi bir de bu başladı
Bende de bir süre olmuştu, yediklerime biraz dikkat etmiştim, porsiyonları küçültmüştüm ve yemek sonrası hemen uzanmıyordum. Sonra geçti. Yoksa bu daha çok ileri ay şikayetiymiş.Selam canım kızlar
İki gündür aşırı mide yanma problemi yaşıyorum aynı sıkıntıyı yaşayan var mı aranızdamide bulantısı geçmediği gibi bir de bu başladı
Ben hala doğru düzgün bir şeyler yiyemiyorum yaşamak için yiyorumBende de bir süre olmuştu, yediklerime biraz dikkat etmiştim, porsiyonları küçültmüştüm ve yemek sonrası hemen uzanmıyordum. Sonra geçti. Yoksa bu daha çok ileri ay şikayetiymiş.
Genel olarak sindirim konusunda en önemli şeylerden biri su içmek ya, ben bir gün biraz az içsem ertesi gün hemen kendini belli ettiriyor. Çok ilginç bir durum. Önceden bir litre suyu zor içerdim şimdi her gün 3 litreyi zorla deviriyorum
Merhaba ben banlanmışım da geri geldimBen hala doğru düzgün bir şeyler yiyemiyorum yaşamak için yiyorumhiçbir şeyin tadı yok bir parça bir şey yesem deli gibi midem yanıyor su vallahi 3 içemesem de 2 lt içmek için dikkat ediyorum zar zor
Hoşgeldin o zamanMerhaba ben banlanmışım da geri geldimmide yanması bulantı bende de hala devam ediyor kusmadıgım gün sayısı 3 4 tür.. mide yanması için Tahin çok iyi geldi bana sabah aç karnına gün içinde de 4 5 Kaşık içiyorum faydası oldu deneyin bi isterseniz .
Merhaba ben banlanmışım da geri geldimmide yanması bulantı bende de hala devam ediyor kusmadıgım gün sayısı 3 4 tür.. mide yanması için Tahin çok iyi geldi bana sabah aç karnına gün içinde de 4 5 Kaşık içiyorum faydası oldu deneyin bi isterseniz .
Ben hala doğru düzgün bir şeyler yiyemiyorum yaşamak için yiyorumhiçbir şeyin tadı yok bir parça bir şey yesem deli gibi midem yanıyor su vallahi 3 içemesem de 2 lt içmek için dikkat ediyorum zar zor
Yaaaa çok tatlısınCanım zencefilçayı da mideni rahatlatır dene istersen muz ye bol su iç bende 2 lt fazla içmeye çalışıyorum
Birde içerken diyorum bu bir bebişim için Buda diğeri için
HoşgeldinMerhaba ben banlanmışım da geri geldimmide yanması bulantı bende de hala devam ediyor kusmadıgım gün sayısı 3 4 tür.. mide yanması için Tahin çok iyi geldi bana sabah aç karnına gün içinde de 4 5 Kaşık içiyorum faydası oldu deneyin bi isterseniz .
25 Nisan da transfer olmuştum ben yok henüz cinsiyet belli değil demediler bana 13+1 im şimdi. Yapay zekaya sordum erkek diyor ama ne kadar doğru bilmiyorum cinsiyeti belli olanlar yapay zekaya ultrason fotosu ile cinsiyet sormuş muydu hiçHoşgeldinteşekkür ederim deneyeceğim nasılsınız nasıl gidiyor cinsiyet belli oldu mu sanırım sizinle transfer günümüz aynıydı
İkiz bebeklerimin ikisinide de en baştan beri doğru tahmin etmişti25 Nisan da transfer olmuştum ben yok henüz cinsiyet belli değil demediler bana 13+1 im şimdi. Yapay zekaya sordum erkek diyor ama ne kadar doğru bilmiyorum cinsiyeti belli olanlar yapay zekaya ultrason fotosu ile cinsiyet sormuş muydu hiç
25 Nisan da transfer olmuştum ben yok henüz cinsiyet belli değil demediler bana 13+1 im şimdi. Yapay zekaya sordum erkek diyor ama ne kadar doğru bilmiyorum cinsiyeti belli olanlar yapay zekaya ultrason fotosu ile cinsiyet sormuş muydu hiç
Ay mayala ben randevuyla gitmiyorum pek haftaya Antep’e geçeceğim vs muhtemelen orda üniversitede muayene olurum doğumu da orda düşünüyorum vs orda sanırım doktor söyler inşallahRandevun ne zaman belki bu sefer söylerler canım
Yaaa gerçekten mi bana da yüzde seksen erkek duruyor dediİkiz bebeklerimin ikisinide de en baştan beri doğru tahmin etmişti
Ay mayala ben randevuyla gitmiyorum pek haftaya Antep’e geçeceğim vs muhtemelen orda üniversitede muayene olurum doğumu da orda düşünüyorum vs orda sanırım doktor söyler inşallah
Tanıdık doktorlar var sagolsunlar görümcem de orda gitti doğum yaptı o yüzden orayı düşünüyorumAnladım canım üniversite hastanesinde mi doğumu düşünüyorsun nasıl peki orası ilgi alakaları
Tanıdık doktorlar var sagolsunlar görümcem de orda gitti doğum yaptı o yüzden orayı düşünüyorumo yüzden hiç özel hastane vs düşünmedim takipi de devlet hastanesinde tanıştığım bi doktor var sağolsun arkadaşım gibi oldu ona gidiyorum
Amin amin hepimize inşallahHadi inşallah canım sağlıcakla o günleri de görmek nasip olsun Amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?