Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ay ne biliyim kendime çok kızdım birak dokulsun ne tutuyorsun diye simdide uzandım vücudumu dinliyorum bisey varmı diye

Ay ne biliyim kendime çok kızdım birak dokulsun ne tutuyorsun diye simdide uzandım vücudumu dinliyorum bisey varmı diye
Yoktur bisey merak etme bisey olsa hissederdin dinlen birazcik bizler bebeklerimiz oldugunu bildigimiz icin dikkat ediyoruz bilmeden neler neler yapanlar var Allah buyuktur merak etme sen

Çok normal ama çokta takma Allah’ın izniyle birşey olmaz kısmeti rızkı varsa hopla zıpla yine birşey olmaz benim de bugün bel ağrım online yine çok birşey yapamadım yemek zor yaptım uzandım

Çok normal ama çokta takma Allah’ın izniyle birşey olmaz kısmeti rızkı varsa hopla zıpla yine birşey olmaz benim de bugün bel ağrım online yine çok birşey yapamadım yemek zor yaptım uzandım
Bende hep bu düşüncedeyim tabiki hoplayıp zıplamıyorum ama kafamı rahat tutuyorum kendimi kasmıyorum Rabbim dilerse hiçbişey olmaz diye düşünüyorum

Hic bisey olmaz Allahin izniyle transferin 10. Gunu oglum epilepsi nobeti gecirdi mecbur kucakladim 20 kilo bir de ambulansta tam gobegimin ustune oglumu koydular o gun pozitif oldugunu ögrendim inanin ki olacagi varsa her turlu riske ragmen oluyor yasayacak rizki varsa eger

Yoktur bisey merak etme bisey olsa hissederdin dinlen birazcik bizler bebeklerimiz oldugunu bildigimiz icin dikkat ediyoruz bilmeden neler neler yapanlar var Allah buyuktur

Allah bağışlasın canim

Bende hep bu düşüncedeyim tabiki hoplayıp zıplamıyorum ama kafamı rahat tutuyorum kendimi kasmıyorum Rabbim dilerse hiçbişey olmaz diye düşünüyorum

Amin canım benim o biraz işin esprisisiydi yani kastım rızkı olan doğacaktır birde mucizevi birşey ki bebekler zaten amniyon sıvısı içinde onlara Allah’ın izniyle zarar gelmez yani

Canım çok geçmiş olsun iyi yapmışsın sana ve bebeğine şifa olsun inşallah Amin

Çok geçmiş olsun güzel anneee bebeğin doğunca uzun uzun anlatırsın bu süreçleri

Çok geçmiş olsun su kaybı için iyi düşünmüşsün ama inşallah ikinize de şifa olsun

Hay Allah peki tedavi için bi ilaç verildi mi canım yanma var mı idrar anında az su içtiğin için de olabilir aslında
Yok vermedi bir şey canım acil doktoru yine kendi doktoruna sorarsın dedi .Ama biraz su içerek geçer dedi .Sanırım az artık bir derecesi mi var onun bilmiyorum .su içmediğimden olurmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…