Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Merhaba canım hoşgeldin canım iyi yaptın kuzum herkesi tüm hamişlerimi buraya bekliyorum inşallah

Kızlar benim kilom aynı değişmedi ama sanki karnım şekillendi çıkmaya başladı biraz da gerginleşti böyle bir durum yaşıyan var mı?

Yok canım benim daha karın yok bence 12 . Haftaya doğru hafiften çıkar galiba

Ay ne guzel bende her sabah kalkdığımda bakıyorım aynanua ama yok , evet ya hamıle kalıdgımda verdım bır buçuk ama yıyordım kusmamda yok anlamadım

Daha erken kuzum benim ilk hamileliğim de 5 aya kadar karnım düzdü tabi sertlik vardı ama dışardan görünen bir karnım yoktu 6.ayda birden çıktı karnım bazı kişilerin iç karnı geniş olur dışardan geç belli olur kiminin iç karnı dar oluyor hemen karın ortaya çıkıyor herkesin değişiyor

Elif canım ekledim senin tek keseydi değil mi ikiz değil di

Ay ne guzel bende her sabah kalkdığımda bakıyorım aynanua ama yok , evet ya hamıle kalıdgımda verdım bır buçuk ama yıyordım kusmamda yok anlamadım
Ben ilk 6 ay en fazla 2.5 kilo alınmalı diye okumuştum canım hiç sorun etme ben misal gebelikten beri şekeri kestim muhtemelen benim de böyle giderse biraz kilo kaybim olur ama maşallah sübhanallah çok güzel kusmanın da olmaması

Aaa sert teşekkür ederim bu detayi bilmiyordum

Bende kızım da öyle fark ettim aşağı kısımıma dokunuyordum belliydi bişeyler var sert sadece daha dışardan görünmüyordu hatta 4 aylıktım Ebe eve geldi Bebek ne şekil duruyor hepsini eliyle anladı sonra bir kalemle çizdi dedim kız bebek bu kadarsa benim karnım niye yok çıkmayacak diye endişelendim

Ay ne güzelmiş ebe maşallah burada öyle ebe var mıdır Allah bilir ama bende endişe ederdim yerinde olsam şimdi de zaten göbek varsa bebek nerde diyorum kedi ciğer hesabı

He bende akşamlar şişyorsa oda gaz falandır kabızlık çekıyorum duphalaca kullanıyorım ana sabahları duz karnım

Ay ne güzelmiş ebe maşallah burada öyle ebe var mıdır Allah bilir ama bende endişe ederdim yerinde olsam şimdi de zaten göbek varsa bebek nerde diyorum kedi ciğer hesabı

Evet hamileyken doktorum demişti kendine bir ebe bulman gerekiyor doğumdan sonra 1 ay eve gelmesi için bana bir numara verdi bayanla iletişime geçtik seninle tanışmak istiyorum dedi ve bir gün ayarladık evimize geldi tanıştık doğumda nasıl olur olur ne yaşarsın hepsini anlattı sonra bana uzan dedi karnına dokunayım dedi bebeğin ne şekil duruyor öyle eliyle anladı karnımı kalemle çizdi kafası ve ayakları nerede duruyor diye sonra kalp atımı için küçük bir alet getirmişti bize dinletti sonra da 8 aylık hamileydim yine geldi neler yapacağım diye dedi senin bebeğin sonbahar bebeği ve bebekler ekstra üşürler alt açma dolabının üstüne elektrikli soba alman gerekiyor falan geldi odamıza baktı o zaman bitirmiştik herşeyi çok beğenmişti sonra doğum yaptım telefon açtım eve geldim diye ertesi gün hemen bize geldi gelip 2 saat durup benim ve bebeğin durumuna bakıp gidiyordu kızımın ilk banyosunu göbek düşünce Ebemiz yaptırdı 1 ay boyunca geliyor ve onun masrafını siğorta karşılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…