Ay ne guzel bende her sabah kalkdığımda bakıyorım aynanua ama yok , evet ya hamıle kalıdgımda verdım bır buçuk ama yıyordım kusmamda yok anlamadımsat göre 6+5 canım evet bu dönemde kilo vereni de duydum bariz değil tabi karnım ama belli oluyor hafiften
Kızlar merhaba. Ben de nisanda transfer olmuştum geçen hafta keseyi gördük çok şükür haftaya da kalp atısı için gideceğizTabloya beni de ekler misin canım anı kalsın istiyorum belki bebeğim büyüdüğünde görür onu nasıl beklediğimizi mayala Bir de tahmini doğum tarihi 12 ocak
sat göre 6+5 canım evet bu dönemde kilo vereni de duydum bariz değil tabi karnım ama belli oluyor hafiften
Kızlar benim kilom aynı değişmedi ama sanki karnım şekillendi çıkmaya başladı biraz da gerginleşti böyle bir durum yaşıyan var mı?
Ay ne guzel bende her sabah kalkdığımda bakıyorım aynanua ama yok , evet ya hamıle kalıdgımda verdım bır buçuk ama yıyordım kusmamda yok anlamadım
Kızlar merhaba. Ben de nisanda transfer olmuştum geçen hafta keseyi gördük çok şükür haftaya da kalp atısı için gideceğizTabloya beni de ekler misin canım anı kalsın istiyorum belki bebeğim büyüdüğünde görür onu nasıl beklediğimizi mayala Bir de tahmini doğum tarihi 12 ocak
Ben ilk 6 ay en fazla 2.5 kilo alınmalı diye okumuştum canım hiç sorun etme ben misal gebelikten beri şekeri kestim muhtemelen benim de böyle giderse biraz kilo kaybim olur ama maşallah sübhanallah çok güzel kusmanın da olmamasıAy ne guzel bende her sabah kalkdığımda bakıyorım aynanua ama yok , evet ya hamıle kalıdgımda verdım bır buçuk ama yıyordım kusmamda yok anlamadım
Evet tek canım ❤Elif canım ekledim senin tek keseydi değil mi ikiz değil di
ilk gebelik olunca bana mi öyle geliyor bilemiyorum tabiYok canım benim daha karın yok bence 12 . Haftaya doğru hafiften çıkar galiba
Evet tek canım ❤
Aminnn çokça aminn sağlıcakla gelsin hepsi inşallahHadi inşallah sağlıcakla gelsin minik mucizelerimiz Amin
ilk gebelik olunca bana mi öyle geliyor bilemiyorum tabi
Aaa sertAşağı kısmı elle sertlik varsa bebekolan yerdir yumuşaksa daha belli etmiyordur
Aaa sertteşekkür ederim bu detayi bilmiyordum
Ay ne güzelmiş ebe maşallah burada öyle ebe var mıdır Allah bilirBende kızım da öyle fark ettim aşağı kısımıma dokunuyordum belliydi bişeyler var sert sadece daha dışardan görünmüyordu hatta 4 aylıktım Ebe eve geldi Bebek ne şekil duruyor hepsini eliyle anladı sonra bir kalemle çizdi dedim kız bebek bu kadarsa benim karnım niye yok çıkmayacak diye endişelendim
Bende sertlik yok sanki şu an
Ay o kadar minikler kiiii tırnak ucu kadar ultrasondaBende de yok henüz bizimkiler kendini saklıyor
He bende akşamlar şişyorsa oda gaz falandır kabızlık çekıyorum duphalaca kullanıyorım ana sabahları duz karnımDaha erken kuzum benim ilk hamileliğim de 5 aya kadar karnım düzdü tabi sertlik vardı ama dışardan görünen bir karnım yoktu 6.ayda birden çıktı karnım bazı kişilerin iç karnı geniş olur dışardan geç belli olur kiminin iç karnı dar oluyor hemen karın ortaya çıkıyor herkesin değişiyor
Ay ne güzelmiş ebe maşallah burada öyle ebe var mıdır Allah bilirama bende endişe ederdim yerinde olsam şimdi de zaten göbek varsa bebek nerde diyorum kedi ciğer hesabı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?