Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Buarada ben güneş kremi olarak sebamed kullanıyorum nemlendirici olarakta purestin ürünleri rolon olarakta rexona sizce devam edebilir miyim

Buarada ben güneş kremi olarak sebamed kullanıyorum nemlendirici olarakta purestin ürünleri rolon olarakta rexona sizce devam edebilir miyim
Canım ben deodarant veya rolon kullanmıyorum bebek kolanyası sıkıyorum .zatwn şimdi bulantıdan hiç bir koku süremiyorum da ilk zamanlar .Güneş kremi ben de merak ediyorum nivea kullanıyordum ama içeriğinde yasaklı madde çıkmış bıraktım onu .nemlendirici olarak geceleri kantoron sürüyorum zararını görmedim doğal diye

Evet canım vajinal sızlama oluyordu bende son zamanlarda ama idrarda yanma filan yok zaten günde belki 2 ya da 3 kere çıkıyorum idrara sıvı almadığım için maalesef

Bol bol su tüket canım hem enfeksiyon olmazsın hem de varsa sık sık idrara çıkınca geçiyor Rabbim şifa versin inşallah

Bende enfeksiyon olmaktan korktuğum için baya su tüketiyorum ama çayda içiyorum meyve falan yiyorum gece 4 kez rahat çıkıyorum idrara gündüzü saymıyorum bile

Bende enfeksiyon olmaktan korktuğum için baya su tüketiyorum ama çayda içiyorum meyve falan yiyorum gece 4 kez rahat çıkıyorum idrara gündüzü saymıyorum bile
Canım mide bulantısı ve kusma olmasa ben de yerim içerim de maalesef sadece bir sıvı olsun diye karpuz yiyebiliyorum .ama artık daha çok içmeye çalışacağım mecbur

Canım mide bulantısı ve kusma olmasa ben de yerim içerim de maalesef sadece bir sıvı olsun diye karpuz yiyebiliyorum .ama artık daha çok içmeye çalışacağım mecbur

Biliyorum canım benim ama suyu ihmal etme artık havalarda ısınıyor daha çok ihtiyacın olacak inşallah bugünleri de atlatırsın Amin

Kızlar benim kilom aynı değişmedi ama sanki karnım şekillendi çıkmaya başladı biraz da gerginleşti böyle bir durum yaşıyan var mı?

Selam canım benim de cilt lekelerine yatkınlığım var hamilelik maskesi olmayayım diye sadece mineral ya da fiziksel filtreli güneş kremi kullanıyorum doktor tavsiyesi ile. Gratiste var isnt tree natural sun cream

Kızlar merhaba. Ben de nisanda transfer olmuştum geçen hafta keseyi gördük çok şükür haftaya da kalp atısı için gideceğiz Tabloya beni de ekler misin canım anı kalsın istiyorum belki bebeğim büyüdüğünde görür onu nasıl beklediğimizi mayala Bir de tahmini doğum tarihi 12 ocak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…