Canım ben deodarant veya rolon kullanmıyorum bebek kolanyası sıkıyorum .zatwn şimdi bulantıdan hiç bir koku süremiyorum da ilk zamanlar .Güneş kremi ben de merak ediyorum nivea kullanıyordum ama içeriğinde yasaklı madde çıkmış bıraktım onu .nemlendirici olarak geceleri kantoron sürüyorum zararını görmedim doğal diyeBuarada ben güneş kremi olarak sebamed kullanıyorum nemlendirici olarakta purestin ürünleri rolon olarakta rexona sizce devam edebilir miyim
Evet canım vajinal sızlama oluyordu bende son zamanlarda ama idrarda yanma filan yok zaten günde belki 2 ya da 3 kere çıkıyorum idrara sıvı almadığım için maalesef
Amin canım inşaallah tamam öyle yapacağım inşaallahBol bol su tüket canım hem enfeksiyon olmazsın hem de varsa sık sık idrara çıkınca geçiyor Rabbim şifa versin inşallah
Canım mide bulantısı ve kusma olmasa ben de yerim içerim de maalesef sadece bir sıvı olsun diye karpuz yiyebiliyorum .ama artık daha çok içmeye çalışacağım mecburBende enfeksiyon olmaktan korktuğum için baya su tüketiyorumama çayda içiyorum meyve falan yiyorum gece 4 kez rahat çıkıyorum idrara gündüzü saymıyorum bile
Çok geçmiş olsun canım. Soğuk su içmeyi dene. Ben musluk suyu içemiyorum ama soğuk su çok fazla tüketebiliyorumCanım mide bulantısı ve kusma olmasa ben de yerim içerim de maalesef sadece bir sıvı olsun diye karpuz yiyebiliyorum .ama artık daha çok içmeye çalışacağım mecbur
Canım mide bulantısı ve kusma olmasa ben de yerim içerim de maalesef sadece bir sıvı olsun diye karpuz yiyebiliyorum .ama artık daha çok içmeye çalışacağım mecbur
Bende 7 nisanlı olarak geleyım dedım. )Aleyküm selam canım hoşgeldin
Kaç haftalıksın sen canım ?Kızlar benim kilom aynı değişmedi ama sanki karnım şekillendi çıkmaya başladı biraz da gerginleşti böyle bir durum yaşıyan var mı?
Selam canım benim de cilt lekelerine yatkınlığım var hamilelik maskesi olmayayım diye sadece mineral ya da fiziksel filtreli güneş kremi kullanıyorum doktor tavsiyesi ile. Gratiste var isnt tree natural sun creamBuarada ben güneş kremi olarak sebamed kullanıyorum nemlendirici olarakta purestin ürünleri rolon olarakta rexona sizce devam edebilir miyim
6+5 haftalık sat tarihime göre canım ama bebek 3 gün önde gözüktü usg de öyle hesap oluyor ise 7+1 oluyorumKaç haftalıksın sen canım ?
Aaaa kaç haftalıksın ben aksıne 1 kılo verdım ama karnım daha çıkmadı her gun bakıyorım 8+5 bendeKızlar benim kilom aynı değişmedi ama sanki karnım şekillendi çıkmaya başladı biraz da gerginleşti böyle bir durum yaşıyan var mı?
sat göre 6+5 canım evet bu dönemde kilo vereni de duydum bariz değil tabi karnım ama belli oluyor hafiftenAaaa kaç haftalıksın ben aksıne 1 kılo verdım ama karnım daha çıkmadı her gun bakıyorım 8+5 bende
Bende 7 nisanlı olarak geleyım dedım. )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?