Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Merak merak yeter ki herşeyi öğrensinler

Selamlar herkese nisan ayında transfer olmuştum negatif sonuçlanmıştı o zamandan biliyorum sizleri . Siz artık tecrübelisiniz. Bu ay pozitifi gördük şükür ama hep korku var içimde kanda beta hcg 251 çıktı(5.gün embriyo. 9 gün kan testi) bu değer iyi midir , kimyasal yaşamıştım bir kez korkuyorum bilen yorum yapsın lütfen pazartesi tekrarlayacağız testi nasıl bekleyeceğim bilmiyorum

Aleyküm selam canım hoşgeldin
Maşallah sübhanallah 9.güne göre değer çok güzel yüksek çıkmış sübhanallah stres yapma gönlünü ferah tut sağlıcakla gelsin minik mucizen pazartesi günü inşallah daha güzel sonuçlar alırsın Allah’ın izniyle sağlıcakla kucağına almayı Rabbim nasip eylesin inşallah Amin

Bugün şunu aldık, muhtemelen bebek odasını geç hatta doğumdan sonra alabilirim. Şimdilik kıyafetleri ve ıvır zıvırı bu alır diye düşündüm. Allah maddi olarak da hepimizin yardımcısı olsun

Alır canım bu baya işini görür benim arkadaşımda bundan almıştı içlerine de organize için kutular almıştı baya eşyasını kaldırmıştı iyi günler de kullanın inşallah

Günaydın amin canım cümlemiz , teşekkür ederim .Zaten bundan sonra hiç kimseye müsade etmeyeceğim böyle yorumlar yapmasına .

Merhaba hoşgeldin sağlıkla ilerler inşaallah ve bebeğini kucağına sağlıkla alırsın 9.gün benim de 264 çıktı .Bence gayet iyi bir değer maaşallah

Kızlar bir şey sormak istiyorum sizlere transfer öncesi progestan değerinize bakıldı mı taze transfer olanlar için.. birisi bakılmadı yazmış ve negatif almış bakılmadan transfer yapılır mı? Benim dondurulmuş transferdi mecburen öncesinde baktırmıştım değere.

Benim taze transfer oldu her muayeneye gittiğim de kan alınıyordu her seferinde Progesteronada bakılıyordu doktorum hepsinin iyi olduğunu söyledi yani değer falan bana söylemediler vücudum transfere hazırdı Rahim kalınlığı falan

Bence bakılmıştır zaten Opudan önce her seferinde kan alınıyor orada Progesteron hepsine bakılıyor doktorlar bakmadan kafadan yapmazlar

Bence bakılmıştır zaten Opudan önce her seferinde kan alınıyor orada Progesteron hepsine bakılıyor doktorlar bakmadan kafadan yapmazlar
Özellikle sordum bakılmadı dedi fitil vs kullanmış. Ve negatif almış transferden bi gün öncesinde bile bakılanı duydum

Merhabalar
Beni de ekler misiniz
Yaş 41. 1. çocuk. 2. deneme. Tek gebelik. Cinsiyeti erkek. Tahmini doğum tarihi 31 aralık 2025.

Özellikle sordum bakılmadı dedi fitil vs kullanmış. Ve negatif almış transferden bi gün öncesinde bile bakılanı duydum

Ben de Opu oldum gecesi fitile başladım gebeliğin 12.haftadına kadar kullandım hatta bir muayene gittiğim zaman Opu öncesi doktoruma çok fazla akıntım olduğunu ve korktuğumu söyledim yumurtalar istemsiz çatlayacak diye hemen kan sonuçlarına baktı Progesteronun iyi dedi ondan fazla akıntın var korkma dedi her şey kontrolümüz altında demişti ben nerdeyse Opu öncesi 6 defa muayene 6 defa kan alındı her şey iyi çıkınca Opu gününe karar verildi yani bilemedim doktorlar bakmadan transfer yapmaz herhalde

Sevgili Handan ,
Seni o kadar çok psikolojik baskiya uğramis ,kendini bilmez hadsiz insanlara maruz kalmış biri olarak o kadar gönülden anlıyorum ki...Fakat bunlar yapıştırıcı gibi tam olarak maalesef bazılarını istesekte hayatımızdan cikaramiyoruz ve bunlar biz olumlu ve alttan aldıkça hadsizliklerine devam ediyor .
En son kendime sunu sordum ,nasıl bunu yapabiliyorlar ? Cevap ben o fırsatı verdiğim ve müsade ettiğim için oldu.Artik herkese netim isteyen alınsın isteyen kırılsın isteyen bitirsin ,yıllarca o kırılmasın bu üzülmesin diye diye kendime saygimi zedeledim.Artik bu olumsuzlukla fesatlikla dost görünümlü düşmanlara fırsat vermiyorum .Bunları şeytanla aynı odaya koysan şeytan bunlardan inan korkar .o yüzden içinden nasıl geliyorsa her zaman öyle yap istersen alırsın istersen almazsın ,mesela tedavi sürecinde her şeyi kredi kartıyla hallettigimiz için istesemde şu an alamıyorum ,ama internetten fiyat karşılaştırması yapıyorum ,model marka notlari alıyorum,oda fiyatlarıni mobilya ustalarına soruyorum yaptırmak mi avantajli almak mi vs,borç bitip artıya gectigimde elimizde para olursa almak zaten bir günlük iş diye düşünüyorum.Ama imkan olsa son aylara da bırakmadım bişey olacaksa zaten olacak kötüyü çekmeye bilinç altını etkilemeye gerek yok ,içinden geleni yasa yillarca bu günleri bekledik kimse gölge düşürmesin

Söylediğin her cümlede o kadar haklısın ki .Yıllarca ben de her şeye sustum alttan aldım ve baktım ki sonunda kendime olan saygımı değerimi kaybettim .Şimdi artık ben de kimseyi alttan alamıyorum o gün bana bu şekilde dediğinde belki acımasızca oldu ama dayanamadım ve doktorun demesiyle olacaksa senin erken doğum yapacağını da görmesi gerekirdi dedim .Sonrasında üzüldüm ama ben bunu yapmasaydım her defasında giderek artacaktı bu sözler biliyorum .Ben olumsuz hiç bir şey duymak istemiyorum artık .Çünkü ben o acıları yaşarken kimse yanımda yoktu .1 gün 2 gün aradılar tamam sonra ben kaldım acılarımla başbaşa .Ben bu sefer inanıyorum Rabbim tüm acılarımın karşılığında mucizemle sevindirecek beni sağlıkla doğacak ve büyüyecek bebeğim.8 sene evlat acısını ve özlemini aynı anda yaşadım ben .O yüzden herkes ağzından çıkanı kulağı duyacak .Artık kimse için iyi düşünüyor da diyemiyorum ben anlayamıyorum insanları gerçekten .Herkesin kalbine göre versin Rabbim .Dilerim hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi en çok bizler hakkettik bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…